مثلا مردها آدم نیستند انگار مثلا خدا مردها را با یک سیستم دیگر آفریده! انگار مثلا مردها بدنشان فاقد چیزی به نام اعصاب است! انگار مثلا مردها آدم آهنی ای چیزی هستند! انگار مثلا مردها اصلا آدم نیستند که من توقع دارم مرد وقتی پایش می خورد به میزی صندلی ای چیزی ، دردش نیاید. دستش به چیز داغی می خورد نسوزد. از بلندی می افتد آخ نگوید. انگار مثلا مردها ار جنس بتن اند! دوست دارم هیچی شان نشود وقتی اتفاقی پیشامد می کند. یعنی دوست دارم اصلا به روی خودشان نیاورند. خداوکیلی زشت نیست یک مرد هی آخ و اوخ کند ؟! زشت است دیگر. بعضی مردها چرا اینقدر لوسند؟!
من عشقی دارم و فرزندی و یک فنجان خوشبختی،همینم کافی ست،باور کنید..
مـرد، کـَر بـاشد. برود توو کوچـه. بـچـههـا مسـخرهش کنند. بـروی خودش نیاورد. بیـاید خانـه. بـچـههـاش مسـخرهش کنند. برود یک گوشـه، خودش را دآر بزند. توو هیـچ داستانی نمیگنـجد. حداقل من بلد نیستـم کش و قوسش بدهـم. یک وقتـهـایی باید سرت را بگذاری زمین بـمیری. یک وقتـهـایی بـاید مــُرد.
من عشقی دارم و فرزندی و یک فنجان خوشبختی،همینم کافی ست،باور کنید..
اخه از کجا معلوم ما تو اون 30 ثانیه باشیم... بعدا حالا ما یه کاری کردیم اینجا شماره گذاشتیم...البته من خصوصی شمارم را به دوستام دادم....شما هم اگه از خانوم نگین نمیترسید همین کار و بکنید...................
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.