دیشب رفتم لباسای قدیمیم و درآوردم از تو کمد که بپوشم،فک کنم مجبورم این کارو کنم....خدا یا چرا قیمتا این قد الکی بالا رفته؟ پارسال با 500 تومن میشد..کیف پالتو،بوت،..همه چیز خریییییییید یه شال پاییزه معمولی دیدم45..همه چیز 3برابر شده
جدی سما جون؟ نه زیاد تو مارک نیستمم..فقط برای کفش معمولا دوست دارم مارک باشه،چون برام میمونه که اونم با گرون شدن دلار دارم بیخیال میشممم ، دنبال یه چیز خوشگلمممم منم با دوبرابر کردن قیمتای پارسال به نظرم اومد نهایتا هرکدوم 200،250 میشه ولی با شنیدن این حرفا نگران شدم
یه شال خیلی معمولی تر مشکی دیدم35 تومن..19 تومن واقعا عالیههههه
آره نوشین جان قیمتا خیلی گرون شده ولی حقوقا همون حقوقای قبلیه مرسی یکم آروم تر شدم..از دیشب دارم غصه میخورم که امسال چیزی ندارم بپوشم ارزش پول واقعا کم شده
کلی پول با خودت میبری خرید..فقط میشه یه چیز کوچولو باهاش خرید
salam.man ham vaghti ghaymatha ro didam vahshat kardam.man az tais to hamin sit kharid kardam.ham lebas bache ham zanone.yek mezon dare ghaymatash khali khobo ba ensafe.tel 0912791608 mantagh elahia.bavar konin az hame ja ba ensaftare.
مرسی عزیزم امیدوارمممممممم بتونم چیز دلخواهم و پیدا کنم.. بسکه چیزای عجیب تو این چند ماه شنیدم..دلار 3000 تومنی و 3برابر شدن قیمتا و... انتظار هرچیزی و دارم
25 روز پیش دورین خریدم 620 تومن..دیشب رفتم کارت بیمش و بگیرم..دیدم همین دوربین من و تو همون فروشگاه زده 730 تومن
niloofar jon boro inja /http://www.taishabibi.blogfa.com albate inja faghad lebas bache gozashte mezonesh tamam lebas torke.vaghean lebashash ghashag va monaseb bodan.palto ham gharar bod biyare;
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.