آیا کسی در بیمارستان صارم در اکباتان زایمان کرده و آیا راضی بوده؟ من در ماه اول بارداری هستم. اگر بخواهم آنجا زایمان کنم باید حتما تحت نظر دکتری که اونجا کار میکنه باشم یا اینکه میتونم همون ماههای آخر به اونجا مراجعه کنم؟
لطفا اسم و آدرس چند تا دکتر که توی بیمارستان صارم کار میکنند را برایم بنویسید
مرسی عزیزم خوشحالم که کمکت کردم. مطمئن باش وقتی به خواست خدا و در زمان مشخص هدیه کوچولوتو در شکم احساس کردی خودش چنان آرامشی بهت میده که احساس می کنی کنار دریای آرام دم ساحل دراز کشیدی ودر این مدت موجهای کوچک و بی خطری گه گاهی تو را فقط کمی تکان میدن. هر سوالی داشته باشی خوشحال میشم کمکت کنم البته تو این تاپیک (دوست جدید و عزیزم) به امید شنیدن هرچه زودتر خبر خوش.
سلام مامانهای عزیز. یک سوال دارم من شرایطی ندارم که کسی از خانمها شب پیشم بمونه. بیمارستان پارسیان اگر اتاق خصوصی باشه می گذاره شوهر شب بمونه. کسی می دونه صارم هم می گذاره یا نه؟
سلام به همه مامانهای گل لطفا دکتر خوب برای زایمان طبیعی در صارم کی هست؟هزینه اش را هم یی زحمت میخواستم ایا کسی تجربه زایمان طبیعی در صارم را داشته؟لطفا راهنمایییم کنید اگر هم فیلمشو دارین ممنون میشم ili_kaladze@yahoo.com
مژی جون امروز یک حرف عجیب گفتند اونجا بهم. گفتند که معلوم نیست حتما اتاق خصوصی بهت برسه. بستگی به تعداد مریض ها داره. رزرو کردنی هم نیست. خیلی نگران شدم. من شدیدا معذب می شم اگر اتاق دو تخته باشه. یعنی اصلا نمی تونم تحمل کنم. احساس می کنم شدیدا privacy ام مختل می شه. آیا راهی وجود داره؟
سلام به تمامی عزیزان. من تحت نظر دکتر شاه حسینی هستم خیلی دکتر خوبیه و ارزش راضی هستم. خیلی برای مریضش وفت مزاره و صحبت میکنه.آموزشهای قبل از بارداری و در حیل بارداری بیمارستان خیلی عالیه و قبل از باداری و در حین باداری هم کلاسهای مشاوره میذاره که خیلی به درد میخوره و استخر اکوژیمناستیک هم داره و به خصوص از نظر روانی و جمسانی خیلی برای زایمان طبیعی آماده میکنند. به نظر من بهتره کسی که بادار میشه از همین ابتدا تحت نظر همون پزشکای بیمارستان صارم باشه.بای خوش باشید.
سلام به تمامی عزیزان. من تحت نظر دکتر شاه حسینی هستم خیلی دکتر خوبیه و ارزش راضی هستم. خیلی برای مریضش وفت مزاره و صحبت میکنه.آموزشهای قبل از بارداری و در حیل بارداری بیمارستان خیلی عالیه و قبل از باداری و در حین باداری هم کلاسهای مشاوره میذاره که خیلی به درد میخوره و استخر اکوژیمناستیک هم داره و به خصوص از نظر روانی و جمسانی خیلی برای زایمان طبیعی آماده میکنند. به نظر من بهتره کسی که بادار میشه از همین ابتدا تحت نظر همون پزشکای بیمارستان صارم باشه.بای خوش باشید.
سلام به همه مامانای باردار گل. من فروردین توی صارم زایمان کردم. دکترم خانم کرم نیا بود که خیلی خوب و خونسرد و خوش برخورده. اولش طبیعی میخواستم از نوع بدون درد اما هم خودم دیگه نتونستم تحمل کنم هم کیسه ابم پاره شد. اینو بدونید که زایمان طبیعی از اول بدون درد نیست بلکه تا یک مرحله باید درد رو تحمل کنی که واقعا سخته بعد تازه بیحس میکنن.
نقطه ضعف بیمارستان صارم ماماها و پرستارهای بیتجربه و خامش هست. من یک شب موندم و فرداش هم وقتی دیدم اوضا من و دخترم خوبه علی رغم اصرار بی دلیل و زیاد و ترساندن من توسط پرستارها به خواست خودم مرخص شدم.
هزینه سزارین با اسپاینال که انجام دادم حدود1900شد. همسرم هم تونست بیاد. اپیدورال عالیه. نخواید بیهوش بشید. اپیدورال نه درد داره نه عارضه. خیلی عالیه. لحظه تولد نی نی تون رو هم میبینین. دکتر بیهوشی من آقای رنجبران بود که خیلی ازشون ممنونم. چون خیلی به من آرامش دادن و همش با من صحبت میکردن و توضیح میدادن. اگه کسی با ایشون باشه خیلی خوبه
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.