همسایگی خوب نزدیک بودن به نونوایی و قصابی و سوپر مارکت و.... نزدیکی به ایستگاه تاکسی و اتوبوس دور بودن از اتوبان و مسجد و مدرسه بخاطر سر و صدای زیاد طبقه دوم یا سوم باشه خونه سوسک نداشته باشه اتاق خواب بزرگ داشته باشه . . . نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟
از اونجایی که پول ندارم هر موردی گیرم بیاد می خرم همسایه برام مهم نیست چون نمی شه قهمید اشپزخونه و سالن و کمد برام مهمه طبقه اگر اسانسور باشه مهم نیست برام برای من متراژ و زیبایی خونه از همه مهمتره
کمد دیواری . انباری . پارکینگ . سالن و اشپزخانه بزرگ نسبت به متراژ خونه البته . نور گیری خوب
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود، گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود؛ گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود؛ گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست، گاهی تمام شهر گدای تو می شود
به نظر من آشپزخونه و حاله بزرگ خیلی مهمتره از بزرگ بودن اتاق خواب . یه آشپزخونه کثیف هم خیلی خوبه . بالکن هم ضروریه . توالت به سالن باز نشه . خونه نور خوبی داشته باشه
سندش درست و حسابی باشه. میزان وامش موقعیتش یعنی تو خیابون اصلی باشه یا فرعی یا کوچه یا کوچه بن بست منطقه اش که چندوقت دیگه بتونم خوب بفروشمش وپول بذارم روش یکی بزرگتر بخرم
خوش نقشه باشه نورگیر باشه انباری و پارکینگ تو سند داشته باشه آسانسورداشته باشه طبقه اول و دوم نباشه منطقه اش تمنیز باشه وچندبارکه میرم ببینم خلوته و سروصدا وشلوغی نیست
تعداد واحداش تاحدامکان کم باشه اگه گازوآب جدا باشه که چه بهتر نوسازباشه
بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان بیشتر از سکوت باشد."هانری دونومتر"
خونه بالکن و انباری و پارکینگ و نور خوب داشته باشه خوش نقشه و تر وتمیز باشه ترجیحا تو یه کوچه باشه...خونه های بر خیابون سر و صدا دارن
به قول ریحانه گه آدم پولش زیاد باشه که بتونه با همه این شرایط خونه خوب پیدا کنه ما که آخرش با توجه به پولی که داشتیم جایی رو خریدیم که بالکن نداشت و تو خیابون فرعی بود ولی بقیه فاکتورها رو داشت همین الان هم از بی بالکنی در عذاب و هم از سر و صدای خیابون خلاصه هر چی پول بدی آش میخوری
ما رفتیم برای اجاره واسه مامانم؛دولا شدم درپوش کف شور آشپرخونه رو برداشتم و بو کشیدم.بوی گاز فاضلاب می داد.همین نکته رو هم در ذهن داشته باشید.خونه رو پارکینگ رو هم نخرید.
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.