مدیریتش خانم سنایی و بانی شرکا هستن که خانم سنایی بهتر توضیح میده و کارش درست تره راستی زبان فرانسه هم جزو همون برنامه ثابتش هستش و قیمت استخر کل تابستان 400 هزار تومانه یک روز در میان دخترانه و پسرانه......
ولنجک.....بلوار بهزادی.....مهد کودک کلید مهر 22402860 از 2 سال قبول میکنه فکر می کنم البته این مهد کودک 2 زبانه هستش و زبان اصلیش انگلیسی بعد هم فرانسه ولی مربی زبان فارسی هم دارن اگر با خانم سنایی صحبت کنید بهتر توضیح می دن موفق باشید
مامان ماهان جون من تعریف مهد شکوفه های باغ کشاورزی رو هم شنیدم اما مطمئن نیستم دختر خودم رو میخواستم بیارم اینجا اما بعد نظرم عوض شد اما گفته بودن خوبه شهریه اش هم فکر کنم 180 تومنه ماهی
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.