.........................آشپزباشی...................... - صفحه 1

موضوع: .........................آشپزباشی...................... + اظهار نظر

نگار پست ها : 789عضویت:1390/7/17
1391/9/27 - 11:52 صبح
روش پخت مرغ مجلسی رو میخوام..............................و یا هر نکته برای طبخ مرغ واسه 25 نفر ......................اونم از نوع رودربایستی دار................................راهنمایی کنید لطفا
خدایا.شکرت...منم مامان شدم.
آراس ميس پست ها : 2782عضویت:1391/6/6
1391/9/27 - 12:09 عصر
من مرغ رو با نمک و زعفران و فلفل خوب ماساژ میدم بعد تکه های مرغ رو حسابی سرخ میکنم،بعد با پیاز داغ و رب یه سس نسبتا غلیظ درست میکنم و میریزم روی مرغ ها و با اب کم اجازه میدم یکی دو ساعتی بخار پز بشه
       مبارک باشه :)
ستاره پست ها : 3884عضویت:1388/5/25
1391/9/27 - 12:17 عصر
توی یه ظرف روغن بریز (تقریبا حساب!!!) مرغ ها رو که با نمک طعم دار کردی بزار حسابی سرخ بشه. بعد روش زعفرون بریز و فلفل دلمه ای و پیاز و کمی زردچوبه و فلفل تفت داد هشده بزار با اب بپزه نیم پز که شد با رب و زعفرون سس درست کن بریز روش و درش رو ببند


خیلی ها از برگ بو و کمی پوست پرتقال هم استفاده میکنن تو مرغشون من دوست دارم
ترنجآنلاین پست ها : 1680عضویت:1388/2/12
1391/9/27 - 12:18 عصر
مرغ رو خرد کن بعد بریز تو ظرف پیرکس روی مرغ نمک فلفل زردچوبه و ربگوجه و سبزی خرد شدو کمی روغن بریز و بزار تو فر به مدت تقریبا یک ساعت بسنگی به درجه فرت داره بعد از آماده شدن با همون ظرف سرو میشه
*آدم برفي* پست ها : 7145عضویت:1391/2/1
1391/9/27 - 12:37 عصر
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_22.html


عزیزم این دستور مرغ مجلسی به روش شف طیبه است


فکر کنم خوشمزه باشه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: