صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

آیا راه کاری برای رنگی شدن چشم جنین میدونین؟؟؟

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

نيايش

1388/7/1   12:06 ق.ظ

سلام

دوستای گلم من میدونم که رنگ چشم به ژنتیک و وراثت بستگی داره....

اما جدیدا شنیدم بعضی دکترا برای رنگی شدن چشم جنین دستور غذایی خاصی میدن!

اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه... آخه من چشم رنگی خیلی دوست دارم...... ممنون میشم!

soli

1389/8/30   2:58 ب.ظ

سلام. به نظر منم ژنتیکیه ولی ممکنه یه جهش تو رنگ چشم و موی نی نی تأثیر بذاره و یا ژنهای خفته موروثی از نسلهای گذشته با ازدواج دو نفر همو پیدا کنن و فعال بشه و تأثیر بذاره چه اینکه می بینیم تو خانواده ای تا چند نسل همه پوست و چشم و مو تیره ان ولی بچه کامل فرق می کنه....

soli

1389/8/30   2:58 ب.ظ

سلام. به نظر منم ژنتیکیه ولی ممکنه یه جهش تو رنگ چشم و موی نی نی تأثیر بذاره و یا ژنهای خفته موروثی از نسلهای گذشته با ازدواج دو نفر همو پیدا کنن و فعال بشه و تأثیر بذاره چه اینکه می بینیم تو خانواده ای تا چند نسل همه پوست و چشم و مو تیره ان ولی بچه کامل فرق می کنه....

مامان آنيسا

1389/8/30   3:52 ب.ظ

من خودم چشم خیلی روشنه یعنی سبزه و شو هرم هم قهوه ای روشنه ولی احتمال این که چشم بچه ام رنگی بشه رو خیلی کم می دونم چون تو خانواده و فامیلها دیدم که رنگ روشن مغلوبه و رنگ تیره غالب! حالا چه برسه به تغذیه به نظر من یک در یک ملیون هم احتمال نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آرشيدا

1389/8/30   7:30 ب.ظ

سلام منم تو حاملگی گفتن تخم مرغ دوزرده بخور یا آب دریا بخور هر دو رو خوردم ولی چشمای بچم مثل باباش قهوه ای تیره شد به نظر من هم این چیزا اثر نداره

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
behnaz

1389/10/6   11:22 ق.ظ

من چشمم قهره ای خیلی روشنه شوهرم هم همین طور مامان خودم و شوهرم هم عسلیه ولی چشمای دخترم مشکیه مشکیه اصلا نمی دونم به کی رفت . همه آرزوم این بود که چشماش روشن بشه ولی انقدر تیره اس که حتی تو آفتابم تیرس اصلا تا حالا چشم به این تیرگی ندیدم از وقتی به دنیا اومد خیلی عقده ای شدم!!!! هر جا یه بچه چشم روشن می بینم تو دلم حسرت می خورم

ساني

1389/11/12   10:59 ق.ظ

سلام من مادرم هلو خورده وقتی به برادرم باردار بوده حالام چشماش رنگیه در حالیکه اصلا چشم رنگی تو فامیل نداریم.حیف که الان فصل هلوی تازه نیست وگرنه منم می خوردم

asal

1390/1/12   6:53 ب.ظ

faghat jenetik mohemme in maskhare baziha chie

taze meshki ,abi nadare salem bashe

نادين (مامانِ ليلاخانم)

1390/1/12   7:01 ب.ظ

به کجا چنین شتابان ؟؟؟!!!! ههههه

واقعا که,متاسفم!!

تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *همـســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد...
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds