سلام جانتی جان خوبی ؟ به سلامتی ایشالله . مگه رادیولوژیست نرفتی چطور جنسیت رو نگفته . خدا رو شکر ایشالله خدا همه نی نی ها رو صحیح و سالم نگه داره واسه پدر و مادرهاشون
سلام مگی جون بله پیش سونولوجیست رفتم ولی مشخص نشد ولی بارداری قبلیم توی هفته 12 تشخیص داد که پسره,البته درست هم گفت. الان فکر کنم دختر باشه. خیلی ممنون عزیزم.
سلام.بچه ها کاش اینجا بیشتر میومدید.کلوپ اصلا کسی اهمیت نمیده.فقط اونا که با هم دوستن میحرفن. بچه ها من الان 10 هفته و 5 روزه امه.امروز لکه بینی قهوه ای داشتم.خیلی نگرانم.تو رو خدا دعام کنید.
خدایا.............بالاتر از بهشت هم جایی داری؟! برای زیر پای پدرم میخواهم.
آرزو جون استرس نداشته باش فقط برو دکترت تشخیص میده ایشالله که هیچی نیست خیلی ها تو بارداری لکه بینی دارن . مامان من تا ماه آخر داشت رو اولین بارداری . اما شما استراحت کن و با دکترت تماس بگیر .
salam bache ha emruz raftam dr moge bargashtan az peleha oftadam zain be shedetam kamaram khord age moshkeli bara ninim pish miomad ta alan avarezesho neshun midad?kheili negaranam
زن داداشم هم در دوران بارداری از راه پله افتاد خیللی بد جور...چند پله رو پشت سر هم با کمر اومد پایین ..خیلللی نگران بودیم,ولی خدا رو شکر اتفاقی نیافتاد و نی نیش سالم بدنیا اومد الان 5 سالشه.
بچه ها شکمم جلو اومده و مانتوی گشادتر گرفتم. جدیدا احساس میکنم تکونای جوجو رو حس میکنم ,نمیدونم توهم زدم شاید. خیلللی هم میخورم..اصلا حواسم نیست ,یهو می بینم دو تا سه بشقاب پلو خوردم شوهرم که حسااابی در تعجبه. چون سابقه نداشتم اینقد بخورم.
نی نی جان من همیشه اینجا میام و سعی میکنم به پستها جواب بدم.بالاخره هممو ن به تجربیات هم احتیاج داریم.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.