برای داشتن نوزاد دختر
1-خانم ها از غذاهایی با کلسیم و منیزیم بالا استفاده کنند . لبنیات بخصوص شیر و ماست - ترشی - تخم مرغ - کرفس - پیاز - کاکائو - غذاهای شیرین - نخود سبز - لوبیا سبز را زیاد استفاده کنید و مصرف نمک را به حداقل برسانید .این کار رو باید دو تا سه ماه قبل از بارداری شروع کنید چون دیرتر فایده ای نداره .
2- سعی کنید 3-2 روز قبل از تخمک گذاری نزدیکی داشته باشید و به ارگاسم نرسید چون در این حالت به علت قلیایی شدن و انقباضات ایجاد شده کروموزومهای Y زودتر خودشون رو به تخمک میرسونن .دخول نباید عمیق باشه .
3-قبل از نزدیکی با محلول رقیق شده سرکه ( سرکه و آب) برای شستشوی خود استفاده کنید تا محیط اسیدی شود .
41/ برای داشتن نوزاد پسر
1- آقایان از سه ماه قبل باید روزانه یک قرص اسید فولیک و یک قرص ویتامین ث مصرف کنند و همانطور که گفتم باید از پوشیدن لباس زیر و شلوار تنگ - نشستن طولانی روی صندلی - گرفتن دوش آب داغ خودداری کنید .
2- آقایان از مصرف غذاهای کنسرو شده خودداری کنند .
خانمها از دو ماه قبل غذاهایی مانند موز - کاهو - توت فرنگی - خرما - هل - زعفران - دانه های روغنی - کره - گوشت قرمز - سیب و برنج و غذاهای نمکی را استفاده کنید .
4- خانمها لبنیات را برای این مدت از رژیم غذایی خود حذف کنند .
5-لقاح باید در حوالی تخمک گذاری صورت بگیرد .
6- قبل از لقاح آقایان کیسه یخ روی بیضه ها قرار داده و خانمها از شستشو با محلول جوش شیرین رقیق شده با آب استفاده کنند .
7-دخول باید عمیق بوده و خانم به ارگاسم برسد .
این ویتامین ها در باروری و بارداری سالم خیلی مهمند ویتامین E .C روی و سلنیوم. و مهمترینشون روی است و چون این مواد فقط در بعضی مواد غذایی خا ص هست و عواملی مانند الودگی هوا نوع رژیم غذایی استرس میتونه تاثیر منفی روشون داشته باشه بهتر که به صورت مکمل استفاده بشه.عنصر روی در وزن گیری زمان تولد جنین و افزایش قد کودکان نیز خیلی مهم است و اکثر ایرانی ها از کمبود ان رنج میبرنند
پسر زن:( بالا بودن سدیم و پتاسیم و کم بودن کلسیم و منیزیم)غذاهای شور - موز - خرما - هویج - سیب زمینی - جگر - دانههای روغنی- کره - مرکبات- زردآلو- آناناس- موز- هلو- گلابی- سیب- گوجه سبز- آلو- خیار- گیلاس- تمشک- توت فرنگی- انجیر- خربزه- آب انگور- آب میوه و سبزی- حبوبات- کنگرفرنگی- گوجه فرنگی- چغندر قرمز- زیتون- ذرت- نخودسبز- سیب زمینی- سبوس- گندم- شاه بلوط- تره شاهی - نوشابه گازدار- قهوه- چای- مایونز. استفاده از میوههای شیرین محتوی گلوکز در روزهای تخمک گذاری - زن غذایی بخورد که خون او هنگام آمیزش ترش و قلیایی شود- زن یکی از نخستین روز عادت ماهیانه دوبار جوشانده کاسنی خورده و میوه های ترش مثل انگور، توت فرنگی، تمشک و مرکبات میل نماید.رژیم حداقل 2 ماه قبل از بارداری-رژیم غذایی کم انرژی تولد نوزاد دختر منجر -شستشوی مهبل با محلول جوش شیرین - رسیدن زن به اوج لذت جنسی قبل از مرد مرد:مرد مواد غذایی نخورد که خون او ترش گردد - مرد غذا هایی با طبیعت گرم بخورد مانند پسته ، بادام ، فندق، کشمش و نارگیل, شوکالات و مواد قندی ,خرمای زیاد ، غذاها و میوه های گرم- چند بار جوشانده کاسنی میل نمایند (بخصوص روزهای یازدهم تا هیجدهم زمان انعقاد نطفه) -مصرف یکی دو فنجان قهوه ی پر کافئین توسط مرد در 15 تا30 دقیقه قبل از مقاربت می تواند به اسپرم های مولد پسر سرعت بیشتری بدهد(مصرف طولانی مدت و مقادیر زیاد قهوه ممکن است اثر معکوس داشته باشد.) حدود 70 روز طول میکشد تا اسپرم مرد به رشد کامل برسد- همزمان با اوج لذت دخول آلت از پشت صورت گیرد- لقاح از 12 ساعت قبل تا 12 ساعت بعد از تخم گذاری منجر به نوزاد پسر(بهترین زمان چند ساعت قبل از تخمک گذاری)- خنک نگهداشتن بیضه باعث افزایش تعداد اسپرم- 4یا5 روز مانده به زمان مقاربت از هرگونه عمل منجر به انزال خود داری گردد
مصرف مواد غذایی که باید مصرف آن محدود گردد:
1- شیر و ماست و پنیر و خامه و سرشیر و دوغ
2- ماهی و خاویار و ساردین(به جز میگو)
3- کاکائو و قهوه و مخمر آب جو (مالشعیر)
4- فلفل سبز و کدو و کلم و جوانه گندم و سویا و چغندر قرمز و شلغم.
5- سرکه و آب غوره
حالا رژیم غذایی مرد:
رژیم غذایی دارای پروتئن بالا و فسفر بالا و غذاهای دارای زبیعت گرم و ویتامینC فراوان می تواند حرکت اسپرم ها تعداد اسپرم ها و شکل نرمال اسپرم ها را افزایش دهد.
ماهی-میگو-مرغ-تخم مرغ-خاویار-فندق-پسته-بادام-گردو-عسل-فلفل سیاه-کنجد سیاه-موز-خرما-زعفران-حلوا شکری-تخمه آفتابگردان-جگر-پنیر دارچین-نارگیلمرکبات-تربچه-ریحان-جعفری-نعنا-سیر-هل
زن باید از مصرف شیرینیجات(بیسکویت-قند -شکر-نوشابه های گازدار -کیک-مرباو...)خوداری کند شیرینیجات باعث اسیدی شدن خون می شود ولی برای مرد اشکالی ندارد.
مصرف خرما و عسل وقند های طبیعی اشکالی ندارد
میوههای کمپتاسیم: سیب، نارنگی، لیمو، گریپفروت، انگور، گیلاس، توتفرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک، زغالاخته.
* میوههای پرپتاسیم: موز، خرما، پرتقال، کیوی، گلابی، آلو، شلیل، زردآلو، طالبی، گرمک، خربزه، میوههای خشک.
* سبزیهای کمپتاسیم: خیار، جوانه حبوبات، کاهو، کلم، گلکلم، کلم بروکلی، پیاز، لوبیاسبز، فلفل سبز، کدو سبز، بادنجان، شلغم، هویج، تربچه، ریواس، قارچ.
* سبزیهای پرپتاسیم: گوجهفرنگی، سیبزمینی، چغندر، بامیه، کدوحلوایی، فلفل تند.
* نکته: پختن سبزیها سبب بالا رفتن مقدار پتاسیم قابل جذب آنها میشود. بنابراین بهتر است سبزیها به شکل خام مصرف شوند
اونـیکـه لـیـاقــت ما رو نــداره ، خــب نــداره دیگـه !!
چـیکار کـنــم؟
غـصــه کــم سـعـادتـی مــردم هــم مــن بـخــورم؟!!!