2737
2739
عنوان

مجموعه غذاهای من &&&&&&&&&&&&&&&&

34139 بازدید | 217 پست
این مجموعه بخاطر لطف بعضی از دوستان دوباره باز نویسی شد

000000000000000000000000000000000000000000000

یک دسر ساده و خوشمزه

00000000000000000000000000000000000000000
مواد لازم

بیسکویت پتی بر به میزان لازم ( بستگی به ظرفی داره که میخواید دسر رو داخل دست کنید )
خامه 400 گرم ( 5 قاشق خاک قند )
زده تخم مرغ 2 عدد
وانیل شکری یک بسته
50 گرم شکلات سفید ( شکلات رو اب کنید )
50گرم شلات قهوایی ( شکلات رو اب کنید )
میوه به دلخواه خودتون

طرز تهیه
اول زده تخم مرغها رو با وانیل شکری خوب بزنید تا کاملا سفید بشه
و بعد خامه رو جدا گانه اصلا احتیاج به سفت کنند خامه نیست وقتی کاملا فرم گرفت زرده تخم مرغها رو اضافه کنید
خامه رو نصف کنید
داخل هر قسمت یواش یواش خامه ها رو اضافه کنید ( خامه شکلات سفید و خامه شلات قهوهای )

کف ظرف رو کاملا با خامه بپوشانید
بعد یک لایه بیسکویت روی بیسکویتها رو با میوه دلخواهستون که از قبل خورد کردین بپوشانید
و بعد یک لایه خامه
لایه لایه روی سطح رو پر کنید
اخرین لایه رو با خامه بپوشانید
و از اون میوه ای که داشتین روی کار و فورم بدین
داخل یخچال بزاین
و بعداز 3 ساعت سرو کنید



طرز تهیه



//////////////////////////////////////////
طرز تهیه کوکو ماکارونی
////////////////////////////
ماکارونی شکل دار 250 گرم
روغن 250 گرم
سوسیس 250 گرم
فلفل دلمه ای 100 گرم
پیاز یک عدد
فلفل و نمک به مقدار کافی
تخم مرغ 4 عدد
سس گوجه سه قاشق

طرز تهیه :
ابتدا ماکارونی ها را در یک قابلمه آب ریخته و مانند برنج بگذارید جوش بیاید و در همین حال 2 قاشق غذاخوری نمک هم به آن اضافه نمایید سپس مقداری از ماکارونی ها را برداشته بمحض اینکه حالت خشکی خود را از دست داد و زیر دو انگشت نرم بود آن را در صافی ریخته و آبکش کنید و چنانچه شور است یک کاسه آب گرم روی آن بریزید و سپس بگذارید سرد شود تا نیم ساعت صبر کنید و برای اینکه به هم نچسبد 2 بار آبکش را تکان دهید.
پیاز را پوست کرده و بعد از خرد کردن آن را تفت دهید. بعد فلفل دلمه ایی را به صورت خلالی خرد کرده و درون پیاز سرخ کنید و بعد هم سوسیسها را خرد کرده و درون فلفل دلمه های و پیاز داغ سرخ کنید بعد از آن سس گوجه و کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. بگذارید که سرد شود.
سپس آنها را در یک ظرف ریخته، ماکارونی ها را به آنها اضافه کنید و تخم مرغ ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل کاملاً مخلوط کرده و هم بزنید. در تاوه روغن را داغ کرده و این مایع را روی آن بریزید و رویش را هموار نمایید و پس از سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ نمایید.


///////////////////////////

طرز تهیه کوکو بادمجان

////////////////////////////////////////
ادمجان قلمی: یک کیلو
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ: 4 تا 5 عدد
سیر: 2 حبه
آرد سیب زمینی: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه.

طرز تهیه :
بادمجان‌ها را کباب کرده، پوست آنها را جدا می‌کنیم و با آب سرد می‌شوییم. این بادمجان‌ها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان‌ها کمی نمک می‌ریزیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از گذشت این مدت بادمجان‌ها را آبکشی و با گوشتکوب یا مخلوط‌کن پوره می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم.

در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می‌کنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخم‌مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می‌زنیم. در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می‌بندیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می‌کنیم.

/////////////////////////////
طرز تهیه کوکو قارچ
//////////////////////////
قارچ 250 گرم
تخم مرغ 5- 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
زعفران سائیده آب کرده یک قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کمی سرخ کنید. تخم مرغها را با نمک و فلفل و آرد خوب بهم بزنید تا پف کند. سپس زعفران سائیده، قارچ خرد شده و پیازداغ را به این مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد مایع کوکو را در روغن داغ شده ریخته و با شعله ملایم بگذارید. بعد از اینکه هر دو روی کوکو سرخ شد، کوکو را در دیس قرار داده و اطراف آن را با سبزیجات پخته یا خام تزئین کنید.

////////////////////////////////////////////////

سوب بروکلی
//////////////////////////////////////////////

مواد لازم
500 کرم بروکلی ( ابکش شده)
1 لیتر شیر
200 کرم خامه
نصف لیوان برنج (خیس خرده)
نمک فلفل بمیزان لازم

طرز تهیه
برنج رو با یک لیوان اب 20 دقیقه با حرارت کم ببزید
سبس بروکلی و شیر را اضافه کنید
با حرارت کم 30 دقیقه ببزید و مرطب هم بزنید تا سر نرود
وبا میکسر میکس کنید تا سوبی صاف و یکدست داشته باشید
نمک فلفل را اضافه کنید
و در اخر خامه
5 دقیقه بجوشد سوب اماده سر است

/////////////////////////////////

ناکت مرغ
مواد لازم
1 عدد سینه مرغ بدون استخوان را با 1 عدد بیاز و نمک وفلفل ببذید
5عدد سفیده تخم مرغ
بودر سوخاری
نمک -فلفل - زعفران بمیزان کافی
طرز تهیه
سینه مرغ بخته شده را با 2 عدد سفیده تخم مرغ ویک قاشق جای خوری زعفران دم کرده جرخ کنید و کمی نمک وفلفل به ان اضافه کنید
بودر سوخاری را با کمی نمک وفلفل اضافه کنید در ظرف کودی بریزید
از خمیر کلوله کوجکی بردارید بعد ان را کمی با اب نم کنید در بودر سوخاری بغلطانید بعد دوباره در سفیده تخم مرغ بغلطانید و در اخر بودر سوخاری
این کلوله ها را در ظرفی که بهم فشار نیاید قرار دهید وداخل فریزر بکذارید تا یخ بزند
بعد در ظرف کوجکی روغن داغ کنید وکلوله ها را سرخ کنید


///////////////////////////

یک سالاد ترکی خوشمزه
مواد لازم
یک لیوان بلغور کندم
خیار 2عدد متوسط
4عدد کوجه فرنکی
یک لیوان کاهو سالادی خورد شد
1عدد فلفل دلمه ای قرمز رنک
رب کوجه 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
نمک فلفل بمیزان لازم
طرز تهیه
-خیار وفلفل دلمه ای را بمیزان یک سان خورد کنید تقری با نیم سانتی
بلغور رو در ابکش قرارا می دهید واب جوش را روی ان بریزید تاجای که بلغورها خیس شود میکذاریم خوب اب بلغور برود
نمک فلفل رب و روغن را اضافه کنید وخوب ماساز دهید تا رب در بلغور مخلت مکنیم تا بلغور صاف بدست بیاید
ودر اخر سبزی خات خورخ رو اضافه کنید
نوش جان

////////////////////////////////////////////////
کرم بادام

2 قاشق غذا خوری ارد
100 گرم کره
100گرم بادام پوست گرفته شده و اسیاب شده
شکر 50 گرم

طرز تهیه
ارد رو کمی تفت بدین
بعد کره رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدین
بادام رو به کره و ارد اضافه کند
و فوری شکر را به مواد اضافه کنید
5 دقیقه با حرارت کم کرم رو تفت بدین مواظب باشید نسوزه

توجه اگه بعداز تفت کره با ارد براتون سخت بود برای تفت دادن
مواد رو در ظرف پیرکسی بزیزد و داخل یک قابلمه اب گرم قرار بدین روی حرارت مستقیم نباشه
و مرطب هم بزنید

بزارین سرد بشه
کرم رو نوش جان کنید


/////////////////////////////////////////////

حلوا خوشمزه برای شما دوستان

مواد لازم
یک پیمانه ارد
دو پیمانه شکر
350 گرم کره
اب 3 لیوان
گلاب و زعفران و حل به میزان لازم

طرز تهیه
ارد رو تفت بدین با حرارت کم بعد یک کاسه اب سرد در کناردستتون بزارین
بعداز کمی تفت دادن کمی از ارد رو داخل اب بندازین اگه رفت پایین یعنی کاملا سرخ شده
واگه رو موند یعنی هنوز خامه و باید بیشتر تفت بدین
کره رو اضافه کنید با حرارت کم کمی تفت بدین و این مواد رو کنار بزارین

شکر رو با اب و گلاب زعفران و هل روی حرارت بزارین تا شکر حل بشه
بعد یواش یواش به ارد اضافه کنید و هم بزندی تا جایی که حلوای شما به شلی فرینی بشه
بعد روی حرارت قرار بدین
و یواش یواش هم برنید
زمانی که حلوا بصورت یک خمیر یک تکه در امد و هیج ترکی روش نبود اون موقع باید از روی حرارت
برداشت
برای تزیین اماده هستش

/////////////////////////////////////////////////


مرغ شکم پر

مرغ کامل یک عدد
سیب ترش 2عدد
کشمش 150 گرم سخ شده و با کمی زعفران تفت بدین
لپه نصف لیوان نیمه پخت
برنج نیمه پخت نصف استکان
پیاز داغ 6 قاشق غذا خوری
نمک وفلفل به میزان لازم
زعفران اب کرده یک قاشق غذا خوری


طرز تهیه
مرغ رو خوب تمیز کنید
اگه بلد باشید از داخل شکم تمام استخوانهاش رو در بیارین
سیب رو خورد کرده
کشمش لپه و برنج رو قاطی کنید
و با نمک و فلفل اغشته کنید
و بهش زعفران بزنید
بعد داخل مرغ رو پر کنید
مرغ رو داخل ظرفی بزارید و روش رو با فویل بپوشانید بعد یک ساعت داخل فر قرار بدین
با حرارت 160 درجه سانتیگرات
و بعد با قلم روی مرغ رو زعفرانی کنید
دوباره یک ساعت دیگه با حرارت 80 درجه سانتیگرات داخل فر بزارید البته بدون فویل
روی مرغ که قرمز شد
ان را از داخل فر دربیارید
و دورش رو تزئین کنید


///////////////////////////////////////////////////

اش دوغ
مواد لازم برای 6 نفر :



نخود - 250 گرم

سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ) - 700 گرم

برنج - 1 پیمانه

دوغ تازه ترش - 2 لیتر

نمک ، فلفل ، سیر تازه خرد شده به مقدار لازم





طرز تهیه :



نخود ها را از شب قبل خیس کنید ( در ظرفی که معادل سه برابر نخود های خیس نخورده آب داشته باشد ) و چند بار آب روی آنها را عوض کنید .

برنج را نیز از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید .



در ظرف مناسبی نخود ها را بریزید همراه ? لیوان آب بپزد . بعد از اینکه نخود ها نرم شدند ( تقریبا پختند ) برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود . ( کاملا خودش را ول کند ) دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید . بعد از اینکه برنج کاملا مغز پخت شد ، سبزی را که تمیز پاک کرده اید و تقریبا ریز خرد کرده اید ، به آش بیفزائید .

و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود .

15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزائید . و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش قاطی شود . وقتی دوغ را اضافه کردید در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار تغییر شیمیایی نشود ( اصطلاحا نبٌرد )

بعد از حدود 15 دقیقا نمک و فلفل غذا را اندازه کنید .

موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید .


///////////////////////////////////////////////////

حلوا رنگینک


خرما رو از هسته جدا کن داخلش رو گردو بزارین و داخل بشقابی بچین که تمام سطح بشقاب رو بگیره
بعد همین حلوا رو البته کمی شلتر روش میریزی یا میتونید ارد رو سرخ کنید و روش بریزید البته من خودم با خود حلوا درست میکنم خوشمزه تر میشه


و در اخر بمب کالری

////////////////////////////////////////

ترشی بادمجان


یک کیلو بادمجانن
یک بته سیر
سرکه بالزامیکو 1 شیشه
نمک فلفل به میزان لارم


طرز تهیه

بادمجانها رو شسته بعد درشت خورد کنید
سیر را پوست کنده بعد با سرکه بالزامیکو بچوشانید تا شیر تعققیر رنگ دهد
بعد بادمجانها را اضافه کرده و نمک و فلفل
با حرارت کم 2 ساعت زمان پخت طول میکشد
بزارید سرد شود و داخل یخچال نگه دارید

/////////////////////////////////////////
بیسکویت
این بیسکویت رو میتونید با شکلات خورد شده یا پودر نارگیل یا پودر فندوق یا بادام ویا کشمش درست کنید

مواد لازم

300 گرم ارد سفید
200 گرم ارد ذرت
3 عدد تخم مرغ کامل
وانیل نصف قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری
کره 250 گرم
کشمش 200گرم

طرز تهیه
اردها را با بیکینگ پودر مخلوط کنید
در ظرف دیگری
شکر و تخم مرغ و وانیل را بزنید که سفید رنگ بشود
بعد به ان کره را اضافه کنید ( بهتر است کره 1 ساعتی در دمای محیط باشه که نرم بشه)
و در اخر ارد رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید بهتر که این مواد رو با هم زن بزنید
و در اخر کشمش را

بعد فر رو 160 درجه سانتیگراد قرار بدین و یک روبع قبل روشن کنید تا گرم بشه
داخل سینی فر کاغذ بگذارید بع با قاشق کوجک قاشق قاشق روی کاغذ بگذارید
سینی را داخل فر قرار دهید و 12 دقیقه صبر کنید
اگه شیرینی به رنگ دلخواهتون بود از فر در بیارین
بعد بگذارید سرد بشه

همانطوری که گفتم میشه با شکلات و فندق بادام نارگیل هم پخت
این بیسکویت کمی نرمه مثل شیرینی میمونه که بچه ها خیلی دوست دارن

////////////////////////////////////////////////////
کرم بادام

مواد لازم
2 قاشق غذا خوری ارد گندم
50 گرم کره
200گرم بادام پوست گرفته شده و چرخ شده
شکر 100 گرم

طرز تهیه

اول ارد رو کمی تفت بدین
بعد کره بهش اضافه کنید روی حرارت کم کم کم ارد رو سرخ کنید
به اون بادام رو اضافه کنید کمی تفت بدین اما مواظب باشین که نسوزه
و در اخر شکر رو اضافه کنید
کمی روی حرارت تفت بدین تا شکر اب بشه
بزارین مواد سرد بشه و داخل شیشه بریزید

میتونید به این مواد یک قاشق شکلات هم اضافه کنید

/////////////////////////////////////////////////

طرز تهیه قطاب یزد

قطاب یکی از شیرینی ها و سوغات معروف یزد است که بسیار خوشمزه می باشد

مواد لازم :
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
پودر هل یک قاشق چایخوری
پودر شکر یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ دو عدد
ماست 250 گرم
پودرشکر دو پیمانه
روغن مایع و آرد به میزان لازم



ghotab-yazdi_400


طرز تهیه :
روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرم رنگ شود، سپس زرده های تخم مرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط می کنیم آن گاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوط مان می افزاییم، سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.

خمیر را به قطر سه میلی متر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برش زده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونه ای که این مواد به اطراف خمیر مالیده نشود،دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبه های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید.

بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از 10 دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته شود.

///////////////////////////////
طرز تهیه آش دندونی



طرز تهیه آش دندونی
مواد لازم :

گندم پوست کنده 1 لیوان
نخود 1 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
عدس 1 لیوان
ماش 1 لیوان
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم


طرز تهیه:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می کنیم تا کمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.

پس از اینکه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه کرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.

باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم کاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.

وقتی آش خوب لعاب دار شد، یک قاشق پیاز داغ و نمک را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.

در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.

?////////////////////////////////////
دستور تهیه فالوده شیرازی

مجموعه: آموزش انواع غذاها





فالوده شیرازی





مواد لازم:




آب
نیم لیتر
شکر
یک و نیم پیمانه
گلاب
یک چهارم پیمانه
رشته برنجی های چینی
به مقدار لازم





قابل ذکر اینکه رشته برنجی چینی در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه.



طرز تهیه:


آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.



رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ?? دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.



بعد از حدود ?-? ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.



فالوده شما حاضر است.



نوش جان


نکته:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.

//////////////////////////////////////////
کرم بادمجان

مواد لازم

1 عدد بادمجان کبابی
1 عدد فلفل دلمه ای کبابی
250 گرم بنیر لیقوان
فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه

تمام مواد رو با هم میکس کنید
بعد در ظرف قشنگی بریزید
و روش رو با کمی روغن زیتون و زیتون تزئین کنید
و با نان نوش جان کنید


///////////////////////////////////////

ساندویچ با کنسرو ماهی

مواد لازم
تن ماهی یک عدد
قارچ 4 عدد
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
خامه 100 گرم
ادویه کاری 1 قاشق غذا خوری
رب گوچه 1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده 50 گرم
4 حبه سیر
نمک بمیزان لازم

باگت 2 عدد حلقه حلقه شده داخل باگتها رو خالی کنید

طرز تهیه

پیاز رو نگینی خورد کنید و با کمی روغن تفت بدین
فلفل دلمه ای رو هم خلال خلال خورد کنید و جدا گانه تفت بدین
قارچ درو هم نگینی کنید و تفت بدین
هر کدام جدا جدا باید تفت داده بشه
بعد داخل ماهی تابه سیر رو با کمی نمک تفت بدین
و بهش پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه کنید
و بعد کنسر ماهی (کنسرو ماهی رو از مایه داخل کنسرو جدا کنید )
کمی تفت بدین و بهش نمک بزنید
واز روی گاز بردارین
با این مایع داخل باگت های گرد شده رو پر کنید
و روش پنیر پیتزا بریزین
داخل ماهی تابه سرخ کنید

2 عدد سیر رو در کمی روغن تفت بدین
بعد پودکاری و رب گوچه و نمک رو اضافه کنید
و در اخر خامه رو اضافه کنید
یک جوش که زد سس اماده هست
و باگتها رو با این سس میل کنید


/////////////////////////////////////
یک غذای خوشمزه

مواد لازم

نصف سینه مرغ ( که به قطعات کوچک خورد شود )
پیاز 1 عدد متوسط
موز 2 عدد
خامه 250 گرم
شیر 4 قاشق
پنیر رنده شده پیتزا 150 گرم
ادویه کاری 1 قاشق پر غذا خوری
رب گوچه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چونه به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز رو نگینی خورد کنید و با سینه مرغ و کمی نمک و فلفل با هم تفت بدین
تا کمی طلایی بشه و به ان زرد چوبه بزنید و کمی تفت بدین و زیرش رو خاموش کنید
در ظرفی جا گانه
خامه . پودر کاری . رب گوچه و نمک و فلفل و شیر رو با هم میکس کنید تا سس یک دستی بدست بیاد
بعد مرغ و در ظرف پیرکس بریزید روی اون موزها رو حلقه حلقه کنید و روی اون سس رو بریزید و در اخر
پنیر پیتزا
روش رو فویل بکشید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگرات بزارین
زمانی سس شروع به قل قل کرد غذا امادس
و با برنج نوش جان کنید


///////////////////////////////////////////////

راحله
*کاربر تایید شده*
پست ها: 2,433 | عضویت: 13/9/1389
1391/4/12 8:27 ق.ظ

کتلت ابپز و خیلی خوشمزه
مواد لازم : گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیاز ریز رنده شده و اب گرفته شده : 2عدد متوسط
ادویه : نمک و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه : ابتدا تمام موادتون را با هم قاطی کنید سپس یک ماهی تابه بردارید توش 2 الی 3 لیوان اب بریزد بزارید کامل به جوش بیاد و شروع به قلیدن کنه سپس از موادتون به اندازه شامی برداشته صاف کرده و درون اب در حال جوش انداخته شامی ها را در حین پختن زیرو رو کنید بزارید تا کامل اب درون ماهی تابه تموم بشه و مواد روغن پس میدهند یک کم تو روغن خودشون سرخ بشن خیلی راحته و عالیه مزش حتما امتحان کنید

////////////////////////////////////////////
لیلی
پست ها: 51
عضویت: 10/5/1391

1391/5/18 9:33 ق.ظ

طرز تهیه ماهیچه خوش مزه
ابتدا ماهیچه را کمی تفت می دهیم و بعد با پیاز و گوچه 4 قاچ میندازیم تو آب بپزه در نهایت پیاز یرخ شده و رب تفت داده را به غذا که آبش را صاف کردیم اضافه میکنیم

/////////////////////////////////////////
لیلی
پست ها: 51
عضویت: 10/5/1391

1391/5/18 9:32 ق.ظ

طرز تهیه مرغ خوش مزه من
پیاز فراوون سرخ میکنم
مرغ ها را تو همون ماه یتابه سرخ میکنم و بعد با پیاز زعفران و رب تفت میدهم و نهایت دو حبه سیر رنده میکنم و لای مرغ ها یی که چیدم تو ماهی تابه می پاشم و بعد یک استکان غوره میریزم بین مرغ ها با آب کم و فویل رو ماهی تابه خیلی خوب پخته و مزه دار میشن

////////////////////////////////////////////
Online 188.158.30.35 shepey
پست ها: 2,835
عضویت: 15/8/1390

1391/5/10 3:04 ب.ظ

طرز تهیه اش دوغ سرعین

مواد لازم :دوغ به اندازه ای که میخوایین درست کنید
تخم مرغ یک عدد
ارد یه قاشق
نخود یک پیاله
سبزی ?که شامل تره جعفری و شویده
نمک به میزان دلخواه

اول تخم مرغ و تو قابلمه مرد نظر به همراه ارد و برنج بریزید و خوب هم بزنید دوغ و بهش اضافه کنید و روی حرارت بزارید
مدام باید هم بزنید تا دوغ نبره
بعد این که به جوش امد و قل زد
نخود و که از قبل پختیم رو بهش اضافه میکنیم
و در اخر سبزی رو اضافه کرده و نمک را هم اضافه میکنیم
دیگه نمیخواد هم بزنید فقط صبر کنید تا اش دوغ جا بیوفته

بعضی از جاها توش گوشت قل قلی که با پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده و ترخون باشه هم اضافه میکنید تو همون مرحله که نخود ز اضافه میکنن
این اش دوغ رو میتونید با نعناع داغ تزیین کنید
مدت زمان زیادی لازم نداره فقط باید صبر کنید تا همه چی توش جا بیوفته مثل برنج و سبزی
خوشمزه است نوش جون

/////////////////////////////////////
پریا

1391/5/10 3:55 ق.ظ
پست ها: 4,465
عضویت: 28/5/1389

خرما

آرد گندم

روغن

دارچین

آرد رو تفت میدیم بعد بهش روغن اضافه میکنیم ( البته بعضیا همون اول تو روغن تفتش میدن ) ولی من اول آرد رو تفت میدم بعدش روغن اضاف میکنم بعدش دارچین رو اضافه میکنیم و میذاریم مواد سرد بشه بعد خرما رو که از قبل هسته گرفتیم رو تو مواد میریزیم و با گوشکوب میکوبیم ( بازم من از گوشتکوب استفاده نمیکنم ) دستامو میشورم با دست چنگ میزنم )


