صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   سه شنبه، 31 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

شب ادراری بزرگسالان

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 3 از 6 |< <123456>>|

زيبا

1391/5/28   3:34 ب.ظ

سمیرا جان آیا تا به حال کودکی رو تو خانواده خودت یا فامیل پوشکش کردی وبلدی؟
ممنون خدا مشکلات شما رو هم حل کنه

samirajoon

1391/5/28   6:13 ب.ظ

نه عزیرم ، اصلا همچین تجربه ای نداشتم و هیجی در این مورد نمی دونم
خدا کنه مشکلات همه حل بشه - مرسی عزیزم

زيبا

1391/5/28   8:11 ب.ظ

انشالله حال شوهرت خوب میشه وپوشک کردنو در کودکت یاد میگیری واگه مصلحت نبود در پوشک کردن شوهرت یاد میگیری

samirajoon

1391/5/28   11:14 ب.ظ

زیبا جون کاش دوستان دیگه هم می آن و این تاپیکو می بینن می اومدن نظر و تجربیاتشونو می نوشتن، تا اونجایی که من متوجه شدم تعداد افرادی که این مشکل رو دارن زیاده ولی شرم وحیا باعث شده که آمار واقعی نداشته باشیم،
از همه کسایی که از این تاپیک دیدن می کنن خواهش می کنم که اگه موردی رو تو خونواده یا فامیل سراغ دارن بگن ، چون حداقلش اینه که اونایی که این مشکلو دارن فکر نمی کنن که فقط اونا این مشکلو دارن
با تشکر از همه.

samirajoon

1391/5/29   11:27 ب.ظ

منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستیم

مامان مينا

1391/5/31   8:51 ق.ظ

سمیراخانم امیدوارم مشکل شب ادراری نامزدت برطرف شه .من راهکارهای زیر رو بهتون ارائه میدم
قبل از خواب تا صبح 3 باز ساعت کوک کنین
از تشک های زنگ دار استفاده کنین
به شوهرتون چای کافئین ومایعات در شب نذارین استفاده کنه
به روان پزشک خوب واورولوژیست مراجعه کنین

اگه راهکارهای زیر موثر واقع نشد از پوشک بزرگسال واسه شوهرتون استفاده کنین.چون این مشکل واسه یکی از اقوام ما پیش اومده بود.البته اون فلج نخاعی بود و بیچاره روزها هم بی اختیاری داشت زنش ازش پرستاری می کرد وخودش پوشکش میکرد.اونم اول جوونی در نظر بگیرین یه زن اول جونی بیفته پای یه مرد معلول وهمیشه شوهرشو پوشکش کنه ولی شکر خدا شوهرشو یه متخصص عمل جراحی کرد الان خوب شده فقط شب ها ادارشو نمی دونه ولی باز خانمش عوضش می کنه.شمام نگران نباشین پوشک آخرین گزینه است شوهرتونو دلداری بدین وپیشنهاد پوشک رو بهش بدین
ما دعاتون می کنیم

samirajoon

1391/5/31   11:04 ق.ظ

مامان مینا ممنون بخاطر راهنماییهاتون
امیدوارم حال فامیلتون هم خوب بشه، منم حتما سعی می کنم نامزدمو راضیش کنم بره پیش دکتر ، و امیدوارم خوب بشه و اگه نشد ...
تا ببینیم خدا چی می خواد
بازم ممنون عزیزم

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
مريم

1391/5/31   11:51 ق.ظ

میناخانم نوشتین واگه نشد........
خوب اگه نشدچی؟
عزیزم بذارین یه نصیحت خواهرانه بهتون بکنم.در این گرونی پول دارو ودرمان واسه درمان شب ادراری دادن بی فایدست .چون من دختری 9ساله دارم که شب ادراری داره. داروندارمو واسه خوب شدنش انجام دادم .اخرش به بن بست رسیدم الان شب ها لاستیکیش می کنم.

سمیراخانم شوهرتو لاستیکش کن خلاص.من با پیشنهادات میناخانم مخالفم وبا پیشنهاد زیباخانم موافقم.کلی پول دارو ودرمان میدی آخرش به بن بست میرسی.دنیا دوروزه شبها از لذت نوشیدن منعش می کنین که چی؟اقا جاشو خیس نکنه بذارین لذت زندگی رو ببره خوب چه اشکالی داره شبها لاستیکی بشه من جای شما بودم لاستیکیش می کردم
با آرزوی موفقیت برای شماخانم محترم

مامان آنيتا

1391/5/31   1:11 ب.ظ

گلم شوهر منم همین مشکلو داره.البته تو 6 سال زندگیمون 4-5 بار اینجوری شده.شبایی که فوق العاده خسته و عصبی بوده.من به دکتر متخصص مغز و اعصابم گفتم.گفت این اشخاص زمینه شب ادراری از بچگی داشتن و از لحاظ روانی هم شدیدا حساس هستن.گفت مثانه ش هم باید چک بشه و اگه عصبی هست باید بره روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب تا تحت کنترل باشه.
شوهر من رفت سونو ،مثانه ش خیلی جزئی عفونت داشت و متاسفانه اعصابش هم خیلی خرابه
حتما پیگیری کن .خیلی بده

ميناز

1391/5/31   1:33 ب.ظ

مریم خانم پوشک هم همچین ارزون نیست ها فکر کنم از دارو گرون تر هم باشه ...

مريم

1391/5/31   1:50 ب.ظ

مینارجون درسته.ولی جایی که شب ادراری رو نمیشه با دارو درمان کرد باز پوشک کردن خوبه دیگه.

زيبا

1391/5/31   4:57 ب.ظ

ببینین دوستان دارو درمانی یه چیز دیگست وجلوگیری ازخیس کردن لباس یه چیز دیگه

با دارو وروانپزشک شب ادراری به طور کامل درمان میشه
ولی پوشک واسه جلوگیری از نجس شدن لباسهاست در دوره درمان

پس نتیجه می گیریم که در دوره درمان هیچ وقت نبایستی نا امیدبشیم ودرمان رو دادمه بدیم ودردوره درمان واسه اینکه مریض درشب ادراری یا بی اختیاری فوریتی واسترسی روزانه لباسهاش نجس نشه باید از پوشک استفاده کنه.

بعضی از دوستان اشاره می کنن که پوشک اصلا خوب نیست وفرد باید درمان بشه .حرف این دوستان درست ولی آیا به نظر افراد فرد تا درمان کامل باید بدون پوشک باشه ولباس وخونه رو نجس کنه و؟ایا پوشک شدن فردباعث تحقیر شخصیت فرد هست یا خیس شدن شلوارش در انذار عمومی؟

به همین خاطر من تا درمان کامل شوهرم شبها پوشکش می کنم واز سمیراجون هم می خوام اصلا از درمان شوهرش نامید نشه وبا توکل به خدا درمان شوهرشو ادامه بده ودر طول دوره درمان شوهرشو مجبور کنه از پوشک بزرگسالان استفاده کنه اگه شوهرش قبول نکرد با مهربونی وجدیت خودش این کارو بکنه

دوستون دارم

samirajoon

1391/5/31   11:37 ب.ظ

سلام به همه دوستان
منم فکر می کنم که حتما باید دنبال درمان گشت ، شاید مشکل زیاد جدی نباشه و به راحتی درمان بشه ولی در طول درمان و اگه خدای نکرده درمان نشد نباید از پوشک غافل شد،
ممنون از همه دوستانی که نظر دادن

samirajoon

1391/6/1   11:18 ب.ظ

از دوستن عزیزی که این تاپیک رو می خونن خواهش می کنم اگه کسی رو می شناسن که مشکل شب ادراری داره یا قبلا داشته، دربارش حرف بزنن ، چون حداقلش اینه که حرفهای اونا باعث می شه اونایی که این مشکل رو دارن فکر نکنن که فقز اونا این مشکل را دارن
در ضمن از دوستانی که بهم در این رابطه میل زدن نیز ممنونم

سما

1391/6/2   1:40 ق.ظ

سلام به همه

فکر کنم بتونم کمکتون کنم

البته من نه

یه خانم دکتری که این کاره اس

دکتر فروزانفر

با یک جلسه صحبت

زود نتیجه می گیرید

http://www.drmarzia.com

samirajoon

1391/6/3   12:27 ق.ظ

ممنون بخاطر راهنماییتون

samirajoon

1391/6/11   12:27 ق.ظ

سلام، از همه دوستانی که از این تاپیک دیدن می کنن ممنونم
در ضمن خواهش می کنم اگه تجربه ای در این زمینه دارین حتما راجع بهش برامون بنویسین
با تشکر

samirajoon

1391/6/27   6:32 ب.ظ

واییییییییییییییییییییییییییییییی
چرا هیشکی هیچی نمی گه؟ چرا هیشکی این تاپیکو نمی بینه؟ یعنی هیشکی نیست که تو فامیلشون یا خونوادشون این مشکلو داشته باشه؟

arashbaby

1391/7/20   12:26 ب.ظ

سلام
من پسرم و 32 سالمه و هنوز شب ادراری دارم
نمی دونم چیکار بکنم - چون دوست دارم ازدواج کنم ولی نمی تونم به کسی بگم
من از نظر ظاهری و فکری خوبم و کاملا سالمم و تحصیلات دانشگاهی دارم و از کسانی که تو این تاپیک هستن می خوام که به من دختری رو معرفی کنن که اونم مثل من مشکل شب ادراری داره و بایستی شبها از پوشک استفاده کنه .
با تشکر
اینم آدر ایمیلمه
nini.borna@yahoo.com

arashbaby

1391/7/20   12:26 ب.ظ

سلام
من پسرم و 32 سالمه و هنوز شب ادراری دارم
نمی دونم چیکار بکنم - چون دوست دارم ازدواج کنم ولی نمی تونم به کسی بگم
من از نظر ظاهری و فکری خوبم و کاملا سالمم و تحصیلات دانشگاهی دارم و از کسانی که تو این تاپیک هستن می خوام که به من دختری رو معرفی کنن که اونم مثل من مشکل شب ادراری داره و بایستی شبها از پوشک استفاده کنه .
با تشکر
اینم آدر ایمیلمه
nini.borna@yahoo.com

به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 3 از 6 |< <123456>>|

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 1.65625 seconds