سلام بچه ها من می خواستم بینیم رو عمل کنم . بینیم گوشتیه . دنبال یه دکتر عالی میگردم که خراب نکنه بعدش پشیمون شم !!!!! چند تا دکتر را شنیدم خو بن ولی فقط شنیدم ! ندیدم ! ! ! دکتر شیروانی. دکتر فتح سامی. دکتر کلینی و یه دکتر هم تو رشت شنیدم خوبه دکتر گرجی پور / البته من تهرانم ولی اگر هر جای ایران دکتر خوب پیدا کنم میرم . لطفا اگر کسی پیش این دکتر ها عمل کرده راهنماییم کنه . یا دکتر بهتری اگر میشناسید ممنون میشم.
* در این زمانه الکتریکی هر وقت حرف از صداقت شد - ص د ا ق ط ع شد*
کم باش اصلا هم نگران کم شدنت نباش ...اونی که اگه کم باشی گمت کنه همونیه که اگه زیاد باشی حیفت میکنه سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوته
کم باش اصلا هم نگران کم شدنت نباش ...اونی که اگه کم باشی گمت کنه همونیه که اگه زیاد باشی حیفت میکنه سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوته
امروز خیلی ناراحتم.قرار بود انتقالی شوهرم به شهر خودمون جور بشه، اما نشد.خیلی دعا کرده بودم.خیلیم گریه. اییییییییییییی خدداااااااااااااااااااااا................
خرداد92 هلیا میاد تو دل مامانش. تا مامانش بیشتر از این منتظر نمونه.آمین
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.