سلام بچه ها منم لب هامو تزریق کردم البته زل هیالورونیک اسید تزریق کردم که مثل چربی هست و طبیعی هست و خیلی طبیعی هست من یک سی سی زدم و هزینه اش حدود 250 هزاز تومان شد پیش خانم دکتر وزیری نسب تزریق کردم خیلی طبیعی شده و اصلا هیچ عارضه ای نداره.ادرس مطبشم ملاصدرا هست اینم تلفن مطبشون 88057549
یکی ازدوست های منم این کار کرده خیلی طبیعی شده فکر کنم رفته بود دبی این کار کرد تا نگه کسی متوجه نمیشه من که خیلی خوشم امده بود قرار نیست که لب ادم مثل لب شهره بشه خیلی کم .....
منم میخوام اینکارو بکنم ولی من لبم خیلی باریک نیسیت معمولیه میخوام برجسته بشه از دوستانی که این کارو کردن سوال دارم اگر کسی لبش خیلی باریک نباشه و تزریق کنه خیلی بزرگ و زشت نمیشه؟
مال من که تغییر نکرده..کوچیکتر شده ولی کج و کوله نشده .. ولی شنیدم کسایی اینکارو کردن و یه جای لبشون زودتر جذب شده!! باید از نوع ژلی که استفاده میشه مطمئن باشید ...پیش هر کسی این کارو نکنید
007 جون اولش لب ورم داره ولی رنگش عوض نمیشه ! این ورم نهایتش یه هفته هست بعد کاملا طبیعی میشه ....اگر کم تزریق بشه هیچکس متوجه نمیشه ...اما زیادش باعث میشه که لب نافرم و غیر طبیعی به نظر بیاد ..سلیقه ایه دیگه یکی دوست داره لبش پفکی بشه!!! یکی نه فقط میخواد فرمش رو خوشگل کنه !! دردم نداره چون بی حس میکنن ...
من از دکتر امامی که بینیمو عمل کرد سوال کردم گفت در 3 مرحله انجام میده مرحله اول 350 مرحله دوم 250 و مرحله سوم 150 تزریق چربی رو میگیره که گفت چربی رو از شکم خودت میکشیم و تو لبت تزریق میکنیم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.