2733
2734
پشت کارت واکسنش نوشته....از ماه هفت میتونی سیب و هویج و آب بگیری بهش بدی گلابی هم خوبه از ماه هشت موز هم اضافه میشه...مرکبات رو تا یک سالگی نباید بدی میوه های آلرژی زامثل توت فرنگی و خربزه رو هم نباید زیر یک سال بدی
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چند تا چیز که خوردنشون تا 1 سالگی برای بچه ها خوب نیست
1- عسل 2 - اسفناج 3- مرکبات 4- سفیده تخم مرغ 5- مغز ها (بجز بادام) 6- بادمجان
کیوی، انواع توت، خربزه، آلبالو و گیلاس شکلات بادام زمینی انواع توت ( توت فرنگی توت سفید شاه توت تمشک )‌ نوشابه های گازدار آب میوه های صنعتی چیپس پفک سوسیس و کالباس مصرف شیر گاو تا پایان 9 ماهگی استفاده از شیر پاستوریزه از پایان 9 ماهگی به بعد
به علت ایجاد حساسیت در شیرخوار، توصیه نمیشود.
ضمناً بهتره تخم بلدرچین یا گوشت هایی مانند بوقلمون و شترمرغ هم تا 1سالگی به نی نی داده نشه که خدای نکرده باعث حساسیت بشه.
کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده است.

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

اصول کلی تغذیه تکمیلی:
پایان 6 ماهگی بهترین زمان برای شروع غذای کمکی است.البته استثناهایی هم در این مورد وجود دارد که در اینجا ذکر نمیکنم. شروع زود هنگام یا دیر هنگام غذای کمکی هردو اثرات نامطلوبی بر سلامت نوزاد دارد.
یک قانون کلی در مورد تغذیه تکمیلی نوزاد این است که حتماً از موادی استفاده شود که بعد ها در سفره خانواده وجود دارد.
تغذیه تکمیلی باید حتماً و حتماً بعد از تغذیه با شیر مادر به نوزاد داده شود هرگز قبل از دادن شیر مادر یا حتی در فواصل آن نیز به کودک غذا ندهید.( تا پایان یک سالگی)
از یک نوع ماده غذایی ساده اغاز و کم کم به مخلوطی از چند نوع افزایش دهید.
از یک قاشق مربا خوری آغاز و به تدریج مقدار آن را افزایش دهید.
مواد غذایی چه از نظر نوع و چه از نظر مقدار باید به تدریج به غذای شیر خوار افزوده شود.
بین اضافه کردن مواد غذایی مختلف 7-5 روز فاصله باشد تا شیر خوار به یک غذا عادت کند و نیز در صورت ناسازگاری با آن غذا به راحتی شناخته شود.
غذاها باید در اول رقیق تهیه شده و به تدریج غلظت آن ها افزایش یابد.
همزمان با شروع غذای کمکی دفعات شیردادن نه تنها کم نشده حتی در صورت میل نوزاد باید افزایش هم بیابد.
با شروع غذای کمکی دادن آب جوشیده خنکد بنا به میل نوزاد لازم است.
2731
شروع و ادامه غذای کمکی:
- هفته اول ماه هفتم: شروع با فرنی آرد برنج است که ترجیحاً بهتر است با شیر مادر تهیه شود.ولی اگر از شیر پاستوریزه استفاده میکنید آن را 20 دقیقه جوشانده و دوباره برای ایجاد حجم به آن آب جوش بیافزایید. روز اول با یک قاشق مربا خوری فرنی آغاز کنید و کم کم به مقدار و دفعات آن بیافزایید. مثلاً روز دوم دو بار در روز و هر بار یک قاشق مربا خوری. روز سوم سه قاشق مربا خوری ( در سه نوبت)- . روز چهارم 4 قاشق مربا خوری – روز پنجم 8 قاشق- روز ششم و هفتم 12 قاشق مرباخوری ( صبح و ظهر و عصر و شب هر بار دو قاشق مربا خوری)
- هفته دوم ماه هفتم : در این هفته دادن حریره بادام به نوزاد توصیه می شود. که دفعات و مقدار آن نیز مشابه فرنی است. . به تدریج با افزایش مقدار و دفعات تغذیه با حریره بادام دفعات و مقدار فرنی کم شده و میتوان حریره را کاملاً جایگزین فرنی کرد.
- دو هفته آخر ماه هفتم : سوپ در کنار فرنی و حریره به رژِیم غذایی نوزاد اضافه می شود. به این ترتیب که سوپ دارای کوشت مرغ یا گوسفندو گوساله بوده و هر سه روز یک بار یک نوع سبزی به سوپ اضافه می شود و نباید به سوپ نمک یا چاشنی افزود. تنها سبزی غیر مجاز تا یک سالگی اسفناج و کلم است. از جوشاندن زیاد سبزیجات در سوپ خودداری کنید.
- دو هفته اول ماه هشتم: ضمن ادامه برنامه قبل زرده تخم مرغ به رژیم غذایی افزوده می شود. در روز اول به اندازه یک نخود از زرده را در کمی آب جوشیده یا شیر مادر نرم کرده به نوزاد بدهیدو. بعد تدریجاً مقدار زرده را بیشتر کنید تا به یک زرده کامل برسد. در این زمان می توان به شیر خوار سبزی های نشاسته ای هم داد و بعد از اینکه کودک با این سبزیجات هم آشنا شد دادن ماست توصیه میشودکه بهتر است آن را به تنهایی به کودک بدهید که به طعم آن آشنا شود.
- دو هفته دوم ماه هشتم: هر سه روز یکبار می توان از جو – بلغور – گندم و رشته فرنگی پخته استفاده کرد. میتوان کم کم به غذای کودک کره یا روغن مایع افزود. پوره های مختلف مثل سیب زمینی و هویج را میتوان به کودک داد.
- دو هفته اول ماه نهم : زمان معرفی حبوبات است. که معمولاً ابتدا از عذس و ماش استفاده میکنند. هر سه روز یکبار نوع حبوبات را عوض کنید و در مورد سایر حبوبات ترجیحاً پوستشان را جدا کنید.
- دو هفته دوم ماه نهم : آب میوه ها وارد رژِیم میشود. البته آب میوه های طبیعی. ولی تا یک سالگی دادن کیوی – انواع توت – خربزه – آلبالو و گیلاس به دلیل حساسیت زایی توصیه نمی شود.
- دو هفته اول ماه دهم : به جای آب میوه از میوهای مجاز استفاده شود. البته باید پوست و هسته میوه جدا شود. مقدار سوپ نوزاد را هم کم کم میتوان زیاد کرد ولی نباید بیشتر از 8 قاشق غذا خوری در هر وعده باشد تا میل نوزاد به شیر مادر کم نشود. در این زمان غذاهایی مثل بیسکویت – ماکارونی و تکه های هویح و سیب زمینی هم به کودک داده می شود تا با دست بخورد.
- دو هفته آخر ماه دهم : ضمن ایجاد تنوع در سوپ شیر خوار از کته نیز میتوان استفاده کرد. گوشت ماهی هم در این زمان برای نوزاد مفید است.
- در ماه یازده و 12 هم تنوع غذایی کودک رعایت شده ولی غذاهای سفره نباید به کودک داده شود چون دارای نمک و چاشنی می باشد.
- غذاهای ممنوع تا یک سالگی ": عسل – شیزر پاستوریزه – پنیر – سفیده تخم مرغ – شکلات – فلفل و ادویه- نوشابه های رنگی- لپه و نخود- اسفناج و کلم – قهوه و چای پر رنگ- بادام زمینی- و میوه های ذکر شده در بالاست.


2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز