صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 28 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

کی میدونه پرولاکتین بالا نشونه چیه؟

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 2 از 2 |< 12

هديه

1391/3/31   8:16 ب.ظ

سلاممممممممممممممممم واقعا دوستانه به همتون پیشنهاد می کنم خیلی قشنگ و عالی هستن یکیشو خرید زدم دقیقا عین عکسشه خیلی مدل داره نمیدونی کدومو انتخاب کنی ساعتهایی به این قشنگی ندیده بودم
www.iranclock.ir

IranClock.ir

گلي

1391/4/1   9:58 ق.ظ

سلام آیلار جون! منم مثل شما مشکل پرولاکتین بالا دارم. من خوندم که پرولاکتین به 4 دلیل عمده به صورت غیر عادی بالا می ره(البته دلایل دیگه هم می تونه داشته باشه): 1. غده pituitary غده ایه که پرولاکتین ترشح می کنه، هر عاملی که رو این غده تاثیر بگذارد مثل تومور خوشخیم یا بدخیم، ترشحات تیروئید می تونه پرولاکتین رو زیاد یا کم کنه، واسه همین سریعا MRI و تست تیروئید می دن که مطمئن شن از این مورد نیست 2. دستکاری یا ضربه مکانیکی یا تومورهای سینه، 3. تومورهای رحم، 4. پرولاکتین غیر فعال به نام ماکروپرولاکتین(پرولاکتینی که با نوعی ایمنوگلوبولین ترکیب می شه و به دلیل وزن مولکولی بالا نمی تونه از دیواره عروق عبور کنه)
متاسفانه اکثر آزمایشگاههای ما ماکروپرولاکتین رو از پرولاکتین فعال تشخیص نمی دن. ماکروپرولاکتین اغلب خظری ایجاد نمی کنه

گلي

1391/4/1   10:06 ق.ظ

و اما پرولاکتین چی کار میکنه؟؟؟ پرولاکتین بالا در برخی افراد باعث عدم تخمک گذاری می شه. این افراد معمولا سیکل های نامنظم دارن ولی لزوما اینجوری نیست. یعنی ممکنه سیکل منظم باشه ولی تخمک گذاری انجام نشه.
در بعضی افراد دیگه پرولاکتین جلوی تخمک گذاری رو نمی گیره! ولی فاز آخر قاعدگی یعنی luteal phase رو کوتاه می کنه و این افراد تو فاصله کوتاهی بعد از تخمک گذاری پری میشن و اگه سلول تخمی تشکیل شده باشه فرصت لانه گزینی پیدا نمی کنه. (افراد دسته دوم اغلب پریودهاشون منظمه). برای اینکه مطمئن شین جزو کدوم دسته هستین از مانیتور دمای پایه که واسه تعیین زمان تخمک گذاری استفاده می شه کمک بگیرین. (من پزشک نیستم اینا صرفاً مطالعات شخصیه لطفا! با پزشکتون هم مشورت کنین)

مامان ابوالفضل

1391/4/8   9:37 ق.ظ

برای بارداری اولم پرولاکتینم بالا بود که برموکریپتین خوردم حالا میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم رنج ماکس آزمایشگاه 550بودکه برای من400بود دکترم گفت برای باردارشدن یکم بالاست 6تا کابرگولین داده (هفته ای دوتا) حالا میخواستم بدونم کسانی که داستینکس(کابرگولین)خوردن باهمین تعداد قرص پرولاکتینشون نرمال شده ؟اثراین دارو تاچندماهه ؟آخه شنیدم بعضیا شده تایک سال هم بخورند خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید دراختیارم بزارید

سميه ماميه ماهان

1391/4/8   10:06 ق.ظ

سلام
عزیزم منم قبل بارداری پرولاکتینم بالا بود بالایه 1000
حتی ازسرم عکسم گرفتم . چون با غده هیپوفیز ارتباط مستقیم داره پرولاکتین . ولی مشکلی نداشتم . یادمه 2 تا دونه این قرصرو خوردم حامله شدم . بعد زایمانم الان میشه 3 سال پرولاکتینم بالا نرفته
ولی من برایه پریود شدن قبل و بعد بارداری مشکل داشتم و دارم تخمدانم پلی کیستیکه . در حال حاضر قرص متفورمین میخورم که البته ربطی به پرولاکتین نداره
در کل پرولاکتین بالا یه بیماری رایج و قابل کنترله . به ناراحتی اعصاب یا مصرفه داروهایه افسردگی هم متبط میشه
کسایی که پرولاکتین بالا دارن معمولا تو روابط جنسیشونم مشکل دارن . امیدوارم حرفام مفید بوده باشه برات

سميه ماميه ماهان

1391/4/8   10:06 ق.ظ

سلام
عزیزم منم قبل بارداری پرولاکتینم بالا بود بالایه 1000
حتی ازسرم عکسم گرفتم . چون با غده هیپوفیز ارتباط مستقیم داره پرولاکتین . ولی مشکلی نداشتم . یادمه 2 تا دونه این قرصرو خوردم حامله شدم . بعد زایمانم الان میشه 3 سال پرولاکتینم بالا نرفته
ولی من برایه پریود شدن قبل و بعد بارداری مشکل داشتم و دارم تخمدانم پلی کیستیکه . در حال حاضر قرص متفورمین میخورم که البته ربطی به پرولاکتین نداره
در کل پرولاکتین بالا یه بیماری رایج و قابل کنترله . به ناراحتی اعصاب یا مصرفه داروهایه افسردگی هم متبط میشه
کسایی که پرولاکتین بالا دارن معمولا تو روابط جنسیشونم مشکل دارن . امیدوارم حرفام مفید بوده باشه برات

مامان ابوالفضل

1391/4/8   10:58 ق.ظ

ممنونم ماهان ماهان

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
"ياس رخ

1391/4/8   11:27 ق.ظ

گلی خاننم گفتی که :

در بعضی افراد دیگه پرولاکتین جلوی تخمک گذاری رو نمی گیره! ولی فاز آخر قاعدگی یعنی luteal phase رو کوتاه می کنه و این افراد تو فاصله کوتاهی بعد از تخمک گذاری پری میشن و اگه سلول تخمی تشکیل شده باشه فرصت لانه گزینی پیدا نمیکنه

یعنی دوره پریود این افراد کمتر از سی روز هسش؟؟؟؟؟؟

میشه بگی این مطلب رو کجا پیدا کردی ؟؟؟؟؟؟

معجزه خبر نمی کند،لطفا با احتیاط نا امید شوید ...(16 بار ای یو ای منفی/اقدام بعدی میکرو)
"ياس رخ

1391/4/8   11:27 ق.ظ

گلی خاننم گفتی که :

برای اینکه مطمئن شین جزو کدوم دسته هستین از مانیتور دمای پایه که واسه تعیین زمان تخمک گذاری استفاده می شه کمک بگیرین

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معجزه خبر نمی کند،لطفا با احتیاط نا امید شوید ...(16 بار ای یو ای منفی/اقدام بعدی میکرو)
مامان بهار

1391/4/9   12:46 ب.ظ

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=242440&PageNumber=15

گلي

1391/6/3   10:58 ق.ظ

سلام توسل.
نه لزوماً دوره پری کسایی که فاز لوتئالشون کوتاهه، کوتاه نیست. شما میتونی دمای پایه بدنت رو چک کنی و از اون روز تخمک گذاریت رو معلوم کنی و بعدش فاصله تخمک گذاری تا روز پریت میشه فاز لوتئالت که اگه کمتر از 10 روز باشه میتونه مشکل زا باشه! با کیت تخمک گذاری هم می تونی کار کنی.
برای اینکه مطمئن شی تخمک گذاری می کنی می تونی فولیکول بزرگ شدت رو تو سونو ببینی.

گلي

1391/6/3   10:59 ق.ظ

ببین عزیزم ما موقعیکه تخمک گذاری می کنیم دمای بدنمون به سمت بالا شیفت پیدا می کنه و بالا می مونه تا نزدیک پری که اگه باردار نشده باشیم میاد پایین و ما پری میشیم.
از شیفت دمایی میشه زمان تخمک گذاری رو فهمید

بهاري!

1391/6/3   1:47 ب.ظ

گلی جون من پرولاکتینم بالاس که البته با قرص پائین اومده. برا چک کردن دمای روزانه بدن باید چیکار کنیم؟ روش صحیحش رو میشه برامون توضیح بدین؟

وَلَمَّا جَاءتْ رُسُلُنَا إِبْرَاهِیمَ بِالْبُشْرَی ...و آن گاه که فرستادگان ما با مژده [میلاد اسحاق] نزد ابراهیم آمدند...
ناديا

1391/6/4   1:16 ب.ظ

زنداداش منم پرولاکتینش بالا بود. پیش هر دکتری میرفت یه چیزی میگفتن. تا اینکه رفت پیش همین دکتری که تحت نظرشه دارو مصرف کرد و الان هم پسر خوشگلش یکسال و نیمشه.

صبورانه منتظر گذشت زمان باش. رسیدن به هر آرزویی زمانی دارد.
هلو

1391/6/4   1:42 ب.ظ

منم پرولاکتینم بالاست الان قرص میخورم دکتر بهم گفت اگه پایین اومد باید تا یک سال ادامه بدی تا تنظیم بشه
اما واسم MIR ننوشت
به نظرتون MRI حتما باید انجام بشه؟؟؟؟؟

هلو

1391/6/4   1:45 ب.ظ

قبل از عید که اومد پایین خودسرانه قرصو قطع کردم
چند وقت پیش از دادم دیدم باز رفته بالا

ناديا

1391/6/4   1:57 ب.ظ

خوب اگر سختته انجام بدی با یکی دو تا دکتر دیگه هم مشورت کن. دلت راضی بشه که انجام بدی یا ندی؟

صبورانه منتظر گذشت زمان باش. رسیدن به هر آرزویی زمانی دارد.
آيلار61

1391/6/5   9:03 ب.ظ

سلام بچه ها کسی میدونه پرو لاکتین بالا و تنبلی تخمدان بهم ربط دارند یا نه؟

مامي جون

1391/6/6   3:51 ب.ظ

نوع زایمان ، بر هوش نوزاد تاثر می گذارد

http://foodclub.ir/Topic.aspx?TID=1190&DPID=3525

"ياس رخ

1391/6/18   8:47 ق.ظ

من قرصم رو نخوردم سر دردام برگشته پری هم قطع شده

اونایی که پرولاکتین بالا دارین تا کی باید قرص خورد تا اخر عمر؟؟؟؟؟

به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 2 از 2 |< 12

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.09375 seconds