2733
2739
سلام .. می خوام خوشمزه شه مثل رستورانهای ایتالیایی ...
خامه و قارچ و پاستا خریدم ...
گوشتم گوشت گوسفنده نه گوساله...جدا بپزم تو زود پز ؟؟؟ زرد چوبه می خواد یا زعفرون ؟؟؟ خامه بیشتر بریزم تو سسش یا کره ؟؟؟
خلاصه هر چی ریزه کاری می دونین لطفا بگین .. ممنونم
چیزهایی که دست کم میگیرید,کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز میکند.
اتفاقا منم میخوام واسه جمعه بیف استراگانوف درست کنم من همیشه چیکن استراگانف درست میکردم بیفم مثل همون میخوام درست کنم فقط نمیدونم گوشت و باید بپزم یا فقط سرخ کنم
عزیزم اتفاقا با گوشت گوسفندی باید درست بشه چون گوشت گوساله سفته
مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

مان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت

مواد لازم برای 3 نفر:
• 500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک

• 1 عدد پیاز متوسط

• 1 قاشق سوپخوری کره

• 1 قاشق سوپخوری روغن

• 250 گرم قارچ

• 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

• 200 گرم سیب زمینی سرخ کرده

مواد لازم برای سس:

• 2 قاشق سوپخوری کره

• 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب

• 2 قاشق سوپخوری آرد سفید

• سه چهارم پیمانه شیر

• نمک

• فلفل
طرز تهیه:


1- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.


2- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.


3- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.


4- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.


5- برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.


6- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.


7- غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید.
چیزهایی که دست کم میگیرید,کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز میکند.
2728
روش اول

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده=یک کیلو
روغن یا کره=100 گرم
پیاز متوسط=3 تا 4 عدد
آرد=یک قاشق سوپخوری سرخالی
خامه=150 گرم
سیب زمینی پشندی=1 کیلو و نیم
نمک و فلفل=به مقدار کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
سس سفید=2/1 پیمانه

طرز تهیه

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم.
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود.روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می شود،گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملا خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم.گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.

مواد لازم برای سس بیف استراگانف


آب یا استاک مرغ: یک لیتر
آرد سفید گندم: یک قاشق غذا خوری
کره: ۱۰۰ گرم
سس قرمز، سس سویا،
نمک و فلفل: به مقدار کافی


طرز تهیه سس بیف استروگانف:

کره را داخل قابلمه می ریزیم تا داغ شود سپس آرد را داخل آن ریخته و تفت می دهیم، بعد آن را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد از اینکه آرد سرخ شد، آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ شود، سپس سس قرمز و سس سویا به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. با نمک و فلفل آن را خوش طعم می کنیم، سپس آن را داخل فر می گذاریم تا تیره رنگ شود، بعد از اینکه مواد حرارت دید، آن را از داخل فر بیرون می آوریم.

نکته:

سس ولوته از کره و استاکها تهیه می شود و کره پایه اولیه آن است اگر استاک مرغ باشد ولوته مرغ و اگر استاک گوشت باشد ولوته گوشت نامه دارد.


روش دوم

مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف:

سیب زمینی: ۴۰۰ گرم (سرخ شده یا خلال)
سس قرمز: یک قاشق غذا خوری
گوشت فیله: ۵۰۰ گرم (گوشت گوساله یا گاو)
روغن: ۵۰ گرم
نمک و فلفل و پودر سیر: به مقدار کافی
خامه: دو قاشق غذا خوری
قارچ: ۴۰۰ گرم
سس خردل: یک قاشق چای خوری
سس سویا: یک قاشق مربا خوری


طرز تهیه گوشت بیف استروگانف:

گوشت راسته گوساله را به صورت رشته ای (کلفت) برش می زنیم و با نمک، فلفل و پودر سیر آن را خوش طعم می کنیم و با روغن آن را سرخ می کنیم، سپس قارچ را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم. سس تهیه شده را به آن اضافه می کنیم تا عصاره گوشت و قارچ در آید. سپس خامه را رقیق می کنیم، بعد همراه خامه و خلال سیب زمینی روی آن را تزئین می کنیم
چیزهایی که دست کم میگیرید,کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز میکند.
مواد لازم برای 3 نفر

گوشت گوسفند یا گوساله یا گاو= نیم کیلو

قارچ= 300 گرم

خامه= 250 تا 300 گرم

رب گوجه فرنگی در صورت تمایل=1 تا 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه= به مقدار لازم

سیب زمینی= 3 عدد متوسط یا بیشتر بستگی به خودتون داره

پیاز= 1 عدد بزرگ

طرز تهیه

ابتدا پیاز را بشکل خلالی خرد کرده و با مقدار روغن سرخ کنید.

گوشت را هم به اندازه دو تا بند انگشت خودتان در نظر بگیرید و به همون اندازه و باریکی خرد کنید.

بعدش گوشتو به پیاز اضافه کنید و خوب تفتش بدهید و زردچوبه و فلفل و نمک و رب را بهش اضافه کنید و با مقداری آب بذارید که بپزه و در اخر آب نداشته باشه.

وقتی که گوشت آخرای پختش بود،قارچها رو هم به اندازه متوسط خرد کنید و به گوشتها اضافه کنید و وقتی گوشته آبش تمام شد خامه را اضافه کنید و وقتی که خامه را اضافه کردید بعد از 3 یا 4 دقیقه آماده هستش.

اگر دوست دارید که قارچهاتون خرچ خرچ زیر دندانتان صدا نده و خیلی پخته بشه میتوانید وقتی که گوشت نیم پز شد به گوشتتتون اضافش کنید،من خودم دوست نداریم قارچ خیلی له بشه و تقریبا آخراش به گوشت اضافه میکنم.

سیب زمینی ها را هم خلالی خرد کرده و سرخشون کنید و بیف استروگانوف را داخل ظرف مورد نظر ریخته و رویش را هم سیب زمنی سرخ شده و نوش جان کنید.
چیزهایی که دست کم میگیرید,کسی دیگر برای بدست آوردنشان راز و نیاز میکند.
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز