راستش من از مربی ورزشم شنیدم که میگفت برای اینکه هیکل متناسبی داشته باشی و بعدها توی بارداری مشکل اضافه وزن نداشته باشی, به هیچ وجه غذای سرخ کردنی و پرروغن نخور......بیشتر تو رزیمت از سوپ عدسی خوراک لوبیا و غذاهای سبزیجاتی و بخارپز شده استفاده کن
اما من چون اکثرا سرخ کردنی درست میکنم خیلی سخته برام تا از این نوع غذاها درست کنم.
شما ها طرز تهیه ی غذاهای بخارپز و آب پز رو دارید که خوشمزه هم باشه؟؟؟
بیتا جان شما نباید کلا روغن رو از غذاتون حذف کنید.ببین گلم میتونی اگر مثلا پیاز داغ یا سیرداغ درست میکنی بریزی داخل توری و اجازه بدی کاملا روغنش بره-یا مثلا اگر کوکو یا بادمجان یا ....را مجبور شدی سرخ کنی حتما چند دقیقه ای بگذار روی دستمال های حوله ای آشپزخانه تا روغن اضافی باقی نمونه در ضمن میتونی از روغنهای مفید مثل کنجد - زیتون - هسته انگور استفاده کنی
دل تنها عضویست که با نگـــــــــــــــاه لمس میشود....!
گوجه قرمز 3 عدد متوسط آب لیمو تازه 1قاشق غذاخوری سیر له شده 1 حبه مرزنجوش خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوری رزماری خردشده تازه 1قاشق چای خوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه :
در یک ظرف بخارپز مقدار آب و نمک بجوشانید سر ظرف را محکم ببندید گوجه ها را خوب بشوئید و آنها را تکه تکه کنید و در بخارپز بریزید و تا 10 دقیقه بپزید البته بستگی به سایز گوجه دارد. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و به آن اضافه کنید سپس مقداری چاشنی به آنها اضافه کنید .
این دستور رو از یک سایت پیدا کردم
اینم یک شام سبک یا به نوعی اردوره که من گاهی درست میکنم: پنیر صبحانه+سینه مرغ پخته شده+ پیازچه را در مخلوط کن میریزیم.بعد این مواد رو لای نان تست میمالیم و سپس یک حلقه گوجه و بعد یک نان تست دیگر....و نوش جان
مواد لازم : سیب زمینی 2 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه شیر کم چرب 3 قاشق غذاخوری نمک دریائی و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه :
ته بخار پز به اندازه 2 اینچ آب بریزید سیر را له کنیدو بگذارید 5 دقیقه بماند . سیب زمینی ها را به اندازه 2/1 اینچ همراه با پوست تکه کنید و 10 دقیقه آنها را بخارپز کیند سیب زمینی با روغن زیتون ، سیر و شیر بکوبید . در اخر نمک و فلفل بریزید.
کودکانی که مادرانشان در زمان بارداری ماهی مصرف مینمایند، از هوش و توانایی بالاتری برخوردار هستند...
مواد لازم ماهی 500گرم گوجه فرنگی دو عدد پیاز یک عدد نمک، ادویه و فلفل سیاه مقداری آبلیمو دو قاشق غذاخوری روغن مقداری
طرز تهیه
ماهی را به همراه پیاز و آبلیمو به مدت یک ساعت مزه دار کنید. پیاز را داخل تابه خردکرده و داخل روغن تفت دهید. سپس گوجه فرنگی خرد شده، نمک، ادویه، فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. ماهی را به روش بخارپز بپزید. بعد از پخت کامل ماهی، آن را داخل دیس قرار دهید. مخلوط داخل تابه را روی ماهی بریزید.
سیمرغ
آموزش آشپزی ........
ماه پیشونی جون و مهراوه عزیز ممنون ازتون......جالب بودن.....مخصوصا روش پخت کتلت با گوجه فرنگی..تا حالا امتحان نکردم.....فکر میکنم خوشمزه بشه.....راستش ماه پیشونی جون من خیلی دنبال روغن های سالم هستم اما اینجا خوب جا نیفتاده یا خیلی کمیابه و یا خیلی گرونه........ولی دوست دارم هرچه زودتر از این روغنها هم استفاده کنم.....
خواهش میکنم بیتا جون. اون کتلتی که نوشتم خودم تا حالا درست کردم. خیلی خوب میشه. من خودم خیلی از روغن زیتون یا کنجد استفاده میکنم.البته من روغنهام رو خارجی میگرم.نمیدونم اونجا هم شما میتونی تهیه کنی یا نه... راستی بیتا جان شما کدوم شهر زندگی میکنی عزیزم؟
گوشت مرغ چهار تکه برنج چهار پیمانه پیاز کوچک یک عدد زعفران آب کرده دو ق.س کره پنجاه گرم روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم زرشک ?/? پیمانه نمک به مقدار لازم آب هشت پیمانه سیب زمینی متوسط سه عدد
طرز تهیه :
اگر پلوپزدر اختیار دارید ، هشت پیمانه آب داخل قابلمه ی پلوپز بریزید و مرغ و پیاز پوست گرفته
شده را داخل ظرف مخصوص پخارپز کردن، پلوپز قرار دهید و کمی نمک روی آنها بریزید و روی
قابلمه ی پلوپز که آب در آن ریخته اید قرار دهید و درب آن را بگذارید وپلوپزرا روشن کنید تا مرغ
بپزد ، وقتی مرغ بخارپز شد ، ظرف را برداشته وکنار بگذارید .
آب داخل قابلمه ی پلوپز را در ظرف دیگری بریزید .
سپس برنج را چند آب بشویید و داخل قابلمه ی پلوپز بریزید و آب برنج را از همان آبی که مرغ را
بخارپزکرده و مواد وچربی مرغ درآن ریخته شده به نسبت نوع برنج پیمانه کنید وداخل برنج بریزید،
بعد زعفران و نمک و مرغ بخارپز شده وکره را داخل برنج ریخته ودرب پلوپز را گذاشته وپلوپز را
روشن کنید تا آب آن کشیده ودم بکشد.سیب زمینی را پوست کنده و خرد کنید و در روغن نسبتاً
زیادی بپزید تا طلایی شود. زرشک را در کمی روغن تفت دهید .
وقتی دمی مرغ دم کشید داخل دیس برگردانید و اطراف وروی آن را با زرشک وخلال پسته وسیب-
- زمینیه در روغن پخته و طلایی شده تزیین کنید.
* اگر پلوپز ندارید ، میتوانید یک آبکش آلمینیومی را روی یک قابلمه که آب درون آن ریخته اید
قراردهید و دمی را در یک قابلمه ی نچسب آماده کنید *
یک بار هم شده ، تجربه کنید چون خیلی خوشمزه میشه ، البته اگر قبل از من تجربه نکرده باشید
سلام اولین دستور پخت غذا با بخارپز که تجربه شخصی ام بوده رو براتون میذارم. امیدوارم بتونین ازش استفاده کنین. دوستان عزیز یه لطفی بکنید، هر کس با بخارپز غذائی درست کرده یا یه عذای بخارپز شده خوب دارهدستورش رو در اینجا برای استفاده بقیه بذاره. از همتون ممنونم هوارتا و اما: من تو بخارپز مرغ رو اینجوری درست کردم: اول سیر رنده شده و مقداری ادویه که تقریبا" مثل همون کاری مرغ یا ادویه مرغ هست رو با کمی آبلیمو تازه و روغن زیتون و نمک خوب قاطی کردم و به مرغ مالیدم و یه مدتی بهش استراحت دادم تا مرغ مزه دار بشه بعد یه طبقه از بخارپزم رو برداشتم و مرغ رو در طبقه اول گذاشتم و طبق دستورالعملش مقدار آب مورد نیاز برای پخت مرغ رو در محل مخصوصش ریختم و اون رو روشن کردم. در بخارپز من که براوون هستش زمان پخت مرغ 30تا 45 دقیقه ذکر شده که من بعد از این مدت احساس کردم مرغ هنوز یه کم دیگه جا برای پخت داره بنابراین طبقه دوم بخارپز رو گذاشتم و سبزیجات (فلفل دلمه ای + هویج + گوجه فرنگی+کرفس + کدو + پیاز ) رو حلقه حلقه کردم و کمی نمک زدم و اونها رو در طبقه دوم بخارپز قرار دادم و یه مقدار اب در محل مخصوص بخارپز ریختم و اون رو دوباره 15 دقیقه روشن کردم. هنگام سرو هم مرغ رو در ظرف گذاشتم، سبزیجات پخته شده رو هم کنارش چیدم و آب سبزیجات و آب مرغ که در صفحات زیر هرطبقه جمع شده بود رو با هم قاطی کردم و سر سفره بردم. البته اگه بخواین مرغتون مزه دارتر بشه میتونین هنگام سرو اونها رو در آب مرغ و سبزیجات بخوابونین و بعد سرو کنین. البته این آب مرغ و سبزیجات اونقدر خوشمزه است که به عنوان طعم دهنده میشه در سوپ هم ازش استفاده کرد. من هنوز برنج توش درست نکردم وگرنه دستور اون رو هم براتون میذاشتم.
