صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

شیرینی فروشی نوبل

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

حميده

1391/5/17   11:18 ق.ظ

کیک از هرجایی می خرین از نوبل نخرین که افتضاحه. اسفنج داخلیش سوخته بود و کهنه! در حالی که من کیک سفارش داده بودم! مواد داخلش هم گفته بودم موز و گردو که موز و آناناس بود اونم در حد میکرونی... آبروم رفت پیش دوستام

وندا91

1391/5/17   11:20 ق.ظ

کجا هست نوبل؟

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
حميده

1391/5/17   11:22 ق.ظ

میرزای شیرازی. من اولین بار بود که می رفتم اونجا به توصیه یکی از دوستان. همون روز سفارش کیک هم، شیرینی نازوک (شیرینی ارمنی) ازشون خریدیم، اونم خیلی کهنه بود. از شیرینی فروشیای قدیمی تهرانه ولی خیلی خیلی کیک بدمزه و کهنه ای رو بهمون داد...

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
وندا91

1391/5/17   11:26 ق.ظ

عجب !
به خودشون هم گفتی؟

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مامان پاني

1391/5/17   11:30 ق.ظ

سلام عوضش پوپک تو یوسف آباد حرف نداره .. یه بار امتحان کنید

Lilypie Pregnancy tickers
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds