صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

متخصص گوارش خوب

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

غزلك*مامان فسقلي*

1388/8/17   6:07 ب.ظ

سلام دوستای خوبم
میشه اگه متخصص دستگاه گوارش خوب میشناسید بهم معرفی کنید
اگه غرب و شمالغرب باشه بهتره
این نفخ داره دیوونه م میکنه دیگه ، دکتر زیاد رفتم ولی داروهاشون موقتیه ، من میخوام اساسی درمان بشم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه
سوسن خانوم

1389/11/16   4:40 ب.ظ

عزیزم دکتر ایرج ملایری : بیمارستان میلاد دکتر زالی : مطهری،میرعماد،ساختمان پزشکان مهداد

نازنين زهرا

1389/11/16   5:03 ب.ظ

منم دکتر احمد نظیفی نبش خیابان چهارم بخارست رو پیشنهاد میکنم عالیه

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
رز

1389/11/16   5:13 ب.ظ

سلام به همه. من مشکلی مشابه غزلک دارم ولی به شکل ورم و احساس سنگینی و اینا نیست. با عرض شرمنگی و پوزش، من بعد از ازدواج به شدت باد شکمم زیاد شده و مجبور به خالیشدنش میشم. طوری که دیگه از همسرم خجالت میکشم. نمیدونم پیش چه جور دکتری برم؟ دکتر گوارش با چه تخصصی؟ همسرم هم از اون ور یه جور دیگه مشکل داره که اونم مربوط به دستگاه گوارشش میشه. اینجوریه که ببخشید مثل حالت عاروق(نمیدونم املاش درسته یا نه) مرتب صدا میده گلوش. توی جمع گاهی نمیتونه خودش رو کنترل کنه که من خیلی خجالت میکشم. ممنون میشم راهنمائیمون کنین پیش چه جور دکتری بریم.

رز

1389/11/16   5:27 ب.ظ

هیشکی نیست؟

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds