موضوع: **آموزش غذاهاي سالم. آب پز. بخارپز** + اظهار نظر

1   2  
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
بيتا پست ها : 5996عضویت:1388/10/12
1389/2/9 - 11:00 عصر
سلام بچه ها

راستش من از مربي ورزشم شنيدم كه ميگفت براي اينكه هيكل متناسبي داشته باشي و بعدها توي بارداري مشكل اضافه وزن نداشته باشي,
به هيچ وجه غذاي سرخ كردني و پرروغن نخور......بيشتر تو رزيمت از سوپ عدسي خوراك لوبيا و غذاهاي سبزيجاتي و بخارپز شده استفاده كن

اما من چون اكثرا سرخ كردني درست ميكنم خيلي سخته برام تا از اين نوع غذاها درست كنم.

شما ها طرز تهيه ي غذاهاي بخارپز و آب پز رو داريد كه خوشمزه هم باشه؟؟؟
اگر صبر داشته باشی قضای الهی بر تو می گذرد در حالی که تو ستایش می شوی و اگر بی تابی کنی باز هم قضای الهی برتو می گذرد در حالی که تو نکوهش می شوی امام علی علیه السلام
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/4/30 - 3:19 صبح
بيتا جان شما نبايد كلا روغن رو از غذاتون حذف كنيد.ببين گلم ميتوني اگر مثلا پياز داغ يا سيرداغ درست ميكني بريزي داخل توري و اجازه بدي كاملا روغنش بره-يا مثلا اگر كوكو يا بادمجان يا ....را مجبور شدي سرخ كني حتما چند دقيقه اي بگذار روي دستمال هاي حوله اي آشپزخانه تا روغن اضافي باقي نمونه
در ضمن ميتوني از روغنهاي مفيد مثل كنجد - زيتون - هسته انگور استفاده كني
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/4/30 - 3:30 صبح
راستي براي تهيه كتلت اگر روغنت رو خيلي كم بريزي و به جاش كنار كتلتت گوجه فرنگي حلقه شده بگذاري تا آب بياندازد ديگه كتلت خوردن ضرري نداره
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/4/30 - 4:01 صبح
سيب زميني ادويه اي بخارپزشده

مدت زمان پخت : 17 دقيقه
مواد لازم :

گوجه قرمز 3 عدد متوسط
آب ليمو تازه 1قاشق غذاخوري
سير له شده 1 حبه
مرزنجوش خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوري
رزماري خردشده تازه 1قاشق چاي خوري
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه به مقدار كافي

طرز تهيه :

در يك ظرف بخارپز مقدار آب و نمك بجوشانيد سر ظرف را محكم ببنديد گوجه ها را خوب بشوئيد و آنها را تكه تكه كنيد و در بخارپز بريزيد و تا 10 دقيقه بپزيد البته بستگي به سايز گوجه دارد. بقيه مواد را با هم مخلوط كرده و به آن اضافه كنيد سپس مقداري چاشني به آنها اضافه كنيد .

اين دستور رو از يك سايت پيدا كردم
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/4/30 - 4:14 صبح
اينم يك شام سبك يا به نوعي اردوره كه من گاهي درست ميكنم:
پنير صبحانه+سينه مرغ پخته شده+ پيازچه را در مخلوط كن ميريزيم.بعد اين مواد رو لاي نان تست ميماليم و سپس يك حلقه گوجه و بعد يك نان تست ديگر....و نوش جان
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/4/30 - 4:18 صبح

پوره سيب زميني با سير

مدت زمان پخت : 10 دقيقه

مواد لازم :
سيب زميني 2 عدد
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
سير له شده 3 حبه
شير كم چرب 3 قاشق غذاخوري
نمك دريائي و فلفل به مقدار كافي

طرز تهيه :

ته بخار پز به اندازه 2 اينچ آب بريزيد سير را له كنيدو بگذاريد 5 دقيقه بماند . سيب زميني ها را به اندازه 2/1 اينچ همراه با پوست تكه كنيد و 10 دقيقه آنها را بخارپز كيند سيب زميني با روغن زيتون ، سير و شير بكوبيد . در اخر نمك و فلفل بريزيد.


دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/4/30 - 4:26 صبح

خوراك ماهي به شيوه بخارپز



كودكاني كه مادرانشان در زمان بارداري ماهي مصرف مي‌نمايند، از هوش و توانايي بالاتري برخوردار هستند...



