خوب اولا بايد بگم... هوا مزخرففففففففففففففففف گرم و شرجي... بچه اذيثت ميشه مطمئن باشيد.... چونكه بودن كسايي كه بچه داشتن و بچه هاشون همش كلافه بودن و گريه ميكردن.... بعدشم با اون هواي گرم و عرق شديد بيرون... همه جا كولر دارن (بازار... هتل... اوبوس... تاكسي...)... براي همين هم همه سرما خوردن!!!!!!!
خوب اگه دنبال مارك و اين چيزا هستيد بريد پاساژ پرديس! اگه دنبال جنس ارزون هستيد بريد پاساژ عربها! اگه فرق نميكنه... پاساژ مريم و پانيذ هم بدك نبود... كلا من پاساژ مرجان و بعدشم مرواريد رو پسنديدم... هم از لحاظ قيمتاش... هم از لحاظ شيكي و تنوع... ما ديشب نه پريشب اومديم!!!!! كمك كردم بهتون؟!!؟!؟
گردشگري و تفريحم... ما جنگ شبهاشو رفتيم كه به نظرم خيلي جلف بود... چونكه آدمهاي عقده اي زياد بودن.... پارك دلفينها رو رفتيم... باغ پرندگان... شهر زير زميني كاريز... و... من شخصا از همه بيشتر پارك دلفينها رو پسنديدم.... به نظرم با بچه به هيچ وجه شهر زير زميني كاريز نريد چون ارزش نداره.... دگه هر سوالي داشتيد من در خدمتم... اگه بتونم جواب بدم!
به نظر من واسه خريد مزخرفه چون همه چيز اگه مثل تهران نباشه ارزون تر نيست من يكي از بد ترين و بد خاطره ترين سفر هام كيش بوده كه هنوز كه يادم مياد پشتم ميلرزه البته نه واسه كيش ها اونجا اتفاقاتي بدي واسم افتاد اميدوارم به تو خوش بگذره
منم اواخر مرداد كيش بودمبا بچه ده ماهه هوا افتضاح وشرجي بود اما بچم اصلا اذيت نكرد چون عاشق ددر وبيرونه بازارهاش هم پرديس دو ويك لباس بچه خوب دارن مخصوصا پرديس يك .گشت وگذار هم پارك دلفينها باغ پرندگان من نرفتم چون براي بچه ضرر داره و بوي پرندها مناسب ني ني نيست كشتي يوناني درخت لور سيرك ايران وروسيه شهرزيرزميني كاريز اصلا با بچه نرو چون زير زمينه و هوا دم و شرجي ما كنسرت احسان خواجه اميري روهم رفتيم انا زود برگشتم چون با بچه بودم و صدا خيلي زياد بود روي هم رفته به نظر من بدرد خريد نميخوره چون تهران خودمون همه چي داره و مثل قديم نيست كه كيش جنساي ناياب وتاپي داشته باشه.سفر خوش بگذره يادم رفت رستوران هم كوه نور عاليه هم فضاش هم غذاش يه فضاي شيك و جديد اما جيبتون خالي ميشه رستوران ديدنيها مزخرففففففففففففف رستوران پاياب خوب بود رستوران شانديز صفدري خوشم نيومد جيب خالي كن الكي رستوران اكبر مشتي خوبه هم غذاش هم قيمتش فقط غذاي دريايي داره اگه شما اهلش باشين.
سلام به همگي به خصوص شكوه جان مامان من الان كيشه با خواهرام و چند تا از فاميلهامون از قيمتها خيلي تعريف ميكردن البته نه همه چيز جمعه شب برميگردن و من ميرم پيششون فكر كنم تا دوشنبه اونجا باشم اگر تا اون موقع نرفته بودي ميام اطلاعات بهت ميدم چون اونها با كسايي رفتن كه به جزيره خوب واردن . قراره براي بچه منم لباس بخرن . فاميلمون هم خودش بچه كوچيك داره . فكر كنم بتونم اطلاعات بهت بدم . دوباره ميام با اطلاعات دوست من
اصلا نگران نباش استرس به دلت راه نده هرچي كمتر سخت بگيري بيشتر بهت خوش ميگذره تو هواپيما هم مهمانداراي هواپيما هم هواي خودت دارن هم بچتو اتفاقا ميگن الان كيش خيلي ارزوني برو فقط فقط خوش بگذرون
منم مي خوام چند ماه ديگه برم كيش مي خواستم بدونم كه شما كدوم هتل رفته بوديد و چطور بود ؟؟ در كل مي خوام بدونم كه كدوم هتلش بجز داريوش خوبه ؟ هم از نظر تميزي هم برخورد و هم غذا ؟
پارميس جان من سه بار كيش رفتم كه دوبارش هتل شايگان بودم و يك بار سان رايز، شايگان واقعا عالي بود، اتاقهاي تميز، صبحانه بوفه عالي و كامل، لابي بزرگ، كافي شاپ، قهوه خانه سنتي زيبا در حياط، برخورد كاركنان هم خوب بود ولي سان رايز اصلا خوشم نيومد، ميز صبحانش كه خيلي ساده و معمولي و رستوران كوچك و كم ظرفيت، اتاقهاش بد نيود ولي برخوردها زياد جالب نبود.
نه پارميس جان، فقط همون دوتا هتلي كه گفتمو مي شناسم. ولي هتل مريم رو كه از بيرون مي ديدم ساختمون بزرگ و قشنگي داشت. فكر كنم هتل خوبي باشه.آراميس رو اصلا نديدم.
سلام بچهها من به كيش حدودا واردم چون زياد كيش رفتم برا لباس بچه يه مغازه تو مرجان هست كه قبلا تو مركز تجاري بود همين كه وارد مرجان ميشيد دست چپ فكر ميكنم اولين مغازه باشه كه مارك همه لباساش CANADA است من مامانم بيشتر سيسمونيم رو از اونجا گرفت جنس لباساش خيلي خوبه
يه چيزي منم وقتي كوچولوم 8 ماهه بود رفتم كيش فكر ميكنم خيلي بهمون خوش گذشت هوا تو اين فصلا اصلا بد نيست مرداد خيلي هواي كيش وحشتناكه كلا از تير تا اواسط شهريور نميشه رفت كيش يعني ميشه يه كمي با بچه كوچيك سخته غذاهاش رو از همين جا براش پختم ميكس كردم بعد فريز كردم و بردم اونجا هم گذاشتم تو جايخي مي دادم هتل برام ميزاشت تو مكروويو روز آخرم كه غذاش تموم شده بود يكمي برنج برده بودم كه دادم هتل برام پخت و بهش دادم
مركز تجاري هم مغازههاي خوبي داره و پرديس I , II اگه بخوايد چيزاي مارك دار بخريد فقط تو پرديس يك مواظب باشيد سرتون كلاه نره به خوصوص اون مغازههاي ورودي اصليش خيلي وقتا سر آدم كلاه ميزارن
هواي كيش الان نبايد بد باشه البته يه خورده گرمه ولي نه اون قدرا چون اينجا خنكه اونجا بايد معمولي رو به گرم باشه ولي خيلي هواي لطيفي داره به خصوص يكي دو ماه ديگه هواش عاليه ميخواي بخوري هواش رو
هتل هم من هتل مريم رو رفتم كه عاليه ولي خوب قيمتش هم بالاست داريوش رفتم كه به نظر من نسبت به قيمتش تميزي اتاقش از مريم پايينتره مريم منظرههاي رو به درياش واقعا فوقالعادست ولي به اينم فكر كن كه مريم دور از بازار و نزديك درياست يكي از مهمترين نكتهها اينه كه بدوني ميخواي نزديك دريا باشي،نزديك بازار باشي يا قيمتش مناسبت باشه؟ شايان يكي از آشناها رفته بود ميگفت خوبه سيمرغ كه درجه دو هست رفتم اونم خوبه خوبي سيمرغ اينه كه نزديكه درياست خيلي ساحله قشنگي داره تماشا هم رفتم نسبتا خوبه
اگه دريا ميخواي بايد يا بري مريم يا بري سيمرغ اگه ميخواي پول خوب بدي مريم خوبه اگه نه سيمرغ هم خوبه سيمرغ غذاهاش خيلي تميزه يه جور غذا بيشتر نميده مثل غذاي خونگيه
اگه ميخواي نزديك بازار باشه و بيشتر خريد داري تماشا تو قيمت پايين و داريوش تو قيمت بالا خوبه
يه هتل به اسم آفتاب شرق هست كه اونجا هم من رفتم خيلي هتل تميزيه و غذاهاشم خوبه ولي هم از دريا دوره هم از ساحل تنها ايرادش اينه ولي نسبتا قيمتش نسبت به جاهاي ديگه با اين كيفيت واقعا عاليه شايد دو سوم باشه ضمنا هميشه مينيبوس داره و خودش تا بازار ميبره
به يه چيز ديگه هم دقت كنيد اينكه سعي كنيد حتما با تور بريد كه قيمتش مناسبتتره و سعي كنيد هر هتلي كه ميخوايد بريد قيمت تور رو از چند جا بپرسيد چون تفاوتش زياده يهو 30 تومن تو هر نفر تفاوت داره
سعي كن هر هتلي كه ميخواي بري زنگ بزني كيش به همون هتل و بپرسي با كدوم آژانس تو تهران كار ميكنه اينطوري اگه به همون آژانس زنگ بزني كلي تفاوت داره تو قيمتش
سلام شكوه جان اول بگم هوا بد نبوده خيلي با تهران حدود 10 درجه اختلاف بوده . هتل هم شايان خوب بوده يعني در حد عالي و رستوران توي هتل هم رستوران فرانسويش عالي بوده . از پاياب هم خوششون اومده بود . براي خريد هم مركز تجاري خيلي خوب بوده و بازار عربها فقط ببخشيد آشغال داشته و بعضي چيزها رو كه قيمت گرفتن از مركز تجاري گرونتر هم بوده . زيتون هم خوب بوده و البته پرديس 1 و 2 هم خوب بوده . ني ني ها هم فكر نميكنم اصلا اذيت بشن . اونجا هم پر از ني ني هاي كوچولو بوده و البته مامانيناي منم باهاشون بچه كوچيك بوده كه اصلا اذيت نشده فقط يه مقدار غذاش ساعتش بهم خورده بوده كه اونهم تنظيمش با خود آدمه . به مامانم گفته بودم برام بخار شور h2o mop بخره ( همون كه ماهواره تبليغ ميكنه ) كه نگرفته بود و گفت فروشنده ها گفتن اينها اصل نيست و با اوني كه تبليغ ميكنه فرق داره . ولي wmf كه مامانم ازش قابلمه چدن و زود پز و.. خريده بود تفاوت قيمتش با تهران زياد بوده كه روي 3 , 4 تا قلم جنس حدود صد هزار تومان به نفعش شده بود . لباس هم قيمتهاشون خيلي عالي بوده مخصوصا tommy كه لباسهاي پاييزه خوبي خريده بودن . كفش هم خيلي قيمتهاش خوب بوده . باز هم اگر اطلاعات ديگه اي خواستي در خدمتم .
صفحه 1 از 2 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
نيازمنديها تبليغات رايگان درنيازكالامرجع نيازمنديهاي آنلاين ثبت آگهي رايگان در بازارچه دست دوم 20هزار تومان هديه عضويت جهت درج آگهي ويژه! http://www.niazkala.comرفتار و روانشناسي كودك مهد كودك ومدرسه زبان كودك اميدفردا رفتار و روانشناسي كودك مديريت :دكتر رضابخش88363434 http://WWW.OMIDFARDA.COMبزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي:4-88918772-021 وب سايت: www.testIQ.ir http://www.testIQ.irتبلیغات در نی نی سایت