دوست خوبم با کلینیک ولنجک تماس بگیر دو تا از بهترین متخصصین غدد (دکتر نخجوانی و دکتر استقامتی ) پنجشنبه ها میان کلینیک ولنجک (اگه بخوای بریی مطبشون برای یکسال دیگه بهت وقت میدن) کار این دو تا دکتر عالیه
دکتر مصطفی نیلفروشان میرداماد هست مطبش باید زنگ بزنی وقت بگیری خیلی سرش شلوغه
دکتر فوق العاده ای هست
ذهنم آشفته،خواب هایم پریشان،خنده هایم فتوشاپی ،درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ !میزان همدردی ها هم با لایک و کامنت !!!وتکرار پشت تکرار.......................
میرداماد - نبش خیابان اطلسی - روبروی بانک مرکزی - پ. ۲ - ط. سوم
تلفن مطب
۲۲۲۲۸۵۵۸, ۲۲۲۲۳۳۵۰
دکتر مصطفی نیلفروشان ،فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
ذهنم آشفته،خواب هایم پریشان،خنده هایم فتوشاپی ،درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ !میزان همدردی ها هم با لایک و کامنت !!!وتکرار پشت تکرار.......................
من اول دکترای دیگه می رفتم تشخیص اشتباه میدم اما وقتی اینجا رفتم دیدم مطبش در حد انفجاره گفتم حالا حالاها منو نمی بینه. دیدم همه سریع کارشون انجام می شه تا منو دید همه علائممو گفت بعد هم یه سری آزمایش و ... عالی بود سریعم راه می ندازه
دکتر فاطمه اصفهانیان من الان 6 ساله زیر نظرشم خیلی باسواده. اینو چند تا از دکترهای دیگه معرفی کرده بودن بهم. مطبش تو پاسداران رو به روی بهستان دوم تلفن: 225502868
خانومای مهربون منم دنبال یه فوق تخصص غدد هستم ولی نه برای خودم برای دختر یه ساله ام لطفا اگر دکتر عالی میشناسید و مال کودکانه معرفی کنید بهم فقط تورو خدا از عالی بودنش اگر مطمئنید معرفی کنید دخترم ازمایش یه سالگیش تیرویید کم کار مشاهده شده و میخوام ببرم یه دکتر دیگه ببینه.دارم از غصه و نگرانی دق میکنم......
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.