موضوع: خانمهاي هنرمند يك سوال + اظهار نظر

کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
mary پست ها : 85عضویت:1390/5/12
1391/4/12 - 2:42 عصر
سلام دوستان
من ميخوام جمعه واسه دخترم جشن دندوني بگيرم ولي چون دست تنهام بايد غذاهائي درست كنم كه از شب قبل قابل تهيه باشه
ميخواستم علاوه بر آش دندوني حليم بادمجون و كيك مرغ و گردو درست كنم
سوالم اينه:ميشه كيك مرغ و گردو رو از شب قبل درست كرد؟ واسه 25نفر چقدر مواد لازمه ؟
روشان... پست ها : 15546عضویت:1389/3/2
1391/4/12 - 2:47 عصر
من هميشه يه شب قبل درست ميكنم روش سلفون ميكشم كمي قبل از سرو تزيينش ميكنم ....بهتره آخر شب درست كني
اين نيز بگذرد ...
آني پست ها : 3367عضویت:1390/5/11
1391/4/12 - 2:53 عصر
اصلا كيك مرغ بايد حتما از شب قبل درست كني تا جا بيوفته و راحت برش بخوره
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
آني پست ها : 3367عضویت:1390/5/11
1391/4/12 - 2:54 عصر
اصلا كيك مرغ بايد حتما از شب قبل درست كني تا جا بيوفته و راحت برش بخوره
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
آني پست ها : 3367عضویت:1390/5/11
1391/4/12 - 3:04 عصر
اصلا كيك مرغ بايد حتما از شب قبل درست كني تا جا بيوفته و راحت برش بخوره
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
زويا پست ها : 6917عضویت:1390/2/10
1391/4/12 - 3:16 عصر
ميشه بگيد كيك مرغ چجوري درست ميشه
بعضي ها خيلي فقيرند..تنها دارايي شان پول است...
mary پست ها : 85عضویت:1390/5/12
1391/4/12 - 3:46 عصر
● مواد لازم:
▪ نان تست شده: ۱۲ ورقه
▪ سينه مرغ پخته و خرد شده: يك عدد كامل
▪ پيازچه پاك كرده و خرد شده: ۳ پيمانه
▪ گردوي تازه: ۱۵ تا ۲۰ عدد كامل
▪ سس مايونز: ۲ پيمانه
▪ ماست چكيده خامه‌اي: ۲ پيمانه
▪ خامه: يك پيمانه
▪ نمك و فلفل: به ميزان دلخواه.

● طرز تهيه:
سس مايونز، ماست چكيده و خامه را با هم مخلوط كنيد و آن را به دو قسمت تقسيم كنيد. در ظرفي مرغ خرد شده و پيازچه و گردوي خرد شده را با نيمي از سس مخلوط كنيد و آن را با نمك و فلفل مزه‌دار كنيد و كنار بگذاريد. كناره‌هاي نان‌هاي تست را با چاقو جدا كنيد و ۴ ورقه از نان را كنار هم به صورت يك مربع قرار دهيد و روي آن را با نيمي از مخلوط مرغ كه آماده كرده ايد بپوشانيد و سپس دوباره نان تست روي مواد بگذاريد و نيمه ديگر مخلوط مرغ مزه‌دار را روي آن پهن كنيد و با لايه ديگري از نان تست بپوشانيد. سپس تمام سطح و كناره‌هاي كيك را با نيم ديگري از سس كه كنار گذاشته بوديد كاملاً بپوشانيد و دو ساعت در يخچال قرار دهيد.

mary پست ها : 85عضویت:1390/5/12
1391/4/12 - 3:50 عصر
يه سوال ديگه:نان تست شده يعني نان رو با تستر تست كنيم؟
mary پست ها : 85عضویت:1390/5/12
1391/4/12 - 9:45 عصر
يه سوال ديگه:نان تست شده يعني نان رو با تستر تست كنيم؟
mary پست ها : 85عضویت:1390/5/12
1391/4/12 - 9:46 عصر
يه سوال ديگه:نان تست شده يعني نان رو با تستر تست كنيم؟
زهره مامان آرين و آرش پست ها : 4859عضویت:1387/11/16
1391/4/12 - 11:47 عصر
ماري جون من تا حالا درست نكردم اما فكر نميكنم نون تست بايد بشه
فعلا امضا ندارم تا بعد
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: