سلام دوستای گلم. من دارم یاسمین میخورم... بسته سومه . از 3 روز پیش تا حالا درد شدید و سنگینی توی سینه هام حس می کنم. طوریکه اگه به سینه هام اشاره بشه از درد میمیرم. اول هم احساس وجود توده در سینه ام می کردم. خیلی نگرانم. این میتونه از قرص یاسمین باشه یا چیز دیگه اییه؟
salam dostane aziz manam ham do roz ghors yasmin ba mark YAZ va almani ke sherkate bayer tolid konandashe mikhoram vali az avarezi ke to int azash khondam kheili mitarsam man malaysia hastam va be dobastash 48000 toman pol dadam nemidonam chi kar konam iani avarezesh inghad khatarnake hhamon areze lakhte khono ,fzaiesh potasiom .................. lotfan rahnamaee konid
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.