صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

لکه بینی در بارداری

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مامان فندق

1386/7/3   6:26 ب.ظ

سلام دوستان

می خواستم ببینم کسی از شما در اوایل بارداری لکه بینی داشته یا نه؟ من هفته 6 هستم و امروز لکه بینی داشتم میخواستم ببینم خطرناکه؟

zahra

1390/2/13   10:44 ب.ظ

سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که خیلی نگرانم کرده
من هفته 13 بارداری هستم . هفته قبل تست پاپ اسمیر داشتم بعد از اون مرتب لکه بینی داشتم حتی یه بار خونریزی تقریبا زیادی داشتم. اما پیش دکترم رفتم و نینیم مشکلی نداشت تا دیروز که لکه بینی قطع شد توی سونوگرافی هم نینی حالش حسابی خوب بود. اما امروز دوباره لکه بینی شروع شده
می شه کمکم کنید؟ الان من چیکار باید بکنم؟

رژين

1390/3/22   2:44 ب.ظ

من اول هفته هفتم هستم ..توی هفته ششم سه روز متوالی و هر روز یکبار ترشحات سفیدم رگه های خونی داشت وقتی با دکترم صحبت کردم گفت فعلا شیاف استفاده نکن...سه روز خوب بودم تا اینکه دیشب دوباره توی ترشحاتم چند رگه خونی دیدم البته خیلی ظریف و کم بودم ولی حسابی ترسیدم...شماها تجربه داشتین؟ این همون لکه بینی هست ؟ در ضمن من درد هم ندارم و تهوع صبحگاهی هم دارم..

شيوا - مامان باران نوبهار

1390/3/22   11:31 ب.ظ

...

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
شراره

1390/9/11   6:44 ب.ظ

سلام مامانای گل
من 24 سالمه تو هفته 5 و 5روز بعد از نزدیکی لکه بینی پیدا کردم که بعدش بیشتر شد رفتم دکتر گفت ساک حدود 1سانتیمتر اما جنین دیده نمیشه 2 هفته دیگه بیا سونو اگر دیده نشه باید کورتاژ کنی خیلی می ترسم امروز روز پریودمه لکه بینی قهوه ای من حالا تبدیل به خون شده نگرانم تروخدا کمکم کنید اگر اطلاعاتی داارین بهم بگین التماس دعا
sharar.asopas اینم ایدی یاهوم

elaa

1390/9/12   2:02 ق.ظ

تو هفته‌های اول تقریبا طبیعی هست و بیشتر خانوم‌ها دارند، خودم هم داشتم،.. فقط چند روز استراحت کن و به خودت فشار نیار تا ۴ ماه رو پر کنی‌...

جای مردان سیاست بنشانید درخت تا هوا تازه شود.. سهراب
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.046875 seconds