بچه ها خواهش میکنم یک پزشک متخصص زنان و زایمان خوب و با تجربه و مطمئن به من معرفی کنید.خیلی نیاز فوری دارم .خودم کسی رو نمی شناسم.باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنم..منتظرتون هستم.ممنون
دکتر ابراهیمی 88755926 دکتر عارف88723435 هر دو فوقالعاده صبور با تجربه منصف
چه بلاتکلیفم وسط این بحران...تو کجایی بانو تو کجایی الان...من دچار آسمم این هوا آلودس...تو اگه برگردی ماسک اکسیژن هست...این هوا آلودس حتی تو شعر کوئن...تو کجایی الان منبع اکسیژن...بی تو هر ویروسی به سرم میچسبه...خبر ترحیمم سر کوجه نصبه...وقتی نیستی تو شب من...قلب یادش میره پمپاژ...میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ...زندگی یادم نیست از همه میترسم...یه هیولا اینجاست خاطرات مبهم...تازه من یک هفته س از تو دورم قربان...جه کنم بعد از این چه کنم با پایان...همه جا تاریکه برق کلا. رفته...بی تو قطع آب و برق و شعر و نفته...بی تو جنگ سوم تو جهانم رخ داد...همه ی گلهارو گوله پاسخ داد...وقتی نیستی تو شب من...قلب یادش میره پمپاژ...میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ...
ارزش یک عمر را مادری که فرزندی نارس به دنیا آورده می داند ارزش یک سال را دانش آموزی که مردود شده می داند ارزش یک هفته را سردبیر یک هفته نامه می داند ارزش یک ساعت را عاشقی که انتظار معشوق را می کشد ارزش یک دقیقه را شخصی که از قطار جا مانده و ارزش یک ثانیه را آنگه از تصادفی مرگبار جان به در برده می داند هر لحظه گنج بزرگی است گنجتان را مفت از دست ندهید باز به خاطر بیاورید که زمان به خاطر هیچکس منتظر نمی ماند دیروز به تاریخ پیوست.
ارزش یک عمر را مادری که فرزندی نارس به دنیا آورده می داند ارزش یک سال را دانش آموزی که مردود شده می داند ارزش یک هفته را سردبیر یک هفته نامه می داند ارزش یک ساعت را عاشقی که انتظار معشوق را می کشد ارزش یک دقیقه را شخصی که از قطار جا مانده و ارزش یک ثانیه را آنگه از تصادفی مرگبار جان به در برده می داند هر لحظه گنج بزرگی است گنجتان را مفت از دست ندهید باز به خاطر بیاورید که زمان به خاطر هیچکس منتظر نمی ماند دیروز به تاریخ پیوست.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.