سلام به همه مامانای مهربون لطفا اسم یه شربت خوب و مطمئن (بدون عوارض ) که برای کم خونی خوب باشه رو بهم بگیدددددد اخه شنیدم مثلا بعضی از این مکمل ها باعث بلوغ زود رس میشن متشکرم
دوستانی که فروگلوبین می دید آیا ایرانی و خارجیش با هم فرق می کنن؟ من قبلاً خارجیشو به بچه اولم می دادم خوب بود ولی به این یکی ایرانیشو می دم انگار بی تاثیره؟ نمی دونم شاید...
بخند ...لبخند زیباترین هدیه خداوند به انسانهاست...
یه نکته!امروز صبح تو شبکه 3 یه متخصص تغذیه میگفت اصلا سر خود مکمل به بچه هاتون ندین حتی اگه دکر متخصص کودکان بده باید حتما بچه رو به یه متخصص تغذیه ببرید تا مشخص شه چه غذاهایی بهش میدین و از روی او بفهمن چه چیزایی بدنش کم داره مثلا میگفت به هیچ وجه روی و مولتی ویتامین سرخود به بچه ندین چون ممکنه از برنامه غذاییش دریافتت کنه در این صورت زیادیش اثرات خیلی بدی داره خیلی نگران شدم
حسرتش به دلم مونده،که یکبار نمازی قسمتم بشه ،بدون یادی از دنیا ؛ پر از یاد خدا !دلم به دو رکعتش هم راضیست ...
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.