صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   جمعه، 3 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

پاک کردن جای چسب روی تخت و کمد و شیشه کمد کوچول

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

تيسا

1388/8/19   5:00 ب.ظ

سلام بچه ها چند روزی هست کهتخت و کمد پسمل من و آوردند , نمی دونم چرا حس چیدنش رو نداشتم , هفته دیگه یکشنبه زایمانم هست, برای بسته بودن در کمد و کشوها اونا را با چسب شیشه ای چسبونده بودند آقاهه گفت بعد از کندن چسبا جای چسب و با آب و اسکاج پاک کن اما هر کاری می کنم جای چسب نه رو شیشه نه روی چوب با آب و اسکاج پاک نمی شه, به نظر شما جای چسبی که بعد از کندن از روی شیشه و چوب کمد و بوفه و ... مونده رو با چی پاک کنم, لطفا اگه می دونید راهنماییم کنید تا زودتر تمیزشون کنم و وسیله های کوچولم بچینم .

mamiarta

1391/3/14   12:15 ب.ظ

بهترین رش پاک کردن اینگونه لکه چسب اینه که انگشتتو کمی روغن مایع بزنی بزنی روش بعد میبینی که چقدر راحت پاک میشه

آنيتاي مامان

1391/3/14   1:37 ب.ظ

عزیزم با این دستمال های پاک کننده آرایش پاک میشه من پاک کردم

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
معراج

1391/3/14   2:15 ب.ظ

بهترین و اسونترین راه پاک کردن چسب استون هستش مخصوصا رو شیشه اگه نداری الکل هم میشه من این تجربرو زیاد داشتم

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds