صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

سلام.من خدا هستم

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مي مي ناز

1391/6/25   5:33 ب.ظ

از: خدا به : تو
تاریخ : امروز
موضوع : خودت
رفرنس نامه : زندگی

من خدا هستم امروز می خواهم به تمامی مشکلات تو رسیدگی کنم به کمک تو هم نیازی ندارم پس روز خوبی داشته باشی ..!

من دوستت دارم و بخاطر داشته باش وقتی شرایط بنحوی هستند که تو نمی تونی از پس مشکلاتت بربیای اصلا سعی نکن که خودت پی راه حل باشی بلکه اونها را بعهده خداوند بگذار ...!

زمانش که برسد خودم رسیدگی می کنم ، تمامی مشکلات حل می شوند اما در زمانی که من تعیین می کنم نه زمانی که تو می خواهی .. !

وقتی که مشکلت رو پیش من می فرستی دیگه دلیلی برای نگرانی نیست بجای نگرانی روی چیزهایی تمرکز کن که الان توی زندگیت داری ، شاید تصمیم بگیری که این پیام رو برای یک دوست بفرستی ، متشکرم با این کار شاید از طریق جدیدی شرایط زندگی اونها رو لمس کنی که تا الان نمی دونستی ..!

حالا امروز یک روز خوب خواهی داشت

خدا اکنون تلاش و دست و پا زدنت رو دیده و دستور می ده که دیگه تموم شه ، برکت خدا داره به سمتت می آد

فقط 20 دقیقه زمان دارین تا به 10 نفر بگین که دوستشون دارین

یا حق !

فهمیده ام که عاشقانه مرا آفریده ای...
مامان نونو

1391/6/25   5:35 ب.ظ

ممنون خیلی قشنگ بود

الهی قد انقطع رجائی عن الخلق و انت رجائی.........خدایا خودمو به تو میسپارم و بهت ایمان دارم که منو از همه بیشتر دوست داری........
شيرين مامان صدف السادات

1391/6/25   5:36 ب.ظ

ممنون عالی بود

آپلود عکس
**اورينـ ـ ـ ـا**

1391/6/25   5:39 ب.ظ

مي مي ناز

1391/6/25   5:43 ب.ظ

ددددددوووووسسسسسسستتتتتتتون دارم . عزیزانم .همراههای نی نی سایتی من . بوووووووووس بوووووووووووس

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
امير

1391/6/25   5:46 ب.ظ

کاش همه چیز با دعا حل میشد....

niaz

1391/6/25   5:48 ب.ظ

سلام
منم بنده خدا هستم
قربون دستت لطفا همه خواستهام رو براورده کن ننداز به فردا

امير

1391/6/25   5:51 ب.ظ

صرفا دعا نمی تونه تمام مشکلات رو حل کنه....

اکثر مشکلاتمان رو خودمون از روی لجاجت، نادانی و اشتباهات خودمون بوجود می آوریم....

پس بعد از اینکه دعا کردیم و از خدا یاری خواستیم خودمان هم می بایست از اون اشتباه درس بگیریم و تمام قوای خودمان رو برای حا آن مشکل بکار بگیریم......

....................................................... هیچ وقت از حرکت و تکاپو باز نیاستید ..... اگر دست روی دست بگذاریم با دعا هم مشکلاتمون حل نمیشه.....

مي مي ناز

1391/6/25   6:06 ب.ظ

دعا کنیم که خدا صبور و با شهامت و قوی نگهمون داره . آمین

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds