کاچی برای زائو - صفحه 1 - مواد لازم 2 لیوان آرد 2 لیوان نبات کوبیده شده 250

موضوع: کاچی برای زائو + اظهار نظر

کاربران حاضر: 0 کاربر و 1 مهمان
مامان سارا پست ها : 9515عضویت:1386/2/3
1391/5/27 - 7:05 صبح
سلام دوستان
ممکنه طرز تهیه کاچی برای زائو رو بگین
البته در نت زیاد سرچ کردم دستورای زیادی هم بود اما اگه کسی دستوری داره که از نسل قبل! یاد گرفته ممنون میشم برام بنویسه
يادت باشد، هوايم را بي اجازه داشته باشي!
بهـ ـ ـ ـ ـاري پست ها : 10945عضویت:1391/1/26
1391/5/27 - 7:08 صبح
حیف که مامانم خوابه وگرنه کاچیهاش محشرههههههههههه
مامان سارا پست ها : 9515عضویت:1386/2/3
1391/5/27 - 7:11 صبح
بهاری جون ممنون میشم ازت هروقت بیدار شدن ازشون سوال کنی و برام بنویسی
يادت باشد، هوايم را بي اجازه داشته باشي!
بهـ ـ ـ ـ ـاري پست ها : 10945عضویت:1391/1/26
1391/5/27 - 7:13 صبح
باشه چشم عزیزم ولی شاید دورو بر ساعت 12 بشه ایرادی نداره؟
آخه خودم خوابم
بهـ ـ ـ ـ ـاري پست ها : 10945عضویت:1391/1/26
1391/5/27 - 7:16 صبح
مامان سارا تو وبلاگتونم چقدر قشنگ نوشتی
مامان سارا پست ها : 9515عضویت:1386/2/3
1391/5/27 - 7:31 صبح
نه عزيزم ايرادي نداره
من ايران نيستم و اينجا وقت خوابه ميخوام فردا براي دوستم درست كنم. شما بنويسي بعد ميام ميخونم :)

در مورد وبلاگ هم لطف داري
يادت باشد، هوايم را بي اجازه داشته باشي!
بهـ ـ ـ ـ ـاري پست ها : 10945عضویت:1391/1/26
1391/5/27 - 2:15 عصر
سلام
به اندازه 4 قاشق غذاخوري آرد گندم و كمي زردچوبه(نصف قاشق چايخوري) را در مقداري روغن(اگه روغن حيواني باشه واسه زائو خيلي خوبه) كه به صورت خمير شكل دربياد تفت بديد مرتب هم بزنيد تا طلايي رنگ شود بعد مقداري آب در آن بريزيد(حدودا 3يا 4 ليوان بستگي داره بخواين چقدر رقيق يا سفت باشه) تا مثل فرني شود و تند تند بهم بزنيد تا گلوله نشود كمي نمك خيلييييي كم اندازه نوك قاشق چايخوري و كمي دارچين و زنجبيل و گلاب و هل ساييده بهش اضافه كنين بعد بهم بزنيد تا10 دقيقه با شعله كم بجوشه ودر آخر اگه مايل بودين ا قاشق غذاخوري چهارمغز كوبيده(گردو.فندق.پسته و بادام ) و كمي نبات يا شكر هركدوم كه خواستين بهش اضافه كنين.......
نوش جووووووون چقدر دلم خواست بگم مامانم واسه افطار يه كم بپزه برام
مامان سارا پست ها : 9515عضویت:1386/2/3
1391/5/27 - 6:07 عصر
بهاری جون از تو و مامانت ممنونم

فقط نبات یا شکر رو اخر سر بریزم در مخلوط حل میشه؟
يادت باشد، هوايم را بي اجازه داشته باشي!
بهـ ـ ـ ـ ـاري پست ها : 10945عضویت:1391/1/26
1391/5/28 - 7:28 صبح
آره عزیزم حل میشه
نازنين(خدايا كمكم كن) پست ها : 935عضویت:1391/2/5
1391/5/30 - 3:48 عصر
براچی به زائو کاچی می دن؟؟؟
روناك پست ها : 2278عضویت:1390/6/24
1391/5/30 - 4:16 عصر
مواد لازم
2 لیوان آرد
2 لیوان نبات کوبیده شده
250 تا 300 گرم روغن زرد
نصف فنجان گلاب
یک قاشق چایخوری زعفران سائیده
50 گرم خلال بادام
کمی پودر پسته و دارچین
طرز تهیه:
نبات کوبیده شده را با 4 لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد). در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذایی سرشاری است, خوردن آن را به دخترانی که به دوران بلوغ میرسند توصیه می کنیم.




عزیزم من دیدم که تو فامیلمون پودر رازیانه هم میزنن و میگن اصل کار به همینه چون هورمون های زنانه رو زیاد میکنه و شیر رو خوش بو میکنه و خیلی خوبه. اینم بهش اضافه کن
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: