موضوع: .........................آشپزباشی...................... + اظهار نظر

کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
نگار پست ها : 524عضویت:1390/7/17
1391/9/27 - 11:52 صبح
روش پخت مرغ مجلسی رو میخوام..............................و یا هر نکته برای طبخ مرغ واسه 25 نفر ......................اونم از نوع رودربایستی دار................................راهنمایی کنید لطفا
اندكي صبر، سحر نزديك استـ ـــ
آراس ميس پست ها : 2382عضویت:1391/6/6
1391/9/27 - 12:09 عصر
من مرغ رو با نمک و زعفران و فلفل خوب ماساژ میدم بعد تکه های مرغ رو حسابی سرخ میکنم،بعد با پیاز داغ و رب یه سس نسبتا غلیظ درست میکنم و میریزم روی مرغ ها و با اب کم اجازه میدم یکی دو ساعتی بخار پز بشه
ستاره پست ها : 3311عضویت:1388/5/25
1391/9/27 - 12:17 عصر
توی یه ظرف روغن بریز (تقریبا حساب!!!) مرغ ها رو که با نمک طعم دار کردی بزار حسابی سرخ بشه. بعد روش زعفرون بریز و فلفل دلمه ای و پیاز و کمی زردچوبه و فلفل تفت داد هشده بزار با اب بپزه نیم پز که شد با رب و زعفرون سس درست کن بریز روش و درش رو ببند


خیلی ها از برگ بو و کمی پوست پرتقال هم استفاده میکنن تو مرغشون من دوست دارم
ترنج پست ها : 1017عضویت:1388/2/12
1391/9/27 - 12:18 عصر
مرغ رو خرد کن بعد بریز تو ظرف پیرکس روی مرغ نمک فلفل زردچوبه و ربگوجه و سبزی خرد شدو کمی روغن بریز و بزار تو فر به مدت تقریبا یک ساعت بسنگی به درجه فرت داره بعد از آماده شدن با همون ظرف سرو میشه
*ننه گل پسر* پست ها : 5053عضویت:1391/2/1
1391/9/27 - 12:37 عصر
http://www.cheftayebeh.ir/2012/07/blog-post_22.html


عزیزم این دستور مرغ مجلسی به روش شف طیبه است


فکر کنم خوشمزه باشه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: