اداره پست یه خدمات ارائه میده واسه تو ایران 600تومان واسه خارج از کشور رایگانه کارت پستالها که می خواین از توی سایتش انتخاب می کنید من خودم اومدم عکس شوشو فوروارد کردم واسشون همونو کارت پستال کردن متنم نوشتم بدون اینکه خودم دخیل باشم به اسم و ادرسم فرستادن محل کارش اینم کار قشنگی بود با کمترین هزینه اونایی که نی نی دارن می تون بابا و نی نی بفرستن
سلامممممممممممممممم بچه ها مرسی از همتون.واقعا عالییییییییییییییییییییییییییییییی بود
بزارین یه ایده هم من بدم: میتونید چند شاخه گل رز طبیعی (ترجیحا سرخ و تعداد زوج)بخرید و بعد یک شاخه از همون نوع و رنگ اما مصنوعی بزارید وسطش و بدید گلفروش تزیین کنه بعد یک کارت بزنید روش و بنویسید:............عزیزم تا پژمرده شدن اخرین گل دوستت دارم. اما سعی کنین گل مصنوعی خیلی شبیه گلهای طبیعی باشه تا در نظر اول کاملا شکه بشه شوشو.
راستی از هر فرصتی برای شادبودن استفاده کنید میتونید زمان خونه تکونی با اهنگ شاد و موسیقی کارتونو شروع کنید و در حین کار حرکات موزون انجام بدید کاری که من و شوشو امروز انجام دادیم
بچه ها من دیشب با 100تا ترفند رفتم تو حیاط و توی ماشین جلوی فرمون یه ظرف پر خوراکی گذاشتم با یه پیام عشقولانه توووووش. هنوز شوشو نیومده ولی تو اس ام اس تشکر و عشقولانه نوشت و روز مهندس بهم تبریک گفت. در حالی که من فکر میکردم چند روز ازش گذشته... میدونم خیلی خوشحال شده چون خییلی شکمووووووووووووووووووو. راستی اینطوری کلی به عشق خود ادم هم اضافه میشه.
اگ قبل شوشو رفتین حموم رو آینه بخار گرفته 1 پیام عاشقانه بنویسین بعد که بخارسرد شد پاک میشه بعدش که شوشو بره حموم آینه دوباره بخار کنه اون قسمتی ک نوشته شده بخار نمیکنه و میتونه بخونتش انگاری یهو کم کم رو آینه خود بخود ظاهرمیشه.
خداوندا سرنوشت مرا خیربنویس تقدیری مبارک تا هر آنجه تو دیرمیخواهی زود نخواهم و هرآنچه تو زود میخواهی دیرنخواهم.
بعضی وقتاباشوشوکشتی میگیریم گاهی هم ن.ن بیارکباب ببر بازی میکنیم که شوشوقضیه راخیلی جدی میگیره محکم میزنه رودستم گاهی اشکم درمیاد بعد بغلم میکنهبوسم میکنه میگه ببخشید منم یه نیش گون ازش میگیرم بعددنبال بازی شروع میشه که اخرسرفکرکنم صدامون میره خونه جاری جان ابرومان میره خخخخخ
بچه ها من ایده ته دیگ اجرا کردم و همرو برای خودم گذاشتم اما تا گفتم که فروشیو ،خود شوشو گفت اینا رو دونه ای 4تابوس ازت میخرم.منم گفتم 4تا زیاده 3تا.اما اخر غذاگفت نمیخوام چون خودت خیلییییییییی دوست داری همه رو بخور.منم به زور بهش 2تا دادم.
اخه من ته دیگ سیب زمینی خیییییلی دوست دارم و مال بقیه رو میدزدم و شوشو هم اینو میدونه.
http://www.ecard.post.ir می روید توی این سایت سایت اداره پست هست حتی می تونی روزی که می خوای به دستش برسه رو مشخص کنی یه سری کارت پستال اماده داره خودتم می تونی ایده بدی واسش من عکس شوشو ایده دادم زدن روش توش یه متن خوشمل نوشتم تازه به ادرس خودتونم ارسال میشه واسش یعنی نمی فهمه اداره پست اینکارو کرده فکر کرد من خودم درست کردم بعد راستشو گفتم
بهارجون یه چیز بگم دعوام نمیکنی؟خانومی من هنوز متوجه نشدم..یعنی باید فقط از کارت پستالهای خود سایت استفاده کنیم؟اگه نه چطور واز کجا میشه؟چطور باید عکس شوشو رو بدیم روش بزنن؟متن رو کجاباید بنویسیم؟
یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند ؛اما به خاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش باز شد ..."اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند ، به طرف درهای بسته بدو ؛ چون خدای تو و یوسف یکیست"
miss09 جان بچه ها از اول تا حالا ایده هایی که به فکرشون رسیده رو نوشتن . اونا رو بخون و با توجه به علایق شوشو . انتخاب کن . برای راحتی کارت اینم خلاصه ی صفحات 1 تا 41 تاپیک ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی http://uploadtak.com/images/x225_ide_sitenini.pdf که تو صفحه 41 هم گذاشتم دوستان لطفا spam هاتون رو پاکنین که جدیدیا بتونن راحتر استفاده کنن :*
این ایده مال یکی از دوستامه ببخشین اگ یکم... دوستم نزدیکای اومدن همسرش خوشگل میکنه ل خ ت میشه میره زیر پتو خودشوالکی میزنه به خواب. بعد شوهرش میاد ازینکه نیومده استقبالش دم در ناراحت میشه ولی وقتی پتو رو میده کنار شدیدا سورپرایز میشه و...
خداوندا سرنوشت مرا خیربنویس تقدیری مبارک تا هر آنجه تو دیرمیخواهی زود نخواهم و هرآنچه تو زود میخواهی دیرنخواهم.
مامان هلیا من اینو نوشتم آرزویم این است؛ نتراود اشک در چشم تو هرگز مگر از شوق زیاد نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز؛ و به اندازه ی هر روز تو عاشق باشی عاشق آنکه تو را می خواهد... و به لبخند تو از خویش رها می گردد و تو را دوست بدارد به همان اندازه که دلت میخواهد
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه میخواهد ببارد
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.