سلام ماما امیر سام من برای پسرم این لالایی رومیخونم.
لالالالا گل لاله ببین مامانی خوشحاله میخونه سوره ی قرآن میخونه هی دعا مامان لالالالاگل پسته پسر من شده خسته لالالالا گل پیچک بخواب ای کودک کوچک لالالالا گل مهتاب اومد از آسمون ، آفتاب لالالالا گل نرگس نباشم دور ز تو هرگز همیشه در برم باشی چو تاجی بر سرم باشی لالالالا گل مینا بخواب آروم گل بابا لالالالا گل شبو نگاهت میکند جادو لالالالا گل پونه انار کردم واست دونه انار سرخ یاقوتی بخور ای گل نگیر بونه لالالالا گل صد پر نشه هرگز گلم پرپر بمون با من گل خندان نبینم چشم تو گریان لالالالا گل نازم تویی سرو و تویی کاجم لالالالا گلم خوابید به رویش نور مه تابید لالالالا نیمای من زیباست برای من همه دنیاست
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.