پونا جان تا جایی که من شنیدم خود شما باید تقاضای مربی خصوصی بدین تا مهد دراختیارتون بذاره سختگیری هادی وهدا برای اموزش رو شنیدم یکی از همکارامون میگفت شبیه پادگان هست ......فکر کنم شیر خوار هم قبول نکنه.....تعریف مهد افتاب مهتاب را من هم شنیدم
تاریک ترین ساعت شب ،ساعت قبل از طلوع خورشید است. پائولو کوئیلو
کاره دکتر فرحبخش دکتر زنان رو کسی قبول داره.منظورم اینه کارش خوبه؟ دکتر دهقان رو چی کسی میشناسه کارش خوبه.اگه میدونید کمک کنید من اینجا غریبم و1 ماهه دیگه زایمان دارم.ممنون میشم.
سلسلام یه اموزشگاه ارایشگری خوب تو اهواز میخوام مدرکش هم از فنی حرفه ای باشه از خانومای اهوازی اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید یکی شنیدم تو چهارشیر هست کارش خیلی خوبه ولی ادرس و تلفن ازش ندارم حتی اسمش هم نمیدونم اگه میشناسید راهنمایی کنید
سلام یه اموزشگاه ارایشگری خوب تو اهواز میخوام مدرکش هم از فنی حرفه ای باشه از خانومای اهوازی اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید یکی شنیدم تو چهارشیر هست کارش خیلی خوبه ولی ادرس و تلفن ازش ندارم حتی اسمش هم نمیدونم اگه میشناسید راهنمایی کنید
سلام یه اموزشگاه ارایشگری خوب تو اهواز میخوام مدرکش هم از فنی حرفه ای باشه از خانومای اهوازی اگه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید یکی شنیدم تو چهارشیر هست کارش خیلی خوبه ولی ادرس و تلفن ازش ندارم حتی اسمش هم نمیدونم اگه میشناسید راهنمایی کنید
سالن آرایش و زیبایی شایا عروس با گریم تخصصی و شینیون های روز انواع بافت به سبک های فانتزی و آفریقایی رنگ و مش قرینه سازی ابرو صاف حریری فر دائم کراتینه و ویتامینه موهای دمیج و آسیب دیده وکس صورت با مواد گیاهی و جلبک آرایشهای مدرن اکستنشن مو و موژه کاشت ناخن و مژه تاتو ابرو هیرکات و براشینگ گریم های بالماسکه کودکان پاکسازی و مراقبت پوست *** با مدرک میکاپ از انگلستان و ترکیه *** مدیریت : صفاری 09168148958 3927034 اهواز،کیانپارس،13 شرقی،کرخه 3،شماره 12 http://www.shayasalon.com
مامان نازلی جان من چهار ماه پیش، پیش خانم دهقان سزارین شدم. از عملم راضی بودم. به جز سرم ی که توی بیمارستان بهم وصل کردن دیگه از هیچ نوع مسکنی استفاده نکردم. تا 30 روز کاملا مواظب جای بخیه هام بودم بعد از 30 روز هم دیگه مشکلی نداشتم. من بیمارستان اروند عمل کردم، پرسنل خوبی داره، اما خیلی شلوغه. البته من اتاق خصوصی گرفته بودم و به باجی هاش(همونایی که اتاق رو تمیز میکنن) پول میدادم تا بیشتر هوام رو داشته باشن.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.