من الان یه چند ماهی می شه که مشغول جمع آوری آزمایشاتی هستم که پزشک های مختلف برای چکاپ های روتین حاملگی و مسئله نازایی ( عدم لانه گزینی جنین و یا سقط مکرر ) می نویسن این آزمایشات شامل آزمایشهایی هستن که دکتر واسه خودم نوشت ، آزمایش های چند تا از دوستای گلم ، آزمایشهای بچه های تاپیک سقط مکرر و همین طوراز تاپیک بیمارهای دکتر پاکروش .....لیست بلند بالایی هم شده...که فکر کنم انجام همه اش حدود یک میلیون هزینه برداره !!! بعد هم کلی سرچ کردم توی اینترنت و دسته بندی شون کردم که هر کدوم واسه چیه البته مسلما لزومی نداره که هرکسی همه اش رو انجام بده .... و قطعا آزمایشات تخصصی زیاد دیگه ای هم هست که شاید اینجا ذکر نشده
ولی در کل چون این لیست رو تهیه کرده بودم ، گفتم بذارم شاید به درد کسی بخوره
از بالای لیست اول آزمایشات مربوط به چکاپ های روتینه و تا آخر لیست به تدریج آزمایشات تخصصی تر می شن
انجام پاپ اسمیر انجام معاینه سینه نزد پزشک زنان تزریق واکسن کزاز بررسی از نظر ایمنی به سرخجه و در صورت عدم ایمنی ، تزریق واکسن سرخجه
آزمایشات ویروسی و عفونت ها : HBS Ag , HBS Ab ( ابتلا و یا ایمنی به هپاتیت بی ) HCV Ab ( هپاتیت سی ) HIV Ab ( ایدز ) Toxo Ab ( IgM , IgG) ( عفونت توکسو عامل سقط ) CMV Ab ( IgM , IgG) ( عفونت سایتومگال عامل سقط) HSV Ab ( IgM , IgG) ( عفونت هرپس عامل سقط) Rubella Ab (Ig G) ( عفونت سرخجه عامل سقط و ناهنجاری جنین ) Listeria Ab (IgM, IgG) ( عفونت لیستریا عامل سقط و ناهنجاری جنین ) RPR ( عفونت تناسلی سفلیس )
آزمایشات هورمونی و ذخیره تخمدان : FSH , LH , Estradiol ( هورمون استروژن و بررسی وضعیت تخمک گذاری ) PRL(LTH) ( پرولاکتین ) AMH , Inhibin B ( ذخیره تخمدان )
آزمایشات انعقادی و سیستم ایمنی ( مربوط به سقط مکرر یا عدم موفقیت در آی وی اف به صورت مکرر ) : PT , PTT , INR Pro C , Pro S Anti thrombin III , ACL (IgG , IgM) , APL ( IgG,IgM), Lopus Anti Cuagulant ( LAC) Anti TPO , Anti thyroglobulin PAI -1 (PCR ) Factor V leiden ( PCR) MTHFR (PCR ) APCA ( patial cell antibody) : این آزمایش اگه مختل باشه معمولا یه سرمی می دن به اسم IVIG که توی بیمارستان و در طی چند ساعت تزریق می شه و بهتره تزریقش هم چند هفته قبل از تخمک گیری باشه Factor II mutation: PG20210A (PCR) DNA Vit D 25 OH Insulin
چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد............. من نه آنم که زبونی کشم از چرخٍ فلک
مرسی نگار جون منم همه رو انجام دادم با یه سری تست دیگه که از داخل واژنم بود 1300 شد اما هیچ عاملی برای 2 تا سقطم پیدا نشد که دکتر گفته فقط راه درمانم لاغریه اونم 20 کیلو
چقدر خوب میشد اگه خدا همین روزا میومد بوسم میکرد و میگفت آروم باش عزیزم ... این چند وقت داشتم باهات شوخی میکردم
خواهش می کنم دوستای گلم المیرا جون من دیدم که بچه های تاپیک سقط مکرر می گفتن که آزمایش کاریوتایپ هم برای سقط مکرر می نویسن .....می تونی از دکترت بخوای و یا اصرار کنی ... یا حداقل ازش بپرسی چرا نمی نویسه .... البته بعضی دکترها بیشتر از سه تا سقط رو می گن مکرر
منم سه بار سقط داشتم : 1- بارداری اول پوچ 2- بارداری دوم سقط زود رس 3- بارداری سوم خارج از رحم
ولی دکتر تو سری اول دوم اهمیت نداده اما این سری دکترم را عوض کردم گفته بعد از خونریزی بیا تا دلیل سقط را پیگیری کنم اونم حتما همین آزمایشها را می ده ؟ خیلی دلم می خواد دلیلش را بدونم
حنا جون آزمایش های بالا همه اش برای سقط مکرر نیست ... بعضی هاش هم برای چکاپ و اینهاست .... ولی فکر کنم اون قسمت آزمایشات ایمونولوژیک و انعقاد خون رو برای اغلب افرادی که سقط مکرر دارن و یا انتقال جنینشون موفق نیست می نویسن.... یعنی من که دیدم برای اغلب بچه ها نوشته بودن
اسحاق جون انتقال جنین فکر کنم روش های مختلف داره اما من مال خودم رو یادمه که یک ماه ال دی خوردم ، سه چهار تا مونده بود تموم شه رفتم سونو کردم و یه آمپول دیفرلین زدم ....بعدش هم که ال دی ها تموم شد و پری شدم ، برای روزی دوتا استرادیول نوشته بود و بعد روزهای نه و فکر کنم یازده رفتم سونو که مطمئن شه ضخامت اندومترم خوبه ....که باید بالای شش یا شش و نیم باشه ، بعد گفت دو سه روز شیاف پروژسترون بذارم ، بعدش هم رفتم برای انتقال جنین ...انتقال هم مثل معاینه ی زنان می مونه ، بعد از انتقال یه کم دراز می کشی و بعدش پا می شی می ری خونه
سلام نگار جون خوبی منم سوال داشتم جنین اول 6 هفته سقط جنی دوم تا 9هفته نرمال بعد تبدیل به مول ناقص شده حالا دکتر قرص اسپرین و فولیک 5 برام نوشته و ازمایشاتم نرمال بوده به جز ani tpoکه 1880 بوده میدونی چیه ؟ لطفا
سلام دوستان ممنون از تایپیک مفیدتون من یه سوال داشتم منم سه بار سقط داشتم که دوتای اول تو هفته 5 بوده و آخری تو هفته شش دکترم برام یه سری از آزمایشهای بالا رو نوشته ولی نه همشونو میخواستم بدونم همه اینا تو یه روز قابل انجامه؟ و اینکه باید ناشتا باشیم برای آزمایشها؟ ممنون بابت جوابهاتون
بهار جون اون آزمایش مربوط به تیروئید هست .... به نظرم جای شکرش باقیه که علت مشکلت پیدا شده ، انشاله درمان می شه
مهسا جون هرکدوم از این آزمایش ها شرایط خاصی دارن ، بعضی ها ناشتایی می خوان و بعضی ها مثل پرولاکتین شرایط دیگه ای هم دارن ( مثلا شب قبل نزدیکی نشده باشه ، روز قبل و همون روز آزمایش تحریک پستان رخ نداده باشه ) به نظرم بهتره قبل از انجام آزمایشها ، مثلا یک روز قبل، یک بار آزمایش هات رو ببری آزمایشگاه و شرایط انجامشون رو بپرسی چون اینها آزمایش های گرونی هستن ، یه موقع نکنه بری و به خاطر عدم رعایت شرایط مجبور به تکرار بشی
من جواب آزمو گرفتم موارد آن نرمال اینا بودن خواهشا اگه کسی همچین چیزایی رو مشکل داشته تو آزش بهم بگه چی هستن و چه داروئهایی براش مصرف کردن serum anti-rubella(IgG ICMA ) serum anti-CMV(IgG ICMA
lمهسا جون و حنا جون خدا رو خیلی شکر که شما باردار شدین. براتون آرزو می کنم که بارداری بی دردسر و عاقبت به خیری داشته باشین. من هم دو بار در هفته 6 و 7 سقط کردم. الان تازه دارم می رم دکتر برای چکاپ و اینکه ببینم مشکلم چی بوده. میشه لطف کنین اسم دکترتون و تشخیصش رو بهم بگین. من شهرستانم و اسنجا دکتر درست و حسابی نیست ولی بعد دو بار مشکل دیگه می خوام برم مشهد یا تهران. دیگه نمی تونم تحمل کنم شکست روحی بعد از سقط رو.
نگار جونم رفتم دکتر و یکسری از این آزمایشها رو برام نوشت.جواب آزمایش 12 روز طول می کشه تا آماده بشه. مال شما هم همینطور بوده؟ مال من اینا بود که شد 312 تومن. FBS - BUN- CBC-ANA- PL.ab-G - pl.ab-m - a.ca-g - tox-m tox-g t3- t4 - tsh - prolactin - vacuum - PAI PCR فعلا دکتر فقط گفت آسپرین مصرف کنم تا تکلیفم معلوم شه.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.