ای کاش میفهمید قهر کردنم بهانه ایست ک دستانم را محکمتر بگیردو بگوید نرو!!! افسوس
من یک عذرخواهی به “خودم” بدهکارم...برای اینکه احساساتی بودم..برای اینکه یک رو بودم...برای اینکه غرورم را شکستم...برای اینکه ساده بودم...برای اینکه انسان بودم...” خودم ”...من رو ببخش !!!
کاش میفهمیدی سـکوت همیشه علامت رضـایت نیست گاهی سکوت یعنی "امــــا" یعنی "اگــــــر" یعنی هزار و یک دلیل که " دل "میترســد بلند بگوید ...
من یک عذرخواهی به “خودم” بدهکارم...برای اینکه احساساتی بودم..برای اینکه یک رو بودم...برای اینکه غرورم را شکستم...برای اینکه ساده بودم...برای اینکه انسان بودم...” خودم ”...من رو ببخش !!!
زیر باران می ایستم . میگویند مد است این روزها . عشق بازی زیر باران . با اشک های ابر.... . . . دل نمی سوزانم برای ابری که از شدت گریه . به هق هق افتاده است ! . . . دلم برای خودم می سوزد . که از فشار دلتنگی . خیلی وقت است نفسم بریده بریده شده است ! .
"زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم! من از قبیله ی "زلیخا" آمده ام... آنقدر عشقت را جار می زنم تا خدا برایم کَف بزند! فرقی نمی کند فرشته باشی یا آدم یوسف باشی یا سلیمان! قالیچه ی دل من بدون اسم رمز ِ نام ِ "تو" پرواز نمی کند... زنانه پای این عشق می ایستم... آیا تو نیــــز مــــردانـــــــــه دوستــــــم داری؟؟؟؟؟؟
دلم تنگ است برای کسی که نمی داند...نمی داند که بی او به دشت جنون می رود دلم...می دانم که اگر نزدیکش شوم، دور خواهد شد....پس بگذار که نداند بی او تنهایم...دور میمانم که نزدیک بماند...
امشب هم رویایم , تو را اکران ویژه دارد .. من هنوز دلواپس توام ..
دلم فیلم بلنــــــــد می خواهد … یک واقعیت عاشقانه … پر از سکانس های با تو بودن و یک دکمه ی تکرار … .
"زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم! من از قبیله ی "زلیخا" آمده ام... آنقدر عشقت را جار می زنم تا خدا برایم کَف بزند! فرقی نمی کند فرشته باشی یا آدم یوسف باشی یا سلیمان! قالیچه ی دل من بدون اسم رمز ِ نام ِ "تو" پرواز نمی کند... زنانه پای این عشق می ایستم... آیا تو نیــــز مــــردانـــــــــه دوستــــــم داری؟؟؟؟؟؟
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
یه قانونی هست که میگه تا قبل از اینکه پرواز کنی هرچقدر خواستی بترس ، فکر کن ،شک کن ، دودل شو ، پشیمون شو ... اما وقتی پریدی اگه وسط راه پشیمون شدی ، بازی رو باختی.
باید پر باز کرد و بی ترس و دغدغه پرید و اوج گرفت... چه لذتی داره اگه هم پروازت پرِ پروازت باشه...
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
واسه اولین بار یکی میاد تو زندگیت میگه دوستت داره تو هم خوشت میاد چون تورو دوست داره کم کم به هم عادت میکنید وابسته میشید یه جواریی که فک میکنید بدون هم بودن واستون محال شده این رابطه میشه عشق اول وقتی میره تو میمونی و هزار تا خاطره با کلی تنهایی و سوال بی جواب خلاصه قشنگترین روزای زندگیت میشه غم و غصه میشه فکر کردن و به گذشتــــه و یه عالمه چراهای بی جواب همه ی این روزای سخت کم کم تو ذهنت کمرنگ میشه سعی میکنی همه چیو فراموش کنی به روزای خوب میرسی حتی شاید یکی بیاد تو زندگیت که خیلی بیشتر از اون دوسش داشته باشی اونقدر که همه ی خاطرات اون از ذهنت پاک بشه فقط یه اسم ازش باقی بمونه و چندتا خاطره ی نصف نیمه حالا دیگه خیلی وقته بهش فکر نمیکنی ولی مطمئن باش اگه یه روزی یه جایی دوباره ببینیش همه ی اون خاطره ها همه ی اون روزا همه ی اون حرفا دونه به دونه دوباره یادت میاد آره عزیزم عشق اول همچین دردی داره.....! شاید فراموش بشه ولی هیـــچ وقت خوب نمیشه..
و امروز.. روزی دیگر است.. سرشار از رمز و رازهای مخصوص خود.. کسی چه میداند..شاید امروز همان روزی باشد که منتظرش بودی!
"اگه کسی رو دوست داشته باشی نمی تونی تو چشاش زُل بزنی .نمی تونی دوریشو تحمل کنی .نمی تونی بهش بگی چقدر می خوایش .نمی تونی بهش بگی چقدر بهش نیاز داری .واسه همینه که عاشق دیوونه می شه .
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.