سلام خانوما یه مشکلی داشتم میخواستم کمکم کنید من یه ساله ازدواج کردم و تازه عضو این سایت شدم همسرم خیلی بچه ننه و دهن لقه، روزی 3بار با مامانش تلفنی صحبت میکنه و هفته ای 4بار تنهایی میره خونه مامانش و البته تمام زندگیمونو برای همه و بخصوص مامانش تعریف میکنه. لطفا کمکم کنید نمیدونم باید باهاش چه کار کنم :(
می دونی مشکلم چیه!!!!!!!!!!!مشکلم اینه که : این روزا عده ای یه جوری زیرآبی میرن که دلت میخواد بهشون بگی : من نگاه نمیکنم , بیا بالا یه نفسی بکش لااقل خفه نشی!!!!
تو هم سعی کن باهاشون رابطه خوبی داشته باشی تا خیالت راحت باشه توطئه ای چیده نمیشه ! خانواده شوهر و نمیشه حذف کرد هیییییییبچ جوره مخصوصا مادر شوهر پدر شوهر
به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز نا امیدت می کند
من حامله بودم اسم بچه رو انتخاب کردیم رفت به مامانش گفت اینقدر اسم بچمو دوست دارم میخوام دنیا بیاد صداش کنم..... ننش که هیچی... خواهرش 100 دفعه زنگ زد بچه چیه؟؟؟ اسمش چیه؟؟؟
شوشومم گفت از صبح 100 دفعه زنگ زدی نمیگم بهت هر وقت دنیا اومد میفهمی دفعه آخرت هم باشه بابت این قضیه زنگ میزنی
سعی کن شنونده خوبی برای حرفاش باشی و اون رو برای حرف زدن با خودت سر ذوق بیاری.سعی کن تا می تونی از خانواده ش بدگویی نکنی تا گارد نگیره.ببین چی خوشحالش می کنه,(شام خوشمزه؟لباس زیبا؟آرایش؟گل تازه تو خونه؟ و ...)براش مهیا کن.مردها خیلی به روابط زناشویی اهمیت می دن و کلی راه دیگه که می تونی کم کم به خودت جذبش کنی!هیچ وقت هم این اشتباه همسر من رو تکرار نکن که بدتر می شه:سعی نکن به رابطه اون و خانواده ش در حد متعادل؛حسادت کنی و بخوای قطعش کنی یا بگی :یا من یا خانواده ت!
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است.
از همتون ممنونم ولی شوهرم خیلی به حرف مامانش گوش میده و میدونم که مامانش از من خوشش نمیاد :( و هر چی مامانش بگه باید بشه اینکه منو نادیده میگیره که به حرف مامانش گوش بده نمیزاره خونسرد باشم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.