خانومی فقططططططططططططط روغن زیتون بعد 5 ماه هر شب به صورت ماساژ روی شکم ملیده بعد بخوابید.برای این کار لباس مخصوص انتخاب کنین که چون چرب میشه هر 2 روز یه بار بشویید.من تو شیشه مام ریخته بودم چون سرش توپی بود راحت غل میخورد بعد هم با دستم ماساژ میدادم عالیهههههههههههه واقعا من الان یه دونه ترک ندارم.دخملم 1/5 سالشه.در ضمن پوستم مستعد ترک بود چون قبلا یه کم چاق شده بودم قبل بارداری پشت پاهام ترک داشت ولی روغن زیتون به شرطی که مرتب بزنی 4 ماه اصلا ترک ور نمیداره.به هیچ عنوان.
خدایا ازت سپاس گذارم به خاطر اینکه به زندگیم برکت داده ای و اکنون از راههایی که گمان دارم یا گمان ندارم، آرزوهایم را در جهت خیر و صلاح همگان، برآورده می کنی!
اگر زیورآلات غیرطلا و جواهر را دوست دارید و در عین حال به بعضی بدلیجات حساسیت دارید میتوانید از زیورآلات ساخته شده از استیل استفاده کنید. در پیج زیر نمونه هایی از بدلیجات زیبا را میتوانید انتخاب کنید....
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.