من تو این سایت خیلی از بچه ها تعریفش رو شنیدم که جوابش ردخور نداره امروز برا اولین بار زنگ زدم وفردا باید جواب بگیرم
کاش اگه دودل بودی زنگ نمیزدی
من یه دوست صمیمی دارم که میخواست تو دوران حاملگی اش بره به مسافرت طولانی ، زنگ زده بود استخاره کرده بود ( البته نه جعفری تبار ) و بهش گفته بودند بد اومده و نباید بری با اینهمه تصمیمش رو گرفت و رفت مسافرت و هیچی هم نشد ، دوهفته دیگه هم موعد زایمانشه
بکوش عظمت در نگاه تو باشد ، نه در چیزی که به آن می نگری !
من هم هر وقت استخاره با جعفری تبار داشتم همیشه جوابش درست بوده و از عمل کردن بهش پشیمون نشدم. اما تو چیزایی که مطمینم میخوام انجام بدم هیچ وقت استخاره نمیکنم چون به نظرم اگه عمل نکنم بی احترامی به قرآنه.
من هم چنر بار همینجا استخاره گرفتم عجیب درست دراومد بهش ایمان پیدا کردم ولی وقتی استخاره میگیرم دیگه جرات نمیکنم بهش عمل نکنم با این حال میتونی صدقه بذاری چند روز دیگه دوباره شروع کنی اصلا شاید الان جورنیست یه مدت بگذره خوب شرایط هم تغییر میکنه
گاهی خدا درها را می بندد و پنجره ها را قفل میکند زیباست که فکر کنیم شاید بیرون طوفان می آید و میخواهد از ما محافظت کند..."افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد"
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.