اولاش برای منم معمولی بود و دنبال نمی کردم یه روز اتفاقی ماجرای فیلم رو فهمیدم و عاشقش شدم . اون روزی که من شروع کردم به دنبال کردنش قسمت کلیدیش شروع می شد شاید تو سریالای دیگه عشق دو تا آدم خو.ب به آدم القا نشه ولی تو این سریال عشقشون خیلی واقعی و آسمانیه و بیننده قشنگ حس اونا رو لمس می کنه
فکر کنم قسمت 95 رو هم داده .... اما به یه جاهایی از سریال که برسه می شه لاله رو دنبال کرد . همون اوایلشه .... یعنی نشون بده که تو سریال شمیم توپراک با سیتکی زن و شوهر بوده و بچشون می میره و طلاق میگرن تا شما با سیتکی شوهر قدیم توپراک اشنا بشید بعد احتمالا دوباره میاد سروقت لاله و ادامش ... شایدم برای شما اصلا شمیم رو کامل نشون نده و فقط اون قسمتایی که به فهم لاله کمک می کنه بزاره براتون و تموم ......
وای مرسی سنبله جون هزار تا .... چقدر دنبال این آهنگ بودم الان دارم دانلودش می کنم نمی دونستم سایت ایرانیم خلاصه حوا رو می زاره ... ولی بچه ها شماها اصلا نخونید بزارید مزه سریال براتون حفظ بشه
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.