نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > طرز تهیه خامه کیک تولد خانگی

موضوع: طرز تهیه خامه کیک تولد خانگی + اظهار نظر

کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
نيلي پست ها : 8864عضویت:1390/6/25
1391/9/12 - 8:40 عصر
سلام لطفا هر کی بلده بگه
من میخوام واسه تولد همسری خودم کیک درست کنم
ولی بلد نیستم خامه درست کنم
دوست دارم مثل خامه حاضری بشه
مرسی دوست جونام
مهرساي من 26 مهر زميني شد.خدا جونم شکرت
مريم پست ها : 1753عضویت:1390/6/2
1391/9/12 - 8:50 عصر
گلم میتونی از پودر خامه استفاده کنی مثل من... اینجوری:
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=166:1390-05-21-14-03-38&catid=102:cream&Itemid=160
مريم پست ها : 1753عضویت:1390/6/2
1391/9/12 - 8:51 عصر
یا از اسپری خامه استفاده کنی که زیاد تعریفی نیست:
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=167:1390-05-21-14-05-06&catid=102:cream&Itemid=160
مريم پست ها : 1753عضویت:1390/6/2
1391/9/12 - 8:52 عصر
یا با خامه صبحانه خامه فرم گرفته درست کنی اینطوری:
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=756:khane-sobhane&catid=102:cream&Itemid=160
مريم پست ها : 1753عضویت:1390/6/2
1391/9/12 - 8:53 عصر
اینم روش کار با انواع ماسوره:
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=442:masure&catid=102:cream&Itemid=160
مريم پست ها : 1753عضویت:1390/6/2
1391/9/12 - 8:54 عصر
اینجا هم یک عالمه دستور کیک هست با ایده های جالب برای تزیینش:
http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=category&id=65&Itemid=122
نيلي پست ها : 8864عضویت:1390/6/25
1391/9/12 - 8:55 عصر
مرسی مریم جون
مهرساي من 26 مهر زميني شد.خدا جونم شکرت
mamane pouria پست ها : 1069عضویت:1390/7/26
1391/9/12 - 8:56 عصر
از یه قادیه خوب برو خامه اماده بگیر کیلویی6تومنه بذار فریزر 10دقیقه با همزن برقی بزن طوری که رد همزن محو نشه این روش مطمئنه
بهار پست ها : 5561عضویت:1390/10/28
1391/9/12 - 8:57 عصر
مریم جون برای من باز نشدن هیچکدوم که


مامان پوریا برای یه کیک چقدر خامه میخواد؟؟؟؟؟؟
mamane pouria پست ها : 1069عضویت:1390/7/26
1391/9/12 - 8:57 عصر
بدتایپ کردم منظورم قنادیه
mamane pouria پست ها : 1069عضویت:1390/7/26
1391/9/12 - 8:59 عصر
راستش بستگی به اندازه کیکت واینکه پرخامه میخوای یا کم خامه داره الان از رزا نگاه میکنم نرمالشو میگم بهت
negar پست ها : 4664عضویت:1389/11/3
1391/9/12 - 9:02 عصر
چون اولین بارتونه میتونین از خامه شیرین شده قنادی استفاده کنین که به صورت بسته بندی لوازم قنادی فروشی ها دارن
فقط باید بزارین یخش باز بشه بعد با همزن 4 یا 5 دقیقه بزنیدش همین مثله بیرون سفت میشه
مادرانه های من و تو در مادرانه دات کام *بهترین زندگیم همسرم*
mamane pouria پست ها : 1069عضویت:1390/7/26
1391/9/12 - 9:03 عصر
برای یه کیک اسفنجی 6تخم مرغی 4سیر خامه لازمه
negar پست ها : 4664عضویت:1389/11/3
1391/9/12 - 9:03 عصر
فرم دادن خامه با خامه صبحانه یکم سخته و مهارت میخواد
مادرانه های من و تو در مادرانه دات کام *بهترین زندگیم همسرم*
منتظرم پست ها : 780عضویت:1392/6/25
1393/2/23 - 2:03 عصر
مرسی دوستان
خدايا شکرت بخاطر تمام داشته ها و نداشته هايم.امين
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: