سلام مامان رکسانای عزیزم منم دخترم 2 سالشه میخوام با پرچه پشمی براش یه دامن ترجیحا کلوش و یه جلیقه بدوزم از خیاطی هم هیچی سر در نمیارم اگه برات ممکنه هم برام الگو بذاری هم راهنماییهای لازمو امر فرمایی ممنونت میشم
حسنا به نظر من کاچیران خیلی جواب نمی ده ! نمی دونم خواهر شوهرم که داره خیلی تعریفی نیست من مامانم ژانومه داره عالیه!! خواهرم برادر داره و خودم برنینا که جفتشون خوبن
خواهش میکنم مامان رکسانا ..اینجوری بهتره من هم برای خودم خیاطی میکنم
فقط یه سوال..من چرخ ژانومه دارم نمیتونم باهاش چیزهای ضخیم بدوزم یعنی هر اگه بزارم روی قسمت درشتش بازم روی پارچهی زخیم خیلی ریز میدوزه..بعد شما با راسته دوز میتونی درز لباسها رو هم بدوزی ؟؟
دوستان این مدل سخته واسه کسی که خیاط نباشه؟ قبلا دو تا مانتو واسه خودم دوختم که بد نشد... ولی بعدش یه پارچه مانتویی رو خراب کردم واسه همین می ترسم. لطفا نظرتونو بگید. ( نشد اینحا بزارم نمی دونم فرمت چی بود که قبول نمی کرد! کم حجمه لطفا روش کلیک کنید)
بعد یه سوالم دارم اینه که: چرخ من دستی و معمولیه. واسه این که قرقره کشی توش قرار بدم آیا باید سوزن چزخو عوض کنم و یا با همون امکان پذیره؟ سوزنش 14 هست.
ممنون که راهنمایی می کنید. فقط یکم عجله ای چون می خوام اگه بتونم به یه مهمونی برسونمش. بازم ممنون
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.