صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   دوشنبه، 30 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

خانم هایی که از عنبرنسا برا عفونت رحم استفاده کردن ونتیجه گرفتن کمک کنید

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

raha

1391/4/10   12:25 ب.ظ

خانم هایی که از عنبرنسا برا عفونت رحم استفاده کردن ونتیجه گرفتن کمک کنید طرز استفادشو میخوام

فسقلي

1391/4/10   12:29 ب.ظ

عزیزم من شنیدم که باید سر یه سیخ بزنی و دود بدی زیر دامنت
دودش بهت بخوره برای عفونت

دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت ... !!! آپلود عکس ، آپلود ، سایت اپلود عکس
تصاویر
فسقلي

1391/4/10   12:33 ب.ظ

بذار سر انبر و روی پیک نیکی بسوزونش دودی که بلند میشه رو بین پاهات بذار فوق العاده خوبه و جواب میده

اینجا رو ببین:

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=157966&postID=6873854#6873854

شراره جون کاملا توضیح داده:

شراره
*کاربر تایید شده*

بله بسیار مفید
از نظر علمی هم ثابت شده است ظاهرا الاغ ماده یک نوع علف خاص را میخوره که توی بدنش در اثر هضم این اثر را پیدا میکنه اینو از یک پزشک شنیدم
گذشته از حرف ایشون خودم استفاده کردم و جواب گرفتم
فقط هم برای عفونت خوبه
مثلا آبسه دندان
یا سینوزیت (چون سینوس ها وقتی عفونی می شن دردناک می شوند)
یا برای عفونت گوش
یا برای همین عفونت رحم
یک تکه از عنبرنسا را آتیش می زنی بهتره بری توی حمام و هواکش را هم بزنی چون خونه خیلی بو می گیره روی عنبر نسا درحال دود کردن چند تا دانه اسفند هم بریز و اگر دم دستت باشه دو سه تا دانه خاکشیر هم شنیدم خوبه (ولی خودم شخصا این را امتحان نکردم)
بهتره توی یک ظرف فلزی مثل قوطی شیر خشک بزاری و دودش را به دهانه رحم بدی و چند روز توی خونه بدون شورت باش برای من که خیلی خوب جواب داد

دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت ... !!! آپلود عکس ، آپلود ، سایت اپلود عکس
تصاویر
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
ملوسك

1391/4/10   12:42 ب.ظ

خودتونو نسوزونید بذار روی اسفند دود کن، با پیکنیک و سیخ یه بلایی سر خودتون میارید

ليلي

1391/4/10   12:42 ب.ظ

:)

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds