شما اینجا هستید: صفحه اصلی » تبادل نظر » پيش از بارداري » آمادگي و اقدام براي بارداري » راهنمایی برای باردار شدن- دوستای گلی که باردار شدین اگه قبل بارداری چیز خاصی خوردین یا کار خاصی انجام دادین، بیاین اینجا بگین که بقیه هم استفاده کنن. مثلا ...
تبادل نظر
راهنمایی برای باردار شدن- دوستای گلی که باردار شدین اگه قبل بارداری چیز خاصی خوردین یا کار خاصی انجام دادین، بیاین اینجا بگین که بقیه هم استفاده کنن. مثلا ...
دوستای گلی که باردار شدین اگه قبل از بارداری چیز خاصی خوردین یا کار خاصی انجام دادین، بیاین اینجا بگین که بقیه هم استفاده کنن. مثلا یکی از دوستا میگفت که موقع پریود آویشن زیاد خورده بوده و رحمش پاکسازی شده بوده و ماه بعدش باردار شده. اگه شمام یه همچین تجربه ای داشتین لطفا بگین که همه استفاده کنن. اگر هم دوست داشتین بگید که بعد از نزد یکی، چی کار کردین؟ مثلا آیا بالش زیرتون گذاشتین؟ تا چند دقیقه بلند نشدین؟ ... خلاصه هر راهنمایی ای که به نظرتون میرسه به ما بدین که ایشالا ما هم زودتر مامان بشیم. مرسی :*
یکی از دوستای گلم به اسم سمیه چند بار باردار شده. کلا میگفت هر دفعه که بی خیال بوده و اصلا بهش فکر نکرده باردار شده. یعنی کلا استرس باعث عقب افتادن لقاح میشه.
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
من ویتامین ای رو امتحان نکردم ولی معجون و عرق کاسنی دادم به شوهرم ولی تا حالا خدا نخواسته .
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
پریا جون من 6 ماهه که منتظرم البته سه ماه آخر درست و جدی بوده چون بعد از سه ماه اول فهمیدم که زخم بزرگی دهانه رحم داشتم که یه جورایی جلوی بارداریمو گرفته بوده .
پریا معجون شامل همه چیزای گرم ومقوی میشه : موز شیر گردو خرما کنجد پسته زرده تخم مرغ
از روز اول پریود خودت هر دو با هم بخورین خوبه . تا موقع تخمک گذاری .آره عزیزم میریزی توی شیر همه رو با مخلوط کن هم میزنی .
پریا آره زخم ممکنه جلوی بارداری رو بگیره دکتر من گفت زخم تو چون بزرگه مثل یه سد مانع ورود اسپرم بوده و اسپرم هارو از بین می برده آره فریز کردم به اضافه ی شستشو و آنتی بیوتیک و کلی ویتامی ث تا شکر خدا کامل خوب شد .
من این ماه از 10 روز قبل از تخمک گذاری هر شب قبل از شام یک استکان عرق کاسنی دادم به شوهرم اگه خبری شد میام بهتون میگم شماها هم استفاده کنین .
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.