صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

تشخیص جنسیت جنین در 14 هفتگی

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

نسي

1389/3/31   10:03 ق.ظ

سلام میشه بگید تشخیص جنسیت توی 14 هفتگی با سونوی معمولی تا چه حد میتونه قابل قبول باشه؟

سعيده

1391/2/4   1:37 ب.ظ

سلام من کاربر جدید هستم الان در 14 هفتگی هستم اما نمیدونم بچم چیه؟
دکتر گفته 17 هفتگی برو سنو گرافی....
من ترشیجات و چاقاله و گوجه سبز دوست دارم... فکر کنم کلا سردی بیشتر از گرمی خوردم تو این مدت... همه میگن بچتون دختر میشه.... واقعا دختر میشه؟
آخه شوهرم سر دوست داره.. اینم بگم من کل طول عمرم ترشی و شوری و سدی رو بیشتر از شیرینی و بستی دوست داشتم...
کسی میتونه تشخیص بده بچه من چیه؟

*lili*

1391/2/4   1:51 ب.ظ

عزیزم این چیزا اصلا نمی تونن مبنای خوبی باشن.
حالا اگه کلی آدم بیان اینجا بگن بچه شما دختره یا پسره برای شما حجت میشه؟
من کلا دست به شیرینی جات و گرمی نمی برم.
تمام عمرم چیزای ترش و شور و سرد خوردم.
اونوقت دو تا پسر دارم!!!!!

بعضى حرفا رو دوست دارى اینقدر بزنى که سیاه و کبود بشن...!
sama

1391/2/4   7:33 ب.ظ

آره سعیده جون این چیزها بیشتر به طبع آدم ربط داره، من و خواهرم تو بارداری هر دو ترشی رو ترجیه می دادیم، اما اون بچه اش پسره و مال من دختر. تازه من ویار نداشتم و اون داشت. در حالیکه می گن ویار نداشته باشی پسره، این چیزها همش به سیستم بدنی فرد مربوطه. تنها راه درست که زود نشون می ده و تا 97 درصد درسته و من تو اینترنت و اطرافم هرکس رو دیدم درست در آمده. محل قرار گیری جفت در رحمه اونم تو سونوهای اولیه قبل از هشت هفته. اگر سمت راست رحم باشه 97 درصد پسره و اگر چپ باشه دختره. این مقاله و تحقیق علمیه و به روش لمزی مربوطه. فقط اگر سونوی شکمی کردی باید جهت توی عکس رو برعکس کنی ولی واژینال رو نه. امتحان کن درست درمیاد

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
سعيده

1391/2/5   9:29 ق.ظ

مرصی عزیزان که جواب دادین
ان شاله که همه فرزند سالم و صالح بدنیا بیارن

سعيده

1391/2/5   1:29 ب.ظ

سما جون من سنو رو دیدم انگار جنینم وسطه نه چپه نه راست ! من اون موقع 11 هفته بودم

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds