من چون خودم طرفدار مانتوی ریون هستم چندتا مدل داشتم. امیدوارم به دردت بخوره! در کل اینجور مواقع بهترین راه اینه که توی گوگل سرچ کنی.
اول مثلا فارسی بزن مانتو ریون و بالای صفحهی گوگل گزینهی image یا تصویر رو بزن! تا همه نتایج عکس رو برات بیاره.
اگر چیزی پیدا نکردی بعدش به انگلییس جست و جو کن. اول ببین مثلا ریون به انگلیسی چی میشه. توی این مورد میشه rayon دنبال rayon dress بگرد. چون خوب خارجیها که مانتو ندارن! اگر مثلا لباسهایی که میوآورد مدلش به درد مانتو نمیخورد میتونی دنبال پیراهن ریون آستین بلند بگردی!! اینطوری حتما نتیجهی دلخواهت رو پیدا میکنی. من اینها رو همین طوری پیدا کردم!
................................................از تغییرهای کوچیک شروع کن........................................امضا: مونی :)
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.