سلام من در هفته 18 بارداری هستم دیروز برای تعیین جنسیت جنین به سونوگرافی رفتم که گفت به علت طرز قرار گرفتن بچه هنوز چیزی مشخص نیست به نظر شما کی باید بروم سونو که صد در صد جنسیت جنین در سونو قابل تشخیص باشد
به دقت سونوگرافی و فرد رادیولوژیست بستگی داره, از هفته 12 اندام تناسلی خارجی شکل پیدا می کنه و قابل تشخیصه, اما بطور کلی 14 هفته به بالا تشخیص راحت تره, و اینم بگم من خودم 14 هفته رفتم گفتن زوده, 17 تموم بیاین! و اینکه جنین پسر زودتر خودشو نشون میده
من تو هفته 19 هستم جدا از اون اوایل که واسه سلامت جنین رفتم سونو، برای تغیین جنسیت هم تو هفته 15 رفتم که سونوگراف گفت هیچی دیده نمیشه برو چند وقت دیگه بیا دوباره همین دو روز پیش رفتم گفت بچه تو بدترین حالت خوابیده و هیچی دیده نمیشه برو یه چیز شیرین بخور بیا که تکون بخوره منم رفتم یه لیوان بزرگ شیرموز خوردم نیم ساعت بعد دوباره رفتم اما بازم هر کاری کرد چیزی ندید اما نمیدونم با این حال بدون اینکه چیزی ببینه، بر چه اساسی گفت 70% پسره؟ دوستم هم بارداره و مال اون پسره اما هیچ کدوم از نشونی هاش مثل مال من نیست وقتی هم که علائم دختر و پسر بودن رو تو نت میخونم هیچ کدومش که مال پسره به من نمیخوره چند نفر هم تا به حال بهم گفتن صورتت ورم کرده و بچه ات دختره در حالیکه اون دوستم که بچه اش پسره ورم نکرده و برعکس خوشگل هم شده. خلاصه بدجوری موندیم تو خماری.
در تصاویر حکاکی شده بر سنگ های تخت جمشید،هیچکس عصبانی نیست! هیچکس سوار اسب نیست! هیچکس را در حال تعظیم نمیبینید!در بین این صدها پیکر تراشیده حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد!اینها اصالت ما هستند: مهربانی، خوشرویی، قدرت، احترام، ادب، نجابت
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.