2737
2734
عنوان

سفره آرایی و میوه آرایی در ماه مبارک رمضان(مخصوص خوش سلیقه ها)

| مشاهده متن کامل بحث + 87757 بازدید | 572 پست
140
Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

اینم تزیین خوبیه واسه خرما....
هسته خرما رو در میاری خرما رو چرخ میکنی(یا میکوبی خوب له بشه چرخ کنی بهتره) بعد با روغن و هل و دارچین مخلوط میکنی بعد به صورت توپیای کوچیک در میاری و در اخر هم توی مثلا پودر نارگیل یا پسته یا گردو میغلتونی......

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

141
Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

اینم یه نوع سالاد توپیه....خود توپا سیب زمینی پخته و کره و سسه...توش هم هویج و نخود و ذرت و خیارشور بعد از اینکه توپش کردین توی کلم پودر شده یا هویج پودر شده میغلتونیم.....

منبع:http://azshomachepenhun.blogfa.com/
142
اینو چون سایتش فیلتره همه عکسا رو میزارم

مواد لازم: آرد به اندازه ای که به دست نچسبه
پودر قند 8/1پیمانه
زرده تخم مرغ 1عدد
کره 1/2پیمانه
شیر 1/4پیمانه
وانیل 1/8قاشق چایخوری
خرما و گردو به اندازه لازم

طرز تهیه:
1.زرده+کره(به دمای محیط رسیده باشه)شیر+وانیل+پودر قند رو با هم مخلوط میکنیم.

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

2.حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه.

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

3.حالا خمیر و به کمک وردنه باز میکنیم به قطر 3میلی و بعد با کمک چاقو به صورت نوارهای 1سانتی برش میزنیم.

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

4.حالا نولرها رو به شکل+دور خرما میذاریم(هسته خرمها رو از قبل درمیاریم و جاش مغز گردو میذاریم) و برای وسطش هم مقداری از خمیر و برمیداریم و با قالب شیرینی قالب میزنیم.

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing


Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing

5.بعد تو سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خرماهای آماده رو میچینیم توش...طبقه وسط فر به مدت 15تا20دقیقه با حرارت 160درجه...

Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing


Myup.ir | Image Hosting & Photo Sharing
2728
چشم دینای عزیز
مرسی که یادم دادی مهربونم
آموزش انواع کیک ، شیرینی، دسر و دونات و حلوای بسیار لذیذ با دستور ویژه به صورت نیمه خصوصی و خصوصی
* برای هماهنگی لطفا ایمیل بزنید متشکرم .*
2738
رولت خرما:
کره 4/3 پیمانه معادل 120 گرم
پودر قند (شکر آسیاب شده) 2/1 پیمانه معادل 58 گرم
تخم مرغ 1 عدد معادل 55 الی 60 گرم
شیر 2/1 پیمانه معادل 80 میلی لیتر
آرد 3 پیمانه معادل 315 گرم
خرما 500 گرم
گردو خرد شده یک و یک دوم پیمانه معادل 153 گرم
آب یک قاشق سوپ خوری معدل 14 میلی لیتر
کنجد 4/1 پیمانه معادل 40 گرم ( میتوانید به جای کنجد از گردو، پسته و بادام خورد شده استفاده کنید)
روش تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید ، کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید . سپس زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و زرده را به مخلوط کره اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، شیر را اضافه و مخلوط نموده ، پس از آن آرد را به تدریج بیافزایید ، سپس مواد را ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد ، هسته خرما ها را درآورید و در وسط آنها یک تکه گردو قرار دهید ، خمیر را به قطر نیم سانتیمتر با وردنه باز کنید ، بعد از آن به اندازه مستطیل های کوچک که تقریبا بتوانید یک خرما در وسط آن قرار دهید برش داده و بعد خرما را در آن گذاشته و خمیر را به دور خرما بپیچانید ، سفیده تخم مرغ و آب را با چنگال زده و رولت ها را ابتدا در آن و بعد در کنجد بغلطانید و در سینی شیرینی پزی چرب شده در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت قرار دهید تا زیر خمیر طلایی روشن شود ، آنگاه رولت را از فر بیرون آورده و بگذارید سرد شود .
نکته : اگر خمیر به دستتان چسبید کمی آرد مازاد استفاده کنید تا چسبندگی خمیر از بین رود.
zje0fhil8ysztdqnw1d9.jpg
m2vum9e3tfftxorf25.jpg
ماه جون مهم اینه که خرما خوب له و نرم بشه.....ولی میگن با خرمای جنوب بهتره...خرمایی که پوستش نازک باشه خوبه....خرماهایی که تو جعبه های کارتونی بزرگ هست اونا خوبه......میگن با خرمای مضافتی بم خوب نمیشه.....خرمای دشتستانی جنوب یا خرمای شاهانی مال جهرم اینا رو میگن خوبه....
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز