صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

مامانا شربت زادیتن برای رفلاکس کودک 5 ماهه ام خطر داره؟؟؟؟؟!!!!کمکم کنید.....

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

منصوره مامان محمد(*رضا و عرفان*)

1388/7/29   12:00 ق.ظ

سلام مامانای مهربون .توی یک تاپیک در مورد رفلاکس پسر 5 ماهه ام کمک خواسته بودم گفته بودم که دکترش زادیتن و رانیتیدین داده ولی وقتی تاپیکها رو جستجو میکردم یکی از مامانا گفت که زادیتن برای زیر دو سال خیلی خطرناکه . این حقیقت داره ؟؟؟ واقعا ترسیدم... آخه از وقتی پسرم این داروها را استفاده میکنه بیقراری میکنه .خواهش میکنم هر کسی تجربه ای داره کمکم کنه!!!!!!!!

maneli

1388/7/29   1:22 ق.ظ

منصوره جون دختر من 3 ماه داره و دکتر بهش امپرازول داده

مامان جون

1388/7/29   8:03 ق.ظ

سلام نه عزیزم اولا به قول خودت دکترش داده در ثانی منم پسرم میخورد نگران نباش اون باید زودتر رفلاکسش خوب بشه در ضمن خطری که رفلاکس داره زداتین نداره البته چون تحت نظر هست اصلا نگران نباش خطرشم به خاطر این هست که اگر تحت نظر نباشه و دارو مصرف نکنه امکان داره اسید معدش نای رو بسوزونه ویا زخم کنه بچه هایی که رفلاکس دارن معمولا حساسیت هم دارن به خاطر همین زداتین داده سوال دیگه هم داشتی خوشحال میشم کمکت کنم

منصوره مامان محمد(*رضا و عرفان*)

1388/7/29   12:01 ب.ظ

مامان جون سلام مرسی از راهنماییهات. راستی این بیقراریهاش طبیعیه یا نه ؟ در ضمن هر کس که نی نیش رفلاکس داشته امپرازول استفاده کرده نظرت چیه یه بار دیگه ببرمش متخصص؟تازه حالا فهمیدم چرا پسرم از نوزادیش تا 2 ماه دائما تو خواب و بیداری عق میزد بمیرم براش به خاطر رفلاکسش بوده!

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
مطهره

1389/8/22   4:03 ب.ظ

نی نی من 6 ماهشه و 3 ماهه که مصرف می کنه و خیلی بهتر شده. آخه هم آلرژی داره هم رفلکس...
شربت خارجیش موثر تراز ایرانیشه.
اما خواهر و برادر کوچیکم وقتی نی نی بودن زادیتن مصرف کردن و جفتشون الان چاقالو هستن.
نمی دونم که از عوارض زادیتنه یا نه ؟

دختر آفتاب

1389/8/22   4:09 ب.ظ

منصوره جون پسر من هم یک سالشه و زادیتن رو 1 ماهی هست که میخوره. نگران نباش عوارض جانبی بد هم نداره. دکتر پسر من گفت زادیتن بعضی بچه ها رو بیقرار میکنه . به نظر من به دکترش بگو چون بیقراری اذیتش میکنه.

هانا (مامان آرتين)

1390/2/9   1:08 ق.ظ

نی نی منم رفلاکس داره و راینیتیدین براش نوشتن......ولی دکترش گفت رانیتیدین با زادیتن اصلا نباید مصرف شه....دکتر پسرم اتر خاوری هستش

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 6.152344E-02 seconds