با احترام ـ ندا __________________ عزیزم من این مطالب رو برات از سایت های مختلف کپی میکنما
نمی دونم این غذا بخار پز هست یا نه !!!!!!!!!من کدو سبز رو از دازا نصف می کنم تو بخارپز می پزم البته قبلش توش رو با یک قاشق کوچیک در می یارم بعد توش رو با مایع ماکارانی پر می کنم و تو فر می زارم کمی که موند روش رو پنیر پیتزا می ریزم یک دقیقه در فر می زارم و بعد ....
سلام دوستان عزیز یکی از غذاهای خوشمزه با بخارپز رولت مرغ هستش . مرغ رو پهن و نازک می برید سپس چند دقیقه ای تو آب لیمو و نمک می خوابونین بعد از چند دقیقه مرغ رو پهن کنید و روش سس خردل بمالید من هرچیزی که دوست داشته باشم لاش میزارم. میشه گردو گذاشت یا اسفناج یا هرچیزه دیگه ای. به هرحال بعد از این مرحله مرغ رو رولتی می پیچونیم و بهتره توی فویل بپیچونید و داخل بخارپز بزارید کمی گوشه ی فویل رو باز بزارید. یه نکته: اگه سماق رو لای مرغ بپاشید جالب میشه چون رنگ قرمزش به مرغ میگیره و خوش رنگش میکنه. بعد از پختن رولت رو باریک ببرید . نوش جان __________________ http://www.upin.php0h.com:(23
مرغ 1 کیلو _ پیاز3 عدد متوسط _ قارچ 250 گرم _ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری _ سیب زمینی 2 عدد متوسط _ نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا پیاز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمی آب به مدت نیم ساعت می پزیم و سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به مرغ اضافه می کنیم و باز نیم ساعت دیگر به پخت ادامه میدهیم و در پایان سیب زمینی خلال شده را به آن اضافه میکنیم و تقربا بیست دقیقه دیگر به پخت ادامه میدهیم در پایان می توانیم کمی اب لیمو یا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس میل کنیم
3قاشق غذاخوری کره وروغن را در یک قابلمه نسبتا بزرگ با حرارت متوسط ذوب کنید . قارچ ها، پیاز،کرفس،جعفری وآویشن را به آن اضافه کنید وتا زمانی که قارچها قهوه ای شده وتمام آبشان تبخیر شود به پختن ادامه دهید و مرتبا به هم بزنید .
مخلوط را ازروی آتش بردارید آن را با گوشت سرخ شده و چاشنی هایی که دوست دارید به عنوان پر کننده و نمک وفلفل مخلوط کنید و بگذارید خنک شود قبلا فر را تا350 درجه فارنهایت گرم کنید .
شکم ماهی را باز کرده ، روی آن قطره قطره آب لیمو بریزید.نمک و فلفل بر آن بپاشید با یک قاشق از مخلوط به طور مساوی در داخل شکم ماهی بریزید و آن را ببندید ، سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته کنید،تا زمان پخت کامل (تقریبا30 دقیقه) آن را در فرنگاه دارید. پس از این مدت ماهی را در ظرف قرار دهید وصرف کنید .
این دستور پخت از ماهنامه گل چین شماره 215آبان 1382نقل میگردد
قارچ خرد شده یک فنجان _ تخم مرغ چهار عدد _ کره چهار قاشق سوپ خوری _ جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری _ نمک وفلفل به میزان دلخواه
قارچ ها را با جعفری کمی سرخ کنید .تخم مرغ هارا با چنگال به هم بزنید نمک وفلفل اضافه کنید. تخم مرغ هارا در ماهی تابه داغ بریزید به گونه ای که ته ظرف را بپوشاند وقتی ته آن سرخ شد قارچ هارا روی نصف آن بریزید و نصف دیگرش را برگردانید همین که خودش را گرفت در ظرف دیگری بگذاریدو داغ سر سفره ببرید.
سلام چراخودتونو اذیت میکنید بابا.............. یه غذای خیییییییییییییییییییییییییلی خوشمزه سراغ دارم مواد لازمش:بادمجان-کدو-پیاز-فلفل دلمه ایی-گوجه-سیب زمینی رو حلقه حلقه میکنی و رو هم میریزی ویک لیوان اب هم روش . میذاری یه نیم ساعتی با بخار بپزه بعد یه کم رب و پیاز داغو میریزی روش . نوش جان................
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.