با سلام خدمت هم دوستان عزیز دوستان آیا میدانید که بعد از زایمان نزدیکی چی زمان خوب است که مشکل ساز نباشد یعنی که تا چی زمان باید نزدیک نداشته باشیم بعد از زایمان/؟؟
سلام ماما مرجان امیدوارم که خوب و خوش باشی همرای عزیزانت بعد از مدتی طولانی دوباره آمدم نی نی سایت البته مشکلات شخصی داشتم که نشد که سر بزنم نی نی سایت بلی دخترم حالا دیگه شده همین 29 آبان امسال 3 سالگی را تمام میکند و میرود سال چهارم و اینکه یک نی نی دیگر هم در راه دارم که انشاالله تا اواخر ماه دی انشاالله به دنیا میاید خوب حالا اومدم سایت دیگه منتظر نظرات و پیشنهادات شما دوستان هستم موفق باشید دوست شما
سلام خدمت همه دوستان ! من میخواستم در رابطه با اینکه اگه زن و شوهر هر دویشان گروه خونی B باشند آیا در بارداری و بچه دار شدن مشکلی ایجاد میشود ؟ متشکر میشم اگه کسی در این رابطه معلومات بده
اقا هادی سلام. در مورد سوالتون بگم که منو و همسرم هم گروه خونیمB مثبت بود و الان یه پسر سه ماهه هم داریم و اونم گروه خونیB هست و خداروشکر هیچ مشکلی نداره.
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...
Nazdiki ta 6 hafte bad az zayman nabayad dashte beshid che sezariyan che zaymane tabiee.Chon baese ofonat dar zanan mishe va hamintor rahem hanooz amadegiye lazemo baraye nazdiki nadare.Pas ta 6hafte bayad sabr kard
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.