مواد لازم
ماهي 500گرم
گوجه فرنگي دو عدد
پياز يك عدد
نمك، ادويه و فلفل سياه مقداري
آبليمو دو قاشق غذاخوري
روغن مقداري

طرز تهيه

ماهي را به همراه پياز و آبليمو به مدت يك ساعت مزه دار كنيد. پياز را داخل تابه خردكرده و داخل روغن تفت دهيد. سپس گوجه فرنگي خرد شده، نمك، ادويه، فلفل سياه را به آن افزوده و كمي تفت دهيد. ماهي را به روش بخارپز بپزيد. بعد از پخت كامل ماهي، آن را داخل ديس قرار دهيد. مخلوط داخل تابه را روي ماهي بريزيد.






سيمرغ

آموزش آشپزي
........







دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
بيتا پست ها : 5996عضویت:1388/10/12
1389/5/4 - 9:00 صبح
ماه پيشوني جون و مهراوه عزيز ممنون ازتون......جالب بودن.....مخصوصا روش پخت كتلت با گوجه فرنگي..تا حالا امتحان نكردم.....فكر ميكنم خوشمزه بشه.....راستش ماه پيشوني جون من خيلي دنبال روغن هاي سالم هستم اما اينجا خوب جا نيفتاده يا خيلي كميابه و يا خيلي گرونه........ولي دوست دارم هرچه زودتر از اين روغنها هم استفاده كنم.....
اگر صبر داشته باشی قضای الهی بر تو می گذرد در حالی که تو ستایش می شوی و اگر بی تابی کنی باز هم قضای الهی برتو می گذرد در حالی که تو نکوهش می شوی امام علی علیه السلام
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/9 - 10:38 صبح
خواهش ميكنم بيتا جون. اون كتلتي كه نوشتم خودم تا حالا درست كردم. خيلي خوب ميشه.
من خودم خيلي از روغن زيتون يا كنجد استفاده ميكنم.البته من روغنهام رو خارجي ميگرم.نميدونم اونجا هم شما ميتوني تهيه كني يا نه...
راستي بيتا جان شما كدوم شهر زندگي ميكني عزيزم؟
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:33 صبح




دمي مرغ بخارپز

ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

موادلازم :



گوشت مرغ چهار تكه
برنج چهار پيمانه
پياز كوچك يك عدد
زعفران آب كرده دو ق.س
كره پنجاه گرم
روغن براي سرخ كردن به مقدار لازم
زرشك ?/? پيمانه
نمك به مقدار لازم
آب هشت پيمانه
سيب زميني متوسط سه عدد

طرز تهيه :

اگر پلوپزدر اختيار داريد ، هشت پيمانه آب داخل قابلمه ي پلوپز بريزيد و مرغ و پياز پوست گرفته

شده را داخل ظرف مخصوص پخارپز كردن، پلوپز قرار دهيد و كمي نمك روي آنها بريزيد و روي

قابلمه ي پلوپز كه آب در آن ريخته ايد قرار دهيد و درب آن را بگذاريد وپلوپزرا روشن كنيد تا مرغ

بپزد ، وقتي مرغ بخارپز شد ، ظرف را برداشته وكنار بگذاريد .

آب داخل قابلمه ي پلوپز را در ظرف ديگري بريزيد .

سپس برنج را چند آب بشوييد و داخل قابلمه ي پلوپز بريزيد و آب برنج را از همان آبي كه مرغ را

بخارپزكرده و مواد وچربي مرغ درآن ريخته شده به نسبت نوع برنج پيمانه كنيد وداخل برنج بريزيد،

بعد زعفران و نمك و مرغ بخارپز شده وكره را داخل برنج ريخته ودرب پلوپز را گذاشته وپلوپز را

روشن كنيد تا آب آن كشيده ودم بكشد.سيب زميني را پوست كنده و خرد كنيد و در روغن نسبتاً

زيادي بپزيد تا طلايي شود. زرشك را در كمي روغن تفت دهيد .

وقتي دمي مرغ دم كشيد داخل ديس برگردانيد و اطراف وروي آن را با زرشك وخلال پسته وسيب-

- زمينيه در روغن پخته و طلايي شده تزيين كنيد.

* اگر پلوپز نداريد ، ميتوانيد يك آبكش آلمينيومي را روي يك قابلمه كه آب درون آن ريخته ايد

قراردهيد و دمي را در يك قابلمه ي نچسب آماده كنيد *

يك بار هم شده ، تجربه كنيد چون خيلي خوشمزه ميشه ، البته اگر قبل از من تجربه نكرده باشيد
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:36 صبح
انواع غذا با بخارپز

--------------------------------------------------------------------------------

سلام
اولين دستور پخت غذا با بخارپز كه تجربه شخصي ام بوده رو براتون ميذارم. اميدوارم بتونين ازش استفاده كنين.
دوستان عزيز يه لطفي بكنيد، هر كس با بخارپز غذائي درست كرده يا يه عذاي بخارپز شده خوب دارهدستورش رو در اينجا براي استفاده بقيه بذاره.
از همتون ممنونم هوارتا
و اما:
من تو بخارپز مرغ رو اينجوري درست كردم:
اول سير رنده شده و مقداري ادويه كه تقريبا" مثل همون كاري مرغ يا ادويه مرغ هست رو با كمي آبليمو تازه و روغن زيتون و نمك خوب قاطي كردم و به مرغ ماليدم و يه مدتي بهش استراحت دادم تا مرغ مزه دار بشه بعد يه طبقه از بخارپزم رو برداشتم و مرغ رو در طبقه اول گذاشتم و طبق دستورالعملش مقدار آب مورد نياز براي پخت مرغ رو در محل مخصوصش ريختم و اون رو روشن كردم. در بخارپز من كه براوون هستش زمان پخت مرغ 30تا 45 دقيقه ذكر شده كه من بعد از اين مدت احساس كردم مرغ هنوز يه كم ديگه جا براي پخت داره بنابراين طبقه دوم بخارپز رو گذاشتم و سبزيجات (فلفل دلمه اي + هويج + گوجه فرنگي+كرفس + كدو + پياز ) رو حلقه حلقه كردم و كمي نمك زدم و اونها رو در طبقه دوم بخارپز قرار دادم و يه مقدار اب در محل مخصوص بخارپز ريختم و اون رو دوباره 15 دقيقه روشن كردم.
هنگام سرو هم مرغ رو در ظرف گذاشتم، سبزيجات پخته شده رو هم كنارش چيدم و آب سبزيجات و آب مرغ كه در صفحات زير هرطبقه جمع شده بود رو با هم قاطي كردم و سر سفره بردم. البته اگه بخواين مرغتون مزه دارتر بشه ميتونين هنگام سرو اونها رو در آب مرغ و سبزيجات بخوابونين و بعد سرو كنين.
البته اين آب مرغ و سبزيجات اونقدر خوشمزه است كه به عنوان طعم دهنده ميشه در سوپ هم ازش استفاده كرد.
من هنوز برنج توش درست نكردم وگرنه دستور اون رو هم براتون ميذاشتم.

با احترام ـ ندا
__________________
عزيزم من اين مطالب رو برات از سايت هاي مختلف كپي ميكنما
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:38 صبح
نمي دونم اين غذا بخار پز هست يا نه !!!!!!!!!من كدو سبز رو از دازا نصف مي كنم تو بخارپز مي پزم البته قبلش توش رو با يك قاشق كوچيك در مي يارم بعد توش رو با مايع ماكاراني پر مي كنم و تو فر مي زارم كمي كه موند روش رو پنير پيتزا مي ريزم يك دقيقه در فر مي زارم و بعد ....
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:40 صبح
سلام دوستان عزيز
يكي از غذاهاي خوشمزه با بخارپز رولت مرغ هستش .
مرغ رو پهن و نازك مي بريد سپس چند دقيقه اي تو آب ليمو و نمك مي خوابونين بعد از چند دقيقه مرغ رو پهن كنيد و روش سس خردل بماليد من هرچيزي كه دوست داشته باشم لاش ميزارم. ميشه گردو گذاشت يا اسفناج يا هرچيزه ديگه اي. به هرحال بعد از اين مرحله مرغ رو رولتي مي پيچونيم و بهتره توي فويل بپيچونيد و داخل بخارپز بزاريد كمي گوشه ي فويل رو باز بزاريد.
يه نكته: اگه سماق رو لاي مرغ بپاشيد جالب ميشه چون رنگ قرمزش به مرغ ميگيره و خوش رنگش ميكنه.
بعد از پختن رولت رو باريك ببريد .
نوش جان
__________________
www.upin.php0h.com:(23
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:43 صبح
خوراك مرغ با قارچ

مرغ 1 كيلو _ پياز3 عدد متوسط _ قارچ 250 گرم _ رب گوجه فرنگي يك قاشق غذا خوري _ سيب زميني 2 عدد متوسط _ نمك و فلفل به ميزان لازم

ابتدا پياز را خرد كرده و همراه با مرغ با حرارت كم و مقدار كمي آب به مدت نيم ساعت مي پزيم و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگي و نمك و فلفل به مرغ اضافه مي كنيم و باز نيم ساعت ديگر به پخت ادامه ميدهيم و در پايان سيب زميني خلال شده را به آن اضافه ميكنيم و تقربا بيست دقيقه ديگر به پخت ادامه ميدهيم در پايان مي توانيم كمي اب ليمو يا آب غوره به آن اضافه كرده و سپس ميل كنيم



دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:44 صبح
قزل آلاي سرخ شده با انواع قارچ

مواد لازم :

ماهي قزل آلاي استخوان گرفته چهار عدد

گوشت خرد شده و سرخ شده يكصد گرم

قارچ تازه و ريز شده شش فنجان

پياز خرد شده يك و نيم فنجان

كره سه قاشق غذا خوري

روغن نباتي سه قاشق غذاخوري

جعفري تازه خرد شده سه قاشق غذا خوري

آويشن خشك يك و نيم قاشق چايخوري

آب ليموي تازه دو قاشق غذا خوري

طرز تهيه:

3قاشق غذاخوري كره وروغن را در يك قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب كنيد . قارچ ها، پياز،كرفس،جعفري وآويشن را به آن اضافه كنيد وتا زماني كه قارچها قهوه اي شده وتمام آبشان تبخير شود به پختن ادامه دهيد و مرتبا به هم بزنيد .

مخلوط را ازروي آتش برداريد آن را با گوشت سرخ شده و چاشني هايي كه دوست داريد به عنوان پر كننده و نمك وفلفل مخلوط كنيد و بگذاريد خنك شود قبلا فر را تا350 درجه فارنهايت گرم كنيد .

شكم ماهي را باز كرده ، روي آن قطره قطره آب ليمو بريزيد.نمك و فلفل بر آن بپاشيد با يك قاشق از مخلوط به طور مساوي در داخل شكم ماهي بريزيد و آن را ببنديد ، سطح بيروني ماهي را به كره آغشته كنيد،تا زمان پخت كامل (تقريبا30 دقيقه) آن را در فرنگاه داريد. پس از اين مدت ماهي را در ظرف قرار دهيد وصرف كنيد .

اين دستور پخت از ماهنامه گل چين شماره 215آبان 1382نقل ميگردد


دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
ماه پيشوني پست ها : 4417عضویت:1388/2/29
1389/5/16 - 2:46 صبح
املت قارچ

قارچ خرد شده يك فنجان _ تخم مرغ چهار عدد _ كره چهار قاشق سوپ خوري _ جعفري خرد شده دو قاشق غذا خوري _ نمك وفلفل به ميزان دلخواه

قارچ ها را با جعفري كمي سرخ كنيد .تخم مرغ هارا با چنگال به هم بزنيد نمك وفلفل اضافه كنيد. تخم مرغ هارا در ماهي تابه داغ بريزيد به گونه اي كه ته ظرف را بپوشاند وقتي ته آن سرخ شد قارچ هارا روي نصف آن بريزيد و نصف ديگرش را برگردانيد همين كه خودش را گرفت در ظرف ديگري بگذاريدو داغ سر سفره ببريد.
دل تنها عضويست كه با نگـــــــــــــــاه لمس ميشود....!
سپيده پست ها : 17عضویت:1388/7/14
1389/5/19 - 9:40 عصر
مرسي ماه پيشوني جون. دستت درد نكنه......................
رضوان پست ها : 69عضویت:1389/5/30
1389/5/30 - 2:20 صبح
سلام چراخودتونو اذيت ميكنيد بابا..............
يه غذاي خيييييييييييييييييييييييييلي خوشمزه سراغ دارم مواد لازمش:بادمجان-كدو-پياز-فلفل دلمه ايي-گوجه-سيب زميني رو حلقه حلقه ميكني و رو هم ميريزي ويك ليوان اب هم روش . ميذاري يه نيم ساعتي با بخار بپزه بعد يه كم رب و پياز داغو ميريزي روش . نوش جان................
رضوان پست ها : 69عضویت:1389/5/30
1389/5/30 - 2:22 صبح
راستي اسمش ته چين كدو بادمجونه....
nazi_nazi پست ها : 93عضویت:1391/10/13
1391/10/19 - 8:49 عصر
این آموزش آشپزی هم کامله هم تصویری
http://www.salesbuy.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C/
1   2  
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: