در مورد ادکلانا هم سلیقه ایم . منم باربری و ایفوریا رو استفاده میکنم در مورد مردونش حتما برایه تولد شوشو براش اونایی که گفتی رو میگیرم . هزار بار بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس بابت راهنماییات عزیزم
عزیزم طبعا بهتره اگه رنگ کردی ماسک موی فوق مغذی نوتری سرات دوکری رو استفاده کنی. یا شامپوشم بگیر شامپو ego برای موی خشک اش رو بگیر ضمنا برای بعد حمام هم محلول ترمیم کننده و ضد موخوره mypa روبخر که آلوورا داره(من که راضی ام ازش)20 تومنه
عزیزم من که شیر میدم میتونم از لایه بردار استفاده کنم ضرر نداره ی کنیین صورتم خیلی تیرهتو رو خدا یه کرمی چیزی معرفی کنین اخه صورتم سبزس میخوام روشن شه و سفید و مامانی کمککککککککککککککککککککک
سرمی که برای لیفتینگ معرفی کردم یکی از سرم های در راس هرم ه موجود در دارخونه های ایرانه. اگر دچار افتادگی یا شلی پوستی کار دیگه ای نمی شه کرد مگر با لیزر . می تونی از کرم ویتامین سی استفاده کنی (خصوصا اگه هنوز رسما شل نشده پوستت می تونه پیشگیری کننده باشه)و همینطور از کرم دری دی یُم لیراک مخصوص نوع پوستت که یه ضد چروک ه گیاهی و ابرسان. اما ابتدا به ساکن و قبل از هزینه کردن ببین برات لیزر و یا سرم الویت دارن یا باقی کرمها که گفته شد مرطوب کننده رو فراموش نکن. اگر شلی بیش از اندازه ست ممکنه جراحی نیاز شه که ملیونها هزینه داره.
با یک دنیا تشکر از طلا و اینکه خانمی کرد و اجازه داد از تاپیک اش در خصوص مراقبت از پوست هم استفاده کنیم .مناسبتر دیدم بیشتر از این تاپیک این دوست محترم و نادیده رو به بحث جنبی نکشیم و برای موضوع پوست در تاپیک دیگه ای همدیگه رو ببینیم. اگر براتون مقدور بود باقی دوستانم که مایلن همراهی کنند رو مطلع کنین.
:: لطف کنید و از این به بعد در تاپیک زیر جواب و سوالها رو دنبال کنید.
دوستان سلام : خواهش می کنم اگر کسی موردی مشابه من دیده یا تجربه داشته خودش به من کمک کنه . من تا چند سال پوست خوبی داشتم عالی جوان که بودم اصلا و ابدا جو ش هم صورتم نداشت . یک کرم ساده که می زدم . پوستم انقد رصاف و یکدست می شد که همه می گفتند :تو پوستت عالیه . اما الان که حدود 35 ساله ام و یک بچه هم دارم پوستم داره روز به روز بدتر می شه .زیر چانه و البته بالای گردنم زیر صورت پر از دانه های زیر پوستی است که بعضی از وقت ها چرک می کنه .بعد توی محدود بینی و روی چانه ام هم گاهی جوش های دردناک بسیار بزرگ می زنه (در حدی که وقتی کنار بینی باشه نصف صورتم باد می کنه و حتی نمی تونم برم بیرون )بعد بدون اینکه سر باز کنه وی ا من فشارش بدهم جایش به صورت لکه های سیاهی می مونه که خوشبختانه بعد از چند ماه جای لک سیاهش می ره . اما این زیر چانه ها من را خیلی ناراحت کرده . می شه اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه .
در ضمن پوست من بسیار بسیار نازک و حساس است من به همه چیز حساسیت دارم . کرم افتابی که بعد از امتحان کردن صد ها کرم افتاب گرفتم ضد آفتاب درم ادن برای پوست های پرب است و کرم شب گینو می زنم و کرم دور چشم اوسرین و ضد افتاب دور چشم درم ادن . بیشتر وقت ها پوستم ملتهب است . مطمئنم که از کرم ها نیست .
سلام بچه هار بچه ها کانسیلر چه مارکی خوبه؟ کرم پودر دایسل پوشانندگیش خوبه؟و برای پوست چرب مناسب هست؟کرم پودر یا پنکیک خروب با پوشانندگی خوب چه مارکی؟قیمت هم بگید ممنرون میشم رژ مات کالباسی چه مارکی خوبه؟
سلام عزیزان، دوست جونیا صورتم بعد از اصلاح جوش زده حسابی بدشده، مدتی بود اصلا جوش نمیزد ولی با اینکه ژل بعد از اصلاح زدم متاسفانه اثری نداشت بنظرتون چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ پیشاپیش ممنون ژل اصلاح چی استفاده می کنین و راضی بودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام برنزجونم ، اگه من هم راهنمایی کنی ممنونت میشم عزیزم ٣٢ سالمه . پوستم مختلطه و چرب به همراه لک های نه چندان تیره روی گونه و کنارلبهام . من موهای صورتم رو شیو میکنم چون موی زائد دارم . با استرسها و خستگی های روزمره پوستم هم طراوتی نداره و اصلا به خودم نمیرسم . ضدآفتاب دکتر ژیلا استفاده میکنم با spf 30 . لطف کن کرم هایی بهم معرفی کن یا ماسک های خونگی که طراوت بیاره به پوستم و دارم وزنم و کم میکنم . ضدآفتاب - دورچشم -کرم روز و شب - و دیگر کرمها. مرسی گلم
طلا جونم سلام کاش میشد پست های اضافی را حذف کرد و فقط پستهایی که مطلب مفید و قابل استفاده دارند باقی بمونن . اینجوری تعداد صفحات کمتر با مطالب مفیدتر خواهیم داشت . فقط پرسش و پاسخ مفید میمونه نه پستهای اضافی و شکلک و... اگه اختیارشو بدی من حاضرم این کارو بکنم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.