اگه دوست ندارین زیاد شیرین بشه آرد رو بیشتر بریزین

در آخر سر به اندازه 1 گردو بر میدارم گردش میکنم میذارم تو بشقاب با پودر نارگیل یا کنجد تزئینش میکنم

/////////////////////////////////////////////////////
راحله
پست ها: 2,522
عضویت: 13/9/1389

1391/4/12 8:27 ق.ظ

کتلت ابپز و خیلی خوشمزه
مواد لازم : گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیاز ریز رنده شده و اب گرفته شده : 2عدد متوسط
ادویه : نمک و زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه : ابتدا تمام موادتون را با هم قاطی کنید سپس یک ماهی تابه بردارید توش 2 الی 3 لیوان اب بریزد بزارید کامل به جوش بیاد و شروع به قلیدن کنه سپس از موادتون به اندازه شامی برداشته صاف کرده و درون اب در حال جوش انداخته شامی ها را در حین پختن زیرو رو کنید بزارید تا کامل اب درون ماهی تابه تموم بشه و مواد روغن پس میدهند یک کم تو روغن خودشون سرخ بشن خیلی راحته و عالیه مزش حتما امتحان کنید

//////////////////////////////////////////////
نژلا
پست ها: 890
عضویت: 9/4/1390

1391/1/30 12:18 ق.ظ

موش شکلاتی

شکلات تخته ای شیری(سفید) 150 گرم
خامه 4قاشق سوپخوری
بیسکوییت کاکائویی ساده (بدون کرم) 125 گرم
ترافل 24 عدد
بادام پرک 24 عدد

شکلات تخته ای رو با بخار غیر مستقیم (روش بن ماری) ذوب کنید و خامه رو بهش اضافه کنید و باز هم روی بخار قرار بدین تا یکنواخت بشه. بیسکوییت کاکائویی رو که از قبل پودر کردین با شکلات و خامه مخلوط کنید تا یه خمیر قهوه ای بدست بیاد. خمیر رو توی یخچال بذارید (حدود یک ساعت) تا یه کم خودشو بگیره. بعد هر بار کمی ار موار رو بردارید و تقریباً به شکل گلابی در بیارید. جای چشم های موش ترافل و جای گوشش هم نصف بادوم پرک شده رو بذارید.
با این مواد 12 تا موش متوسط درست می شه.
می تونید موش بچه هم درست کنید، جالب می شه!


////////////////////////////////////////
نژلا
پست ها: 890
عضویت: 9/4/1390

1391/1/18 7:45 ب.ظ

ژله خرده شیشه
مواد لازم :

پودر ژله در رنگهای مختلف (5،6 رنگ)
پودر ژله آلوئه ورا :یک بسته
بستنی وانیلی :یک لیوان


طرز تهیه :

هر بسته از ژله را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف شود و در ظرف های جدا گانه می ریزیم ومی گذاریم در یخچال ببند. ژله ها را بعد از اینکه ظرفشان را در آب گرم فرو کردیم بر می گردانیم با این تفاوت که خیلی نگران تکه شده ژله نیستیم سپس با چاقو ژله ها به شکل دلخواه یا مربعی می بریم.
ژله آلوئه ورا را با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف شود .در این فاصله یک لیوان بستنی را هم در هوای اتاق قرار می دهیم تا به دمای محیط برسدونرم شود
.ژله آلوئه ورا را از روی کتری برمی داریم تا از حرارت بیفتد و بعد با بستنی مخلوط می کنیم .سپس ژله های رنگی تکه تکه شده را با هم مخلوط می کنیم ودر قالب ژله که از قبل خیس شده وده دقیقه در فریزر بوده می ریزیممخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی را در قالب ژله ای که با تکه های رنگی پر شده است می ریزیم وکمی قالب را تکان می دهیم تا یکنواخت بشه . آن را حدود سه ربع در یخچال می گذاریم و بعد انرا برمی گردانیم و تزیین می کنیم .
نحوه برگرداندن هم به این روش هست که ابتدا با چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم و بعد قالب را سی ثانیه در آب گرم فرو می بریم و سپس به آرامی بر می گردونیم
نکته: ژله آلویه ورا باید حتما سرد باشد وگرنه تکه های ژله را آب میکند و خرده ژله های آب شده با ژله آلوئه ورا مخلوط میشود
نکته:اگر از قالبهای سیلیکونی یا ژله ای استفاده کردید برای برگرداندن آن ابتدا دور ژله را با چاقو جدا میکنیم و سپس قالب را روی ظرف مورد نظر بر گردانده و با باد گرم سشوار روی قالب و قسمت وسط قالب که سوراخ است را گرم میکنیم تا ژله از قالب جدا شود.

///////////////////////////////////////////////
نژلا
پست ها: 890
عضویت: 9/4/1390

1391/1/8 12:26 ق.ظ

ژله رنگین کمان:

مواد لازم :
ژله انگور(بنفش)یک بسته
ژله لیمو(سبز)یک بسته
ژله تمشک ابی(آبی)یک بسته
ژله پرتقال (نارنجی )یک بسته
ژله آناناس یا موز(زرد )یک بسته
ژله توت فرنگی (قرمز )یک بسته
بستنی سه لیوان

طرز تهیه :
پودر ژله را داخل ظرف ریخته و به آن سه چهارم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا پودر حل شود مخلوط آب جوش وژله را روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف شده و پودر ژله کاملا در آن حل شود. این محلول را نصف کرده و در دو ظرف جدا گا نه میریزیم .به ظرف اول نصف لیوان آب سرد و به دومی نصف لیوان بستنی اضافه می کنیم حالا دو مایه ژله یکرنگ داریم که یکی مات و دیگری شفاف است..ژله شفاف راداخل قالب ژله می ریزیم .بهتر است آن را در فریزر بگذاریم تا زودتر ژله بسته شود .(حدود بیست دقیقه طول می کشد ) ولی اگه در یخچال بگذاریم حدود سه ربع طول می کشد.قسمت مات هم در همین زمان خنک میشود. وقتی ژله درون فریزر بست ژله مات را به آن اضافه می کنیم و دو باره داخل فریزر قرار می دهیم . وقتی این ژله هم بست رنگ دیگر ژله را به همین ترتیب عمل می کنیم تا همه رنگها تمام شود.
نکته:برای اینکه کارتون زودتر تمام شود موقعی که ژله در حال بسته شدن در فریزر هست رنگ بعدی را آماده کنید .
می تونید حتی رنگ بعدی را همزمان در یخچال بگذارید تا سردتر بشه تا باز هم در زمان صرفه جویی کنید.
نکته: لایه ها راکه روی هم می ریزید با قاشق و آرام بریزید تا مخلوط نشه .
نکته :وقتی می خواهیم لایه بعدی را بریزیم لایه قبلی باید بسته شده باشد ولایه بعدی هم سرد باشد تا با هم مخلوط نشوند.
نکته :برای برگرداندن ژله ابتدا با نوک چاقو اطراف ژله را آزاد می کنیم وبعد به مدت حدود ?? ثانیه قالب را در آب گرم قرار می دهیم وسپس برمی گردانیم .
نکته مهم : برای جدا نشدن دو لایه از هم باید لایه زیرین بسته باشد اما وقتی با انگشت به آن میزنیم کمی به دست بچسبد . این چسبناکی باعث چسبیدن دو لایه ژله است.
نکته مهم : هرلایه موقع اضافه شدن باید سرد باشد وگرنه لایه زیرین آب شده و رنگها با هم مخلوط میشوند.

////////////////////////////////////////////
وفا
پست ها: 8,266
عضویت: 17/11/1388

1391/1/3 8:51 ق.ظ

این رو هم یکی از دوستم بهم یاد داده ..با ماکرو فر میشه درست کرده. خودم هنوز امتحان نکردم

مواد لازم:
آرد=4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو=2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ=1 عدد
شیر=3 قاشق غذاخوری
روغن=3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. آرد،شکر ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در لیوان سرامیکی با هم مخلوط کنید.
2. تخم مرغ را به مواد اضافه کرده با قاشق هم بزنید.
3. شیر و روغن را به مواد اضافه کرده هم بزنید تا زمانیکه مواد خوب با هم مخلوط شود.
4. لیوان را به مدت 3 دقیقه با حرارت 1000 وات در مایکروویو بگذارید تا زمانیکه کیک پف کند و از لیوان بیرون بزند.
5. کیک را می توانید با قاشق از لیوان خارج کرده و میل کنید.

//////////////////////////////////////////
مامان آیلین
پست ها: 1,410
عضویت: 22/8/1389

1390/12/20 11:39 ق.ظ

کتلت مرغ

گوشت چرخ کرده مرغ
آرد سوخاری
ادویه
سیر و پیاز رنده شده
آب لیمو
زعفران
جفعری ساتوری شده

تمام این مواد را باهم مخلوط میکنیم بهتر است حتما آب پیازهای رنده شده رو بگیرن ، اگه یک شب داخل این مواد بخوابونید خیلی خوشمزه تر میشه
روز بعد کف قالب رو کمی چرب کنید مواد روا داخلش پهن کرده توی فر بذارین تا نیم ساعت با 180 درجه روی گاز هم به شکل کتلت میشه سرخشون کرد.
عین مزه جوجه کباب

//////////////////////////////////////////
مامان آیلین
پست ها: 1,410
عضویت: 22/8/1389

1390/12/20 11:35 ق.ظ

سلام
اینم یه غذای سریع الجابه و البته خوشمزه اگه اهلشین...

مواد لازم:
کنسرو خوراک بادمجان
کشک
یک لیوان عدس
نعنا خشک
سیر و پیاز

عدسها رو جدا آبپز کنید ، سیر و پیاز را خورد و سرخ کنید و نعنا خشکر ار به آن اضافه کرده قاطی عدسها کنید
در یک مخلوط کن کنسرو بادمجان و عدسها و پیاز داغها و کشک را ریخته مخلوط کنید.
غذا آماده است. البته میزان غلظت اینئ غذا بسته به خود شماست که دوست دارین غلیظ و کم آب باشه یا رقیق که باید آب جوش بیشتری اضافه کنید.

/////////////////////////////////////
متین
پست ها: 364
عضویت: 26/10/1389

1390/12/17 9:00 ق.ظ

کیک سیب و دارچین

مواد لازم:
3 عدد سیب متوسط
1 قاشق سوپ‌خوری شکر
1/4 لیوان آب
185 گرم کره ( نرم شده در دمای اتاق)
165 گرم شکر
335 گرم آرد
2 عدد تخم‌مرغ
2/5 قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر
3/4 لیوان شیر
مواد لازم برای روی کیک:
110 گرم آرد
2 قاشق مرباخوری دارچین
60 گرم کره خرد شده
75 گرم شکر قهوه‌ای (یا شکر سفید)
2 قاشق مرباخوری آب

طرز تهیه:
سیب‌ها را پوست گرفته، هسته‌ی آنها را جدا کرده و پس از خرد کردن با 1 قاشق سوپ‌خوری شکر و یک چهارم لیوان آب در قابلمه‌ای مخلوط می‌کنیم. این قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم. پس از آن‌که سیب‌ها کمی نرم شد، آنها را در آبکش می‌ریزیم.در ظرف بزرگی کره و شکر را با همزن برقی، خوب می‌زنیم تا کاملاً نرم شود. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
آرد و بیکینگ‌‌‌پودر را با هم مخلوط کرده و با شیر در دو مرحله به کره و شکر اضافه می‌کنیم و با قاشق چوبی خوب هم می‌زنیم.دو سوم از این خمیر را در قالب مربع شکل 23 سانتی‌متری (چرب شده) می‌ریزیم و روی آن را با سیب‌های نرم شده می‌پوشانیم. بقیه‌ی خمیر را روی سیب‌ها می‌ریزیم و قالب را کنار می‌گذاریم.در کاسه‌ای آرد، دارچین، کره و شکر را با هم مخلوط کرده و کم‌کم به آن آب اضافه می‌کنیم (تا زمانی که بتوان یک گلوله‌ی بزرگ درست کرد).گلوله را به مدت 30 دقیقه در فریزر می‌گذاریم و پس از این مدت آن را رنده می‌کنیم و روی کیک می‌ریزیم.
فر را 15 دقیقه قبل از پخت، در دمای 175 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم می‌کنیم.قالب کیک را به مدت 50 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر می‌گذاریم تا پخته شود.

//////////////////////////////////////////////
نژلا
پست ها: 890
عضویت: 9/4/1390

1390/12/15 11:33 ب.ظ

این دستور یه شیرینی خیلی خوشمزه اس که همیشه واسه عید درست می کنم. امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.

زرده تخم مرغ 5عدد
کره 500 گرم
عسل 150 گرم
پودر شکر 200 گرم
پودر هل 2 قاشق چایخوری یا (نصف قاشق چایخوری وانیل)
آرد تا 1 کیلوگرم (تو دستور توضیح می دم چرا)

اول زرده تخم مرغ، پودر شکر و پودر هل را با همزن کامل مخلوط می کنیم. بعد کره رو که روی حرارت ملایم ذوب کردیم همراه عسل به مخلوطمون اضافه می کنیم. حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم. تو این مرحله توجه کنید که اگر می خواید مثل من این شیرینی رو توی دستگاه بیسکوییت زن بریزید و بزنید باید حدود 800، 900 گرم آرد اضافه کنید تا خمیر کاملاً نرم باشه و راحت بیرون بیاد (اگر آرد زیاد اضافه کردین و خمیر سفت شد می تونید کمی شیر گرم اضافه کنید و خمیر رو کاملاً ورز بدین) ولی اگر می خواید خمیر رو قالب بزنید همه ارد رو بریزید و خمیر رو خوب ورز بدین.
به دلخواه می تونید به نصف خمیر 2،3 قاشق سوپخوری پودر کاکائو اضافه کنید تا کاکائویی بشه. روی شیرینی های ساده رو هم می تونید با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
حرارت فر نباید زیاد باشه چون این شیرینی زود می پزه و در طول پخت حواستون بهش باشه.
اگر مزه کره و عسل رو دوست دارید حتماً این شیرینی رو امتحان کنید، مواد توش هم از شیرینی های بیرون خیلی سالم تره و هم خوشمزه تر می ش

/////////////////////////////////

asali57
پست ها: 122
عضویت: 14/10/1390

1391/6/1 5:53 ب.ظ

کیک وارونه گلابی
مواد لازم :
گلابی : 3 عدد
ارد: 150 گرم
شکر: 150 گرم
کره: 150 گرم
نخم مرغ: 4 عدد
وانیل : 1 قاشق چای خوری
دارچین : 1 قاشق چای خوری
بکین پودر: 1 قاشق غذا خوری

برای کارامل
شکر : 1/2 پیمانه
کره : 2 -3 قاشق غذا خوری


گلابی ها را برش بدید و کنار بزارید برشهاتون نسبتا باید نازک باشن
همه مواد رو بزارید بیرون تا به دمای محیط برسن
کره رو با شکر هم بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب خوب هم بزنید
و وانیل رو اضافه کنید
ارد رو با بکین پودرو دارچین الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید
شکر رو با کره و 5 قاشق اب بزارید روی حرارت تا اب بشن و یواش یواش تغییر رنگ بده و کاراملی بشه اما هواستون باشه که نسوزه
کارامل رو داخل قالب مورد نظر بریزید خیلی سریع این کار رو انجام بدید چون زودی کارامل سفت میشه و پخش کردنش توی قالب سخت میشه میتونید قالبتون رو از قبل گرم کنید تا راحت بتونید ابن کار رو انجام بدید بعد از پخش کردن کارامل اگر سفت شد مهم نیست اشکالی نداره شما به بقیه کارتون برسیدو کارتون رو ادامه بدید
بعد گلابی هایی رو که برش دادید رو داخل قالب بچینید
و مواد کیک رو روش بریزید و داخل فر که نیم ساعت قبل روشن کردینش روی 350 درجه فرنهایت به مدت 30-40 دقیقه بزارید تا بپزد و بلافاصله از فر خارج کنید و داخل ظرف مورد نظر برگردونید
و موقع سرو روش دارچین بپاشید پیشنهاد میکنم با بستنی سرو کنید
نوش جان
اگه دوست دارید عکساشرو ببینید این ادرسشه

/////////////////////////////////

سهیلا
پست ها: 493
عضویت: 24/7/1390

1391/6/7 11:58 ب.ظ

کوکو سبزی با نون باگت

آپلود عکس کوچولوهای فارسی


مواد کوکو سبزی رو که اماده کردیم نونه باگت هارو برش میزنیم و بایدخمیر وسط باگت هارو به طرف کناره هر بدیم (نباید خمیرش رو در بیاریم) تو ماهیتابه روغن میریزیم و تمام باکت های برش زده رو داخل ماهیتابه می چینیم و با مواد کوکو سبزی پر میکنیم و با قاشق روشونو صاف میکنیم و زیر شعله رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو میزاریم تا یه طرف کوکوها سرخ بشه

آپلود عکس کوچولوهای فارسی


بعد طرف دوم رو هم با حرارت کم سرخ میکنیم تا خوب مغز پخت بشن و کوکوهارو روی کاغذ روغنی یا دستمال رولی کلفت میچینیم تا روغن شون گرفته بشه و بعد داخل ظرف میچینیم و روی هر کدوم کمی ماست سفت میریزیم و روی ماست رو هم پودر نارگیل رو که از قبل با اب زعفرون زردکردیم و زیر پنکه یا .... خشک کردیم میریزیم و در اخر زرشک شسته شده رو روشون میریزیم
نوش جانقارچ 250 گرم
تخم مرغ 5- 4 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
زعفران سائیده آب کرده یک قاشق غذاخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر لازم
طرز تهیه:
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و کمی سرخ کنید. تخم مرغها را با نمک و فلفل و آرد خوب بهم بزنید تا پف کند. سپس زعفران سائیده، قارچ خرد شده و پیازداغ را به این مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد مایع کوکو را در روغن داغ شده ریخته و با شعله ملایم بگذارید. بعد از اینکه هر دو روی کوکو سرخ شد، کوکو را در دیس قرار داده و اطراف آن را با سبزیجات پخته یا خام تزئین کنید.

///////////////////////////////////////////////////////

مریم مامان پوریا
پست ها: 441
عضویت: 12/5/1391

1392/10/30 2:15 ق.ظ

دستور پخت پلو بوقلمون:
گوشت بوقلمون رو فرقی نمیکنه سینه یا رون رو میذاریم با پیاز برگ بو ادویه و فلفل سیاه آب پز بشه بعد پیاز داغ میگیریم و گوشت بوقلمون پخته رو بهش اضافه میکنیم و با نمک و ادویه جاتی که دوست داریم طعم دار ترش میکنیم.مثلا من سماق و پودر سیر میزنم.و همچنین کمی زعفران دم کرده.
حالا برنج رو آّبکش کرده هر ته دیگی که دوست داریم میذاریم(من سیب زمینی گذاشتم) و لا به لا برنج و مواد گوشتی رو میریزیم تا تموم بشه بعد میذاریم دم بکشه. حالا به آب گوشت کمی رب و آبلیمو میزنیم میذاریم یکم جوش بخوره و موقع سرو کنار پلو میذاریم.فوق العاده غذای خوش عطر و طعمیه.نوش جان.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

عرفان٢
پست ها: 1,744
عضویت: 10/3/1392
1393/1/13 1:51 ق.ظ


یک عصرانه ی ساده و مقوی
مواد لازم:
یک عدد سیب زمینی آبپز
یک عدد تخم مرغ آبپز
نعناع خشک به مقدار دلخواه
نمک
کره

طرز تهیه:
سیب زمینی و تخم مرغ آب پز را رنده می کنیم و کره و نمک و نعناع خشک را به آن اضافه می کنیم. به صورت توپی های کوچک -کمی بزرگتر ازفندق- گرد می کنیم. این توپی ها هم به صورت ساده مورد توجه بچه هاست و هم می توانید آنها را در انواع پودرها مانند پودر گردو، پودر پسته، پودر نارگیل، پودر کنجد و ... بغلتانید. من گاهی یک هویج خام را هم در داخل مواد رنده می کنیم

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

عرفان٢
پست ها: 1745
عضویت: 10/3/1392
1393/1/13 1:56 ق.ظ

طرز تهیه سالاد بادمجان
مواد لازم
بادمجان کباب شده بدون پوست 500 گرم
برنج پخته 200 گرم
فیله گوجه فرنگی 3 عدد
نعناع خرد شده یک قاشق سوپخوری
خامه در صورت دلخواه 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ آب پز 3 عدد
خیار 2 عدد
سیر رنده شده 1 تا 2 حبه
سس مایونز یک پیمانه
آب لیمو ترش تازه یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
بادمجان ها را بعد از شستن روی سینی گذاشته و در فر 35 درجه طبقه وسط بمدت 45 دقیقه می گذاریم و بعد پوست و دانه های بادمجان را درآورده و روی تخته ساطوری کرده و در ظرف می ریزیم و برنج پخته شده و تخم مرغ آب پز خرد شده و خیار خرد شده را به آن اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را هم پوست و دانه های آن را درآورده و خرد می کنیم و به مواد اضافه کرده و در یک کاسه سس مایونز و نعناع خرد شده سیر رنده شده آب لیمو ترش تازه و نمک و فلفل را مخلوط کرده و اگر خواستیم خامه را نیز می افزاییم و این سس را به سالاد اضافه کرده و در ظرف می ریزیم و سپس آن را تزئین کرده و سرو می کنیم.
من بعضی وقتها تخم مرغ رو حذف میکنم
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738
من تاپیک رو پاک نمیکنم
والا اینجا همه جور ادمهایی هستن
شاید گزارش موضوع نامناسب بزنن
هههههههههههههه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
این دستور یه شیرینی خیلی خوشمزه اس که همیشه واسه عید درست می کنم. امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد.

زرده تخم مرغ 5عدد
کره 500 گرم
عسل 150 گرم
پودر شکر 200 گرم
پودر هل 2 قاشق چایخوری یا (نصف قاشق چایخوری وانیل)
آرد تا 1 کیلوگرم (تو دستور توضیح می دم چرا)

اول زرده تخم مرغ، پودر شکر و پودر هل را با همزن کامل مخلوط می کنیم. بعد کره رو که روی حرارت ملایم ذوب کردیم همراه عسل به مخلوطمون اضافه می کنیم. حالا آرد رو کم کم اضافه می کنیم. تو این مرحله توجه کنید که اگر می خواید مثل من این شیرینی رو توی دستگاه بیسکوییت زن بریزید و بزنید باید حدود 800، 900 گرم آرد اضافه کنید تا خمیر کاملاً نرم باشه و راحت بیرون بیاد (اگر آرد زیاد اضافه کردین و خمیر سفت شد می تونید کمی شیر گرم اضافه کنید و خمیر رو کاملاً ورز بدین) ولی اگر می خواید خمیر رو قالب بزنید همه ارد رو بریزید و خمیر رو خوب ورز بدین.
به دلخواه می تونید به نصف خمیر 2،3 قاشق سوپخوری پودر کاکائو اضافه کنید تا کاکائویی بشه. روی شیرینی های ساده رو هم می تونید با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
حرارت فر نباید زیاد باشه چون این شیرینی زود می پزه و در طول پخت حواستون بهش باشه.
اگر مزه کره و عسل رو دوست دارید حتماً این شیرینی رو امتحان کنید، مواد توش هم از شیرینی های بیرون خیلی سالم تره و هم خوشمزه تر می شه.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز