صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

تکرار سریال خداحافظ بچه چه ساعتی هست؟

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

آفتاب

1391/5/12   6:35 ب.ظ

مرسی

کاش یکی بیاید که وقت رفتن نرود...
"مايــا"

1391/5/12   6:37 ب.ظ

4 عصر

آپلود عکس
آفتاب

1391/5/12   6:40 ب.ظ

متشکرم مایا جان

کاش یکی بیاید که وقت رفتن نرود...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
سارا(مامان امير پرهام)

1391/5/12   6:42 ب.ظ

4

چه بلاتکلیفم وسط این بحران...تو کجایی بانو تو کجایی الان...من دچار آسمم این هوا آلودس...تو اگه برگردی ماسک اکسیژن هست...این هوا آلودس حتی تو شعر کوئن...تو کجایی الان منبع اکسیژن...بی تو هر ویروسی به سرم میچسبه...خبر ترحیمم سر کوجه نصبه...وقتی نیستی تو شب من...قلب یادش میره پمپاژ...میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ...زندگی یادم نیست از همه میترسم...یه هیولا اینجاست خاطرات مبهم...تازه من یک هفته س از تو دورم قربان...جه کنم بعد از این چه کنم با پایان...همه جا تاریکه برق کلا. رفته...بی تو قطع آب و برق و شعر و نفته...بی تو جنگ سوم تو جهانم رخ داد...همه ی گلهارو گوله پاسخ داد...وقتی نیستی تو شب من...قلب یادش میره پمپاژ...میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ...
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.71875 